CIKK

Canon EOS 90D: Videók felvétele

EOS 90D Shooting Video

Elképesztően kreatív videók

Készíts lenyűgöző videókat akár 4K felbontásban 25 vagy 30p sebességnél a fényképezőgép érzékelőjének teljes szélességét kihasználva, és érj el valóban mozifilm minőségű megjelenést.

Sokféle képfrekvencia

Full HD módban készített felvételek esetén sokféle képfrekvencia áll rendelkezésre: 30 vagy 25 kép/mp-től egészen az egyenletes 50 vagy 60 kép/mp-ig, ami a mozgó témákhoz jelent ideális választást. A lassításhoz kiváló 100 és 120 kép/mp is választható.*

A fényképezőgépbe épített 4K time-lapse 3 különböző előbeállítással teszi lehetővé a mozgás rögzítését egy teljesen más időskálán. A 4K képkockarögzítés 8 megapixeles JPEG-képek létrehozását segíti elő videofelvételek különálló képkockáiból.

*A nagy képfrekvenciával készített videóknál vízszintesen csak a képterület 84,1%-a, függőlegesen pedig a 84,2%-a látszik megfelelően.

EOS 90D Selection of frame rates
© Copyright Fergus Kennedy

Filmkészítésre tervezve

Az EOS 90D gépet videós projektekhez használva számos olyan funkcióval találkozhatsz, amelyek az életedet hivatottak megkönnyíteni, hogy még kreatívabb lehess. A fényképezőgép változtatható nézési szögű érintőképernyője például gyakorlatilag bármilyen pontból lehetővé teszi a felvételkészítést, a fejhallgató-aljzatok pedig pontos audiorögzítést és -monitorozást garantálnak.

Elismert Movie Servo Dual Pixel CMOS AF rendszerünk a videofelvételek közben is használható arc- és szemfelismeréses AF funkciónak köszönhetően képes nyomon követni a keretben mozgó tárgyakat, például az arcokat. A fókuszt a fényképezőgép érintőképernyőjének megérintésével könnyedén egyik témáról a másikra viheted – és akár a sebességét is beállíthatod a Canon Camera Connect alkalmazást futtató okoseszközöd képernyőjén. A fókuszálás sebessége a fényképezőgép menürendszerében adható meg, így például gyors és lassú pull-focus hatás is elérhető.

A manuális fókuszálás szintén gyerekjáték: a fókuszkiemelés színes körvonalakkal mutatja, mi éles, és mi nem az.


< Vissza az EOS 90D fényképezőgép áttekintéséhez

Ezeket is érdemes megnézni…