Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Kreativitásra tervezve

Az EOS M6 Mark II állandó kreatív útitársad lehet – annyira könnyedén hordozható, hogy gyakorlatilag bárhová magaddal viheted, és annyira sokoldalú, hogy szinte bármit megörökíthetsz vele. A fényképezőgép magnéziumötvözetből készült váza masszív és kis tömegű, kompakt kialakítása pedig nagyszerűen passzol sokféle könnyű EF-M objektívhez.

Hogyan szeretnéd látni a világot?

Az EOS M6 Mark II 180 fokban elfordítható érintőképernyőjével kreatív szögekből is kényelmesen fotózhatsz, a levehető, opcionális elektronikus kereső pedig bensőségesebb nézőpontokból is lehetővé teszi a felvételkészítést, hogy még jobban kapcsolódhass a témához. Rendkívül kényelmesen használható erős napfényben is, ráadásul testreszabható.

Az opcionális HF-DC2 elektronikus kereső 2 360 000 képpontos felbontásról és 100%-os lefedettségről gondoskodik. Mielőtt a felvételt elkészítenéd, nézd meg a színeket, a fényerőt és az élességet, és élvezd, ahogy a fényképezőgép vázától a kényelmes és egyszerű használat érdekében távolra helyezett kereső magával ragad, és gyorsan reagál.

Objektívek óriási választéka

Az EOS M tükör nélküli fényképezőgépekből álló termékcsaládjának tagjaként az EOS M6 Mark II nemcsak az EF-M objektívekkel kompatibilis, hanem az EF-EOS M adaptert használva az EF és EF-S objektívekkel is, így a fotósok igazán sokféle optika közül választhatnak.

eos m lens family

A digitális életedhez csatlakozik

Az EOS M6 Mark II állandóan aktív Bluetooth és beépített Wi-Fi funkcióval rendelkezik, így okoseszközöddel tökéletesen képes együtt dolgozni.

  • A képeket gyorsan és egyszerűen átviheted – akár felvétel közben is, automatikusan. Ha átkerültek a Canon Camera Connect alkalmazásba, meg is oszthatod őket barátaiddal és online követőiddel.

  • Okoseszközödet (a Camera Connect alkalmazáson keresztül) vagy számítógépedet (Windows/Mac) az EOS M6 Mark II távoli vezérlésére is használhatod – az eszköz képernyőjén látni fogod, amit a fényképezőgép lát, megadhatod a gép beállításait, valamint akár 10 méteres távolságból is elkészítheted a felvételeket. Nagyszerű lehetőség új és kreatív nézőpontok felfedezésére

  • Az okostelefonra kapott GPS-koordinátákat felvételkészítés közben az EOS M6 Mark II gépre továbbíthatod, így a képeket a tartózkodási helyed adataival címkézheted fel.

Az apró részletek is számítanak

Attól a pillanattól, hogy az EOS M6 Mark II gépet a kezedbe veszed, nem tudsz majd betelni a kialakítására fordított részletekkel. A fényképezőgépbe épített USB-s töltési lehetőség például hosszabb ideig engedi a felvételkészítést, az öntisztító érzékelő pedig megakadályozza a por és a szennyeződések behatolását, ami tönkretehetné a képeket.

A vezérlőelemek testreszabhatók és úgy programozhatók, hogy minden szükséges funkció pontosan a kívánt helyen legyen.

usbc connectivity

További ajánlatok