In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

Egy szempillantás alatt

Az EOS M6 Mark II egy gyors és érzékeny reagálású gép, amellyel azonnal cselekedhetsz, ha meglátod a kreatív lehetőséget: ezután a fókuszálás és a felvételkészítés is egy szempillantás alatt elvégezhető. Nagyszerű fényképezőgép utcai fotózáshoz és a hétköznapok megörökítéséhez, amikor a döntő pillanatban a sebesség számít.

Gyors sorozatfelvétel és Dual Pixel CMOS AF

Az EOS M6 Mark II folyamatos fókuszálás mellett akár 14 kép/mp-es sebességgel képes 32,5 megapixeles képek rögzítésére. Kövesd a képkeretben mozgó témákat, és rögzíts tűléles sorozatfelvételeket kiváló részletgazdagsággal a megfelelő pillanatban. A nagy puffer és az UHS-II-kártya támogatása JPEG formátumban 54 képkocka, RAW formátumban 23 képkocka, CRAW formátumban pedig 36 képkocka rögzítését teszi lehetővé.

Az arcfelismerés és a szemkövetés segítségével éles portrék készíthetők, a fényképezőgép érintőképernyőjének megérintésével pedig könnyedén eldönthető, hová irányuljon a fókusz a keretben – 5481 AF-pozíció közül választhatsz. A fényképezőgép hátoldalán található AF-ON gombbal hátsó gombos fókuszálást érhetsz el, az áthúzásos AF pedig az opcionális EVF-DC2 és a fókuszkiemelés segítségével teszi lehetővé a borotvaéles fókuszálást manuális élességállítás esetén.

További ajánlatok
sample basketball

RAW sorozatfelvétel 30 kép/mp-nél

Készíts 18 megapixeles* RAW-fájlokat 30 kép/mp-es hihetetlen sebességgel, folyamatos fókuszálással. Az előfelvételi technológia 0,5 másodperccel azelőtt elkezdi a felvétel folyamatos rögzítését, hogy lenyomnád az exponálógombot, így nem kell lemaradnod a különleges pillanatokról, és a RAW-fájlok rugalmasságában is részed lehet.

sample basketball

*A képterület 75%-a