EOS M tükör nélküli fényképezőgépek

Mindig állj készen ezzel a kompakt, könnyű és kis méretű, DSLR-minőséget biztosító cserélhető objektíves fényképezőgéppel

Nagyszerű minőség,
kis méret

Nagyszerű történetek zajlanak körülöttünk minden pillanatban.
Csak egy fényképezőgépre van szükséged, amely ott van, amikor az élet úgy alakul, hogy érdekes történetekkel találkozol.
Canon Camera

EOS M50 Mark II

Készíts kiváló minőségű tartalmakat közönségednek, és add hozzá saját kreatív érzékedet – legyen szó akár fotókról, videókról vagy élő közvetítésről.

Canon Camera

Mi az a tükör nélküli fényképezőgép?

A DSLR tükröt használ a fény keresőbe való tükrözéséhez. A tükör nélküli – más néven kompakt rendszerű – fényképezőgépben viszont nincs tükör vagy optikai kereső, ami által többnyire kisebbek a DSLR-eknél.

Ha helyszűkében vagy, a Canon EOS M tükör néküli termékcsaládja tökéletes választás: rugalmasságot és kényelmet biztosít kiváló képminőség mellett videók és fotók esetében egyaránt. Az elektronikus kereső használata nem csupán helytakarékos és könnyebbé is teszi a készüléket, de extra kreatív előnyöket is kínál.

A kisebb objektívekkel rendelkező APS-C modellektől az abszolút kreativitást biztosító, a teljes képmezős érzékelővel és rövid hátsó fókusszal rendelkező, teljes képmezős „erőművekig” – az EOS tükör nélküli termékcsaládjának mindegyik tagja a legjobbat képes kihozni a fotóidból.

Lenyűgöző minőség

Tükör nélküli fényképezőgépeink ötvözik a Canon kompakt és DSLR gépek legjobb tulajdonságait, így részletekben, színekben és hangulatokban gazdag, kiváló minőségű fényképeket készíthetsz – gyenge megvilágítás mellett is.

EF-M objektívek

Hordozható, könnyű objektívek kizárólag az EOS M fényképezőgépekhez tervezve. Az objektívek ezen sorozatában az ultranagy látószögű és teleobjektívektől kezdve az apró „pancake” objektívekig számos méret megtalálható, így felfedezheted a benned rejlő kreativitást.

Canon Camera

Használhatok más objektíveket?

Tükör nélküli fényképezőgépeinkkel könnyedén kicserélheted az objektíveket, és máris mindent másként látsz majd. A sokoldalú és kompakt EF-M objektívek exkluzív sorozatához hasonlóan a Canon EF-EOS M közgyűrűvel több mint 80 EF-S és EF objektív – beleértve az olyan speciális objektíveket, mint a makro és a halszem – közül válogathatsz DSLR készüléked számára.

Melyik a számomra leginkább megfelelő EOS-rendszer?

Találd meg a fotózási és filmezési stílusodnak tökéletes fényképezőgépet. A gyenge fényviszonyokban alkotó mesterektől a gyors akciójelenetek szuperhőseiig – a Canon mindenkit tökéletes megoldással vár.

Canon Camera

A következő is érdekelhet...

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.