CIKK

Canon EOS 90D: Sokoldalúság

EOS 90D Versatility Article

Intuitív DSLR-kialakítás

Az EOS 90D a fényképezőgépek kifejlesztésének sok éves eredményeit ötvözi – az állandó fejlődés olyan gép megalkotásához vezetett, amely már a megérintésétől fogva intuitív kezelést biztosít. Az apró részletek is szembetűnők, például a két többfunkciós vezérlőtárcsa, amelyekkel felvételkészítés közben is beállíthatod a fókuszálást, valamint a testreszabható felvételi módok és vezérlőelemek.

EOS 90D Take a clear view Zoom Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Tiszta nézet

Mivel egy DSLR gépről van szó, az EOS 90D is rendelkezik intelligens optikai keresővel, amelynek segítségével pontosan követhetők az olyan mozgó témák, mint például a repülő madarak, ráadásul a felvételek is tökéletes időzítéssel készíthetők el. Az információk élő nézetben, átfedésben jelennek meg, hogy mindig tisztában lehess a fényképezőgép teljesítményének összes apró részletével.

EOS 90D All-day battery life
© Copyright Fergus Kennedy

Egész napos akkumulátorkapacitás

A nagy kapacitású akkumulátor 1300 felvétel elkészítését teszi lehetővé egyetlen töltéssel*, így hosszabb ideig fotózhatsz egy helyszínen. A külső elemtartóval egy második akkumulátor is használható, így feleannyi időközönként van szükség töltésre, és a függőleges irányú felvételkészítéshez is jobb fogást biztosít.

EOS 90D Balance and Comfortable Grip
© Copyright Fergus Kennedy

Az EOS 90D klasszikus DSLR-kialakítása a stílusos markolattal tele vagy nagy látószögű objektíveket használva egyaránt kiegyensúlyozott és kényelmes fogást ad a felvételkészítés közben, ami még vonzóbbá teszi a fényképezőgépet a természet- és sportfotósok számára.

EOS 90D Built-in wireless connectivity
© Copyright/60 karakter minden nyelven

Beépített vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Az EOS 90D Bluetooth és Wi-Fi funkciója nemcsak gyors és egyszerű képmegosztást tesz lehetővé a Canon Camera Connect alkalmazást* futtató okoseszközökön, hanem a fényképezőgép távoli vezérlésésre is lehetőséget ad. Figyeld, mit lát a fényképezőgép az eszközöd képernyőjén, add meg a beállításokat, és módosítsd az üzemmódokat, majd készíts képeket a fényképezőgépedtől távol. Remek módja a természet közeli fotózásának anélkül, hogy az állatokat elijesztenéd. A képek okoseszközöddel vagy számítógépeddel (Windows/Mac) is szinkronizálhatók.

Az EOS 90D ezenfelül a mellékelt EOS Utility szoftver segítségével távolról számítógépedhez (Windows/Mac) csatlakoztatható – így stúdióban is kiváló felvételek készíthetők.


< Vissza az EOS 90D fényképezőgép áttekintéséhez

Ezeket is érdemes megnézni…