szoftvermegoldások

Hibrid munkavégzés és mobilitás

A sikeres hibrid munkavégzés azt jelenti, hogy a munkavégzés egyformán produktív, együttműködő és biztonságos, függetlenül attól, hogy hol történik. A Canon így segíthet.
Grafikus regény letöltése
Egy képregényszerű illusztráció a Hybrid in Action címlapján szereplő három felnőttről

Áttekintés

Canon hibrid munkavégzési megoldások

Az egyszerű szkenneléstől és nyomtatástól kezdve az összetett munkafolyamatokig, gondoskodhat arról, hogy a dolgozók hatékonyan, együttműködve és biztonságosan dolgozzanak bármilyen eszközről. Legyen a csapata az irodában, otthon vagy útközben, rendelkezésére állnak a sikerhez szükséges eszközök.
Egy képregényszerű illusztráció egy férfiról, aki az okostelefonját nézi odakint.

Hibrid üzletmenettel kapcsolatos útmutató

Hibrid munkavégzés a gyakorlatban

A modelljének hibrid munkavégzéshez való igazítása nem egyszerű. De ha jól csinálja, a hibrid munkavégzés olyan előnyös megoldás lehet, amely jobb produktivitást, valamint nagyobb rugalmasságot és szabadságot biztosít az alkalmazottak számára.

Ismerje meg, hogyan ruházhatja fel a szervezetét a hibrid munkavégzés kihívásaival megküzdő eszközökkel, az ügyfélszerződésektől kezdve a beléptetésig és a fizetendő számlákig.

Hibrid munkavégzési trendek

 • PwC

  87%

  az alkalmazottak között azt mondja, hogy az iroda fontos a csapattagokkal való együttműködés szempontjából.

 • Capgemini

  60%

  a szervezetek között 2020 harmadik negyedévében a produktivitás növekedését tapasztalta a távmunkának köszönhetően.

 • Gartner

  82%

  a vállalatok között azt mondja, hogy lehetővé tenné az alkalmazottak számára, hogy a jövőben az otthonukból dolgozhassanak.

További információkért vagy kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal

A munkavégzés jövője

A hibrid munkavégzés trendjeit bemutató infografikánkból megtudhatja, hogy milyen környezetek, viselkedési formák és elvárások fogják alakítani a munkavégzés jövőjét – legyen szó vállalati, otthoni vagy közösségi irodáról, illetve nem helyhez kötött munkakörnyezetről.

Előnyök

A CANONNAL VALÓ HIBRID MUNKAVÉGZÉS ELŐNYEI

A szervezete részére:
Egy kávézóban ülő és a laptopján dolgozó nő képe
 • Jobb együttműködés és mobilitás

  Nyomtasson, rögzítsen, férjen hozzá, töltsön le, osszon meg és menedzseljen dokumentumokat bárhonnan felhőalapú eszközökkel, megoldásokkal és szolgáltatásokkal.

 • A munkaerő élményének javítása

  A nyomtatás és szkennelés hibrid megközelítése hozzáférést biztosít a felhasználók számára, akár az irodában, akár otthon, akár menet közben. Felügyelje és csökkentse a hibákat a továbbfejlesztett folyamatvezérléssel és átláthatósággal.

 • A felhővel való kompatibilitás stratégiájának biztosítása

  Gyorsítsa fel a hibrid munkavégzési modellre való átállást egy olyan ökoszisztémával, amely lehetővé teszi az alkalmazottai számára, hogy bárhonnan elvégezhessék a tevékenységüket, valamint biztosítja az agilitást és a produktivitást.

 • A digitalizálás és a produktivitás növelése

  Gyorsítsa fel a digitális transzformációt egy hatékony, időtálló nyomtatási és szkennelési infrastruktúrával, amely jobb papíralapú és digitális munkafolyamat-integrációt tesz lehetővé.

 • Az információbiztonság fokozása

  A technológiák és szolgáltatások segítenek megőrizni az adatok és az információk biztonságát, megfelelni a szabályozásoknak, valamint fenntartani az üzletmenet folytonosságát bármely munkaterületen.

 • Előnyök

  A CANONNAL VALÓ HIBRID MUNKAVÉGZÉS ELŐNYEI

  Önnek mint:
  Egy piros ruhás nő, aki egy épület előtt áll, kezében a telefonjával és mosolyog.
 • Üzlettulajdonos

  Tegye szervezetét alkalmassá a jövőre azáltal, hogy a dolgozókat olyan eszközökkel ruházza fel, amelyekkel bármilyen helyről hatékonyan és biztonságosan dolgozhatnak.

 • Informatikai szakember

  Gyorsítsa fel a megvalósítást, és szabadítsa fel az informatikai csapatát kulcsrakész megoldásokkal. Egyszerűsítse és automatizálja az üzleti folyamatokat a hatékonyság növelése, valamint a biztonság és a megfelelőség biztosítása érdekében.

 • Végfelhasználó

  A felhőn keresztül könnyedén kezelheti az eszközeit és a digitális információit, így hatékonyan és produktívan dolgozhat otthonról, a fiókirodából, a vállalkozás központjából vagy akár útközben is.

 • Informatikai beszerzés

  Bízzon egy megbízható partnerben, amely átfogó hardver-, szoftver- és teljes körű szolgáltatásokat nyújt az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

 • Technológiai alkalmazkodás

  Haladjon előre a digitális transzformáció útján, és gyorsítsa fel a hibrid munkavégzésre való átállást egy felhőalapú ökoszisztémával, amely bárhol biztosítja az agilitást és a produktivitást, és könnyen integrálható az új technológiával.

 • szoftvermegoldások

  Digital Transformation Services

  Mozdítsa elő a digitális transzformációt az egyazon csomagban kínált vállalati szintű menedzselt nyomtatási szolgáltatásaink és munkahelyi együttműködési megoldásaink segítségével

  Tudja meg, hogyan segítheti kollégáit abban, hogy bárhonnan hatékonyan dolgozhassanak.

  Fedezze fel a hibrid munkakörnyezetre áttérő és azt menedzselő szervezetek közös kihívásait és megoldásait.

  Cikk

  Információbiztonság menedzsment a hibrid munkakörnyezetben

  Fedezze fel, hogyan lehet kezelni a hibrid munkakörnyezet menedzselése során felmerülő közös biztonsági kihívásokat (például azt, hogy hogyan lehet kiterjeszteni az irodába épített védelmet más munkakörnyezetekre).

  A biztonságot jelképező kék számok képe
  Egy kép a laptopjukon irodai munkát végző emberekről.

  Cikk

  Hogyan lehet fenntartani és felgyorsítani a produktivitást egy hibrid munkakörnyezetben?

  Találjon választ a produktivitással kapcsolatos kihívások hibrid munkakörnyezetben történő kezelésével kapcsolatos gyakori kérdésekre; többek között arra, hogyan biztosítható, hogy a papíralapú munkafolyamatokat használó csapatok hatékonyan dolgozzanak egy megosztott környezetben.

  Cikk

  5 tipp a sikeres hibrid munkavégzés kezeléséhez

  Értékes útmutatást kaphat a szervezetének a hibrid munkavégzéshez való hatékony hozzáigazításához a kezdeti lépésektől fogva – a munkafolyamatok újratervezésétől a biztonság terén keletkező gyenge pontokig.

  Egy nő képe, aki egy tableten dolgozik egy erkélyen.
  Kép egy férfiról, aki egy hordozható szkennert nézeget odakint.

  Hibrid üzletmenettel kapcsolatos útmutató

  Hibrid munkavégzés a Canonnal

  Bárhonnan dolgozhat a Canon digitális transzformációt elősegítő ökoszisztémájának segítségével. Fedezze fel, hogyan tarthatja a csapatát kapcsolatban az üzleti dokumentumokkal és munkafolyamatokkal az ügyfélismertetőnk segítségével.

  Miért válassza a Canont a hibrid munkavégzés és mobilitás biztosításához?

  Egy férfi és egy nő mosolyogva néz egy tabletre.
  • Teljes portfólió

   Termékeink és szolgáltatásaink ökoszisztémájának széles köre azt jelenti, hogy azonosíthatjuk a megoldások megfelelő kombinációját, hogy az megfeleljen az Ön egyedi és fejlődő üzleti igényeinek, miközben áttér a hibrid munkakörnyezetre.

  • Megbízható partner

   Bevált és megbízható technológiai újítóként rendelkezünk a sikeres hibrid munkavégzés támogatásához szükséges tapasztalattal és szakértelemmel.

  • Átfogó támogatás

   Szakértői segítséggel állunk rendelkezésre, hogy ne csak a megfelelő megoldást találjuk meg az Ön számára, hanem végigkísérjük az átmeneteken és a frissítéseken, és támogatást nyújtunk bármi másban, amire szüksége van.

  • Jobb fenntarthatóság

   Segítünk Önnek elérni a belső fenntarthatósági céljait ambiciózus, folyamatos erőfeszítésekkel, hogy javítsuk a termékeink energia- és erőforrás-hatékonyságát, és csökkentsük a CO2-kibocsátást a termékek teljes életciklusa során.

  További információkért vagy kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal

  Kapcsolódó termékek és megoldások

  Fedezzen fel adott Canon megoldásokat, amelyek támogatják a hibrid munkavégzés felé vezető útján.

 • Megoldás

  Cloud Workspace Collaboration – Process Automation

  A tökéletes dokumentumkezelési és együttműködési felhőszolgáltatás egy megosztott munkaerőt alkalmazó hibrid vállalkozás számára

 • Megoldás

  uniFLOW Online

  Egyetlen felhőalapú platform, amely összeköti az összes munkavégzési helyszínt, így központilag kezelheti a flottáját, függetlenül attól, hogy az eszközök hol találhatók.

 • MFP

  imageRUNNER ADVANCE DX C5800 sorozat

  Nagy leterheltségű irodahelyiségekhez tervezték, beépített mobil és felhőalapú csatlakozási lehetőségekkel és digitalizált munkafolyamatokkal rendelkezik, így a felhasználók távolról és útközben is hozzáférhetnek a dokumentumokhoz és szerkeszthetik azokat.

 • MFP

  imageRUNNER C3226i

  Megfizethető A3-as alternatíva nagyszerű csatlakozási funkciókkal a kisebb vállalkozások és együttműködési központok számára, amelyeknek hatékony mindennapi eszközre van szükségük az irodahelyiségükben.

 • MFP

  i-SENSYS X 1238iF

  Kompakt, asztali használatra tervezett eszköz uniFLOW Online csatlakoztathatósággal, amely könnyen telepíthető, alkalmazható, használható és karbantartható, így az alkalmazottak informatikai támogatás nélkül, önállóan dolgozhatnak otthonról.

 • MFP

  i-SENSYS X C1530p

  Kisebb, nagy leterheltségű munkacsoportok támogatására tervezték, akár egyetlen részleg, például egy háttériroda, akár egy fiókirodai csapat számára ideális, mivel megbízható biztonsági funkciókkal, nyomtatási eredménnyel és költségmenedzsmenttel rendelkezik.

 • Szkenner

  imageFORMULA ScanFront 400

  Nagy teljesítményű, nagy sebességű hálózati szkenner továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal, amely ideális a dokumentumok digitalizálásához egy forgalmas, több irodával rendelkező vállalat számára.

 • Szkenner

  imageFORMULA DR-S130

  Rugalmas hálózati csatlakoztathatósággal rendelkező asztali szkenner, amely képes kezelni a dokumentumok széles skáláját, az útlevelektől a személyi igazolványokig; tökéletes az otthon dolgozók számára, akik többféle dokumentumformátumot kezelnek otthonról.

 • Szkenner

  imageFORMULA P-215II

  Ez a kompakt, könnyű és hordozható szkenner ideális a nem helyhez kötött munkát végzők számára, és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bárhol, bármikor digitalizálják a dokumentumokat, és egy erre a célra szolgáló mobilalkalmazáson keresztül feltölthessék azokat a felhőbe.

 • További tájékoztatás

 • Felkészülés a váratlan eseményekre: az üzleti eszközök, amelyekre az agilitás fenntartásához szükség van

  A felhőbe, az automatizálásba és a digitális transzformációba történő beruházás minden eddiginél fontosabb.

 • A felhőben rejlő lehetőségek kihasználása a holnap munkakörnyezetében

  Hatékony és biztonságos együttműködés a felhőalapú platformokkal

 • Útmutató: A biztonságos digitális munkakörnyezet biztosításának menete

  Megoldásaink és szolgáltatásaink segíthetnek Önnek a dokumentumok és az érzékeny adatok védelmében anélkül, hogy befolyásolnák az alkalmazottak hozzáférését a szükséges információkhoz.

 • A felhő az „új norma”

  Fedezze fel, hogy a felhőalapú szolgáltatások hogyan segíthetnek leküzdeni az „új norma" támasztotta kihívásokat a vállalatok számára.

 • Adatvédelmi szabályzat
  • Amint lehetséges
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +36

  Bármilyen információ, amely véleményed szerint segíthet szakértőinknek

  Köszönöm

  Egy szakértőnk hamarosan felhív téged.

  [TIME]

  Üdv

  Sajnáljuk

  Hiba