A Canon kreatív munkahelyi megoldásai

Válassza ki a hardverek, szoftverek és szolgáltatások olyan kombinációját, amely lenyűgöző marketinganyagokkal és kivételes üzleti kommunikációval támogatja vállalkozását abban, hogy kitűnjön a tömegből – mindezt az irodai környezetben nyomtatva, teljes körű irányítással minden munka felett.
Információkérés

A Canon kreatív munkahelyi megoldásai

Válassza ki a hardverek, szoftverek és szolgáltatások olyan kombinációját, amely lenyűgöző marketinganyagokkal és kivételes üzleti kommunikációval támogatja vállalkozását abban, hogy kitűnjön a tömegből – mindezt az irodai környezetben nyomtatva, teljes körű irányítással minden munka felett.
Canon Camera

Kreatív marketinganyagok igény szerint

Hozzon létre igény szerint nyomtatott anyagokat impozáns kreatív kampányokhoz közvetlenül az irodában – csökkentse a nyomtatási költségeket és a gyártási időt, és tegye lehetővé a dokumentumok igény szerinti testreszabását.

Üzleti kommunikáció

Növelje a termelékenységet, és tegye lehetővé a digitális átalakulást a munkafolyamat automatizálásával, miközben javítja az ügyfélélményt, és a költségeket is csökkenti a biztonságos és fenntartható megoldások széles választékának köszönhetően. Belső üzleti dokumentumok készítése és terjesztése a prezentációktól a szerződéseken keresztül – könnyedén.

Canon Camera

A kreatív munkahelyi megoldások előnyei

A Canon átfogó kreatív munkahelyi megoldásai a következő területeken nyújtanak segítséget:

Növelje az ügyfelek elkötelezettségét

Professzionális minőségű marketinganyagok létrehozása, amelyek megragadják a figyelmet, és felkeltik az ügyfelek érdeklődését, hogy reakcióra késztessék és elkötelezetté tegyék őket.

Növelje hatékonyságát

Egyszerűsítse kampányai gyártási ütemtervét, és kezelje könnyedén nyomtatási listáját az egyszerű testreszabásnak, az utolsó pillanatban is elvégezhető szerkesztési funkcióknak és az ismétlődő feladatok automatizálható folyamatainak köszönhetően.

Segítse elő az együttműködést

Osszon meg olyan intuitív megoldásokat csapatával, amelyek nem igényelnek szaktudást, és élvezze a zökkenőmentes felhőkapcsolat előnyeit, amely bármilyen helyszínről becsatlakozva megkönnyíti az együttműködést. Feszegesse kreatív korlátait az eszközök széles skálájával, amelyek támogatják a digitális átalakulást.

a group of people working together

Környezetbarát megoldás

Támaszkodjon az energiahatékony eszközökre, és használja ki a nyomtatási környezet optimalizálását lehetővé tevő elemzési adatokat. Tekintse meg és szerkessze az egyes feladatokat a felesleges hulladék előállításának megelőzése érdekében, és csökkentse a környezetre gyakorolt hatást azáltal, hogy kiküszöböli a beszállítás szükségességét.

Költségoptimalizáció

A használati adatok teljes átláthatósága javítja a költséghatékonyságot, így anélkül csökkentheti a működési költségeket, hogy az a minőség rovására menne.

Fejlettebb biztonság

Gondoskodjon adatai biztonságáról és megfelelőségéről a teljes körű biztonsági funkciók és szolgáltatások segítségével.

egy kép munkatársakról, amint egy laptopot néznek

Segítségre van szüksége?

Tudjon meg többet arról, hogy vállalkozása hogyan profitálhat kreatív munkahelyi megoldásainkból

Office professionals in the office enjoying benefits of Universal Output Queue

Kapcsolódó termékek

Fedezze fel innovatív hardver- és szoftvermegoldásainkat, amelyek segítségével növelheti termelékenységét, hatékonyságát és biztonságát.

 • imagePRESS C270 sorozat

  A biztonságos és fenntartható A3-as színes multifunkciós készülék nagy sebességű nyomtatást és lapolvasást kínál számos különböző papírformátumhoz.

 • imageRUNNER ADVANCE DX 8900 sorozat

  Növelje üzleti környezete biztonságát egy intelligens és fenntartható A3-as, fekete-fehér, multifunkciós készülékkel.

 • uniFLOW Online

  Fejlett nyomtatási és szkennelési megoldás, amely segít a szervezeteknek a dokumentumokhoz való hozzáférésben, a felhasználók hitelesítésében és a nyomtatási feladatok védelmében – a felhőben éppúgy, mint a valós világban.

 • A Fiery megoldásai

  A professzionális szintű munkahelyi nyomtatási megoldásokkal a Fiery felhasználóbarát termékeket kínál a kivételes nyomtatási minőség és az egyszerű használat érdekében, lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt minden vállalati nyomtatási igénynek megfelelően, és kiváló minőségű, egyenletes eredményeket biztosítva.

 • PosterArtist

  A PosterArtist intuitív módon kreatív, webalapú alkalmazás, amely több ezer dizájnsablont és stockfotót kínál, amelyekkel szemet gyönyörködtető nyomatokat állíthat elő.

 • Therefore

  A dokumentumkezelő szoftver lehetővé teszi a tartalomkezelést és elősegíti a hatékony munkafolyamatokat. Hozzon létre egy központi adatbázist a saját szerverén a dokumentumok és információk nyilvántartásához egész szervezete számára.

 • ObjectifLune

  A digitális átalakulás megkezdéséhez vegye igénybe a szakértői szintű nyomtatási megoldásokat olyan szoftverekkel, amelyek lehetővé teszik a legfontosabb dokumentumok létrehozását és terjesztését, valamint az üzleti kommunikációs folyamatok automatizálását.

 • A digitális átalakulást támogató szolgáltatások felfedezése

  Segítse a digitális átalakulás előmozdítását függetlenül attól, hogy honnan dolgozik.
  Fedezze fel a kapcsolódó szolgáltatásokat
  An AI image representing digital transformation

  További részletek

 • Információbiztonság menedzsment a hibrid munkakörnyezetben

  Alapvető tippek arra vonatkozóan, hogyan kezelheti biztonságosan adatait a Canon segítségével, függetlenül attól, hogy alkalmazottai honnan dolgoznak.

 • Hogyan lehet fenntartani és felgyorsítani a produktivitást egy hibrid munkakörnyezetben a Canon segítségével

  Lássa el vállalkozását a megfelelő eszközökkel a termelékenységi szintek növeléséhez.

 • 5 tipp arra, hogyan fokozhatja üzleti tevékenységeit

  Frissítse stratégiáját ezzel az alapvető teendőlistával, amely a mindennapi munkafolyamatok újratervezésétől a felhőre való áttérésig számos feladatot tartalmaz.

 • Tudjon meg többet, és vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel

  Adatvédelmi szabályzat
  • Amint lehetséges
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +36

  Bármilyen információ, amely véleményed szerint segíthet szakértőinknek

  Köszönöm

  Egy szakértőnk hamarosan felhív téged.

  [TIME]

  Üdv

  Sajnáljuk

  Hiba