CIKK

Canon EOS 90D: Képminőség

EOS 90D Black Throated Diver

Elsöprő képminőség

Egyedülálló DIGIC 8 képfeldolgozónk egy 32,5 megapixeles APS-C CMOS-érzékelővel tökéletesen együttműködve teremt fantasztikus képminőséget – a kimeríthetetlen tisztaság, tónusosság és színgazdagság mellett gyenge megvilágításnál is szinte minimális zaj tapasztalható. Az akár ISO 25600-ig bővíthető érzékenység sötétben is lehetővé teszi a kézi felvételkészítést, a széles dinamikatartomány pedig segít visszaadni az erős fények vagy árnyékos helyek részleteit.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

A teljesítmény és a hordozhatóság tökéletes elegye

Örökítsd meg a legapróbb részleteket is egy 32,5 megapixeles CMOS-érzékelővel, amelyet kifejezetten a Canon tervezett és gyártott. APS-C formátumának köszönhetően kellően nagy a mélységélesség megfelelő szabályozásához, és elegendően kicsi ahhoz, hogy az EOS 90D – és objektívjei – hordozhatók és tökéletes egyensúlyban legyenek.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
100%-os kivágás

Optimalizált képminőség

A fényképezőgépen belüli képfeldolgozás a képminőség legapróbb darabkáiból is képes számodra kihozni a legjobbat. Digitális objektívoptimalizáló (DLO) technológiánkat a felvételkészítés közben alkalmazva minden képkockát az objektív jellemzőihez igazíthatsz. Az eredmény? Tiszta és részletgazdag képek – egyenesen a fényképezőgépből.

A RAW-fájlok a fényképezőgépben JPEG-képekké dolgozhatók fel a RAW-képek fényképezőgépen belüli feldolgozásának köszönhetően, a képek finomítására pedig a Kreatív segéddel van lehetőség. A DIGIC 8 processzor lehetővé teszi a képek korrigálását, valamint egy kép több változatának létrehozását, amelyek mindegyike másképp mutat, és más hatást kelt.


< Vissza az EOS 90D fényképezőgép áttekintéséhez

Ezeket is érdemes megnézni…