KÉPALKOTÁSI MEGOLDÁSOK

Fotófülke-megoldások

A fotófülke egy többfunkciós képkészítő állomás, amellyel gyorsan és egyszerűen készíthetsz portrékat a különféle eseményeken és rendezvényeken. Pózolj, nyomd meg a gombot és nyomtasd ki a képeket másodpercek alatt. A Canonnak köszönhetően pénztárcabarát módon megoldható ez a remek szórakozás.
GettyImages-1187651037

Pillanatok, emlékek és még sok más megörökítése

Legyen szó munkáról vagy szabadidőről, a fotófülke mindenkiről a legjobb képet fogja készíteni, bárhol is helyezed el, mivel nem csak mobilis, de könnyen felállítható is, és úgy generálhatsz bevételt és tehetsz szert új érdeklődőkre, hogy közben teljes mértékben az eseményre fókuszálsz.

 • Az esküvők legszórakoztatóbb részei

  Sosem lehet túl sok képet készíteni egy esküvőn, és sokszor a spontán pillanatokról készült képek sikerülnek a legjobban, és ezeket őrizzük a legnagyobb kincsként.

 • Vállalati események

  Örökítsd meg az ünnepségeket, a partneri kapcsolatokat és a nagyszerű csapatmunkát, legyen a fotófülke nélkülözhetetlen és rendkívül szórakoztató része a csapatépítésnek.

 • Új érdeklődők, új lehetőségek

  Az ajánlatok eléréséhez és az exkluzív hozzáféréshez szükséges gyors adatrögzítéstől a jelvényeken lévő igazolványképig gyors elkészítéséig – tedd a fotófülkét vállalatod működésének központi szereplőjévé.

 • Egyszerű bevételszerzés

  Egészítsd ki egy nyomtatóval a fotófülkét, így máris készen is áll arra, hogy bevételt szerezzen neked minden elkészített kép után.

FOLYAMAT

Működése

A fotófülke egy okos doboz, amelyben egy fényképezőgép, egy objektív, egy táblagép és egy nyomtató működik együtt, a szoftverrel pedig távolról is vezérelhető az egység. Az ügyfelek odasétálnak, kiválasztják a kívánt szolgáltatást, és előtte állnak, amíg a fénykép el nem készül és a fotófülke ki nem nyomtatja a fotókat.

Háttér és tematikus opciók

Számtalan háttér közül lehet választani, így az ügyfelek kiválaszthatják az adott alkalomhoz legmegfelelőbb témát.

Kiváló minőségű képrögzítés

A Canon csúcsminőségű fényképezőgépeinek, objektívjeinek, Speedlite vakuinak és nyomtatóinak köszönhetően a fotófülke minden környezetben kivételes képminőséget tud nyújtani.

Az adatok digitálisan vagy kinyomtatva tárolhatók

A teljesen integrált rendszer használatakor a felhasználók kiválaszthatják, hogy szeretnék-e helyben kinyomtatni a képeket vagy inkább szeretnék elküldeni azokat a regisztrációkor megadott e-mail-címükre.

Egyszerű logó- és felirathozzáadás a nyomatokhoz

Ha vállalatként vagy szervezetként használod a teljesen integrált rendszert, saját képsablonokat adhatsz a szoftverhez, így logód vagy az általad megadott feliratok minden nyomaton megjelennek.

Segítünk vállalkozásodnak

Az alábbiakban bemutatjuk az ipar és a kereskedelem azon területeit, ahol a fotófülke javíthatja és fejlesztheti a vállalkozásodat.

 • Kisebb vállalatok

  Gondoskodj munkatársaid szórakozásáról: helyezz el egy kisebb fotófülkét az egyik közösségi területen, és indulhat a móka.

 • Vállalati események

  Nyújts márkaélményt imázs- és márkatársítással a különböző eseményeken, rögzíts információkat és tegyél szert új érdeklődőkre.

 • Esküvők és családi események

  Lepd meg a vendégeket egyedülálló fényképes emlékekkel, és a hivatásos fotós mellé biztosítsd ezt a remek fényképszolgáltatást is.

 • Szórakozás és szabadidő

  Kínálj a helyszínre látogatóknak egy különleges emléket a napjukról egy tematikus fotóval.

 • Magán- és közszféra

  Ha fényképes igazolványra van szükség, a kormány és a vállalkozások is profitálhatnak a konferenciákon és rendezvényeken elhelyezett fotófülkéből.

 • Kiskereskedelem

  Nézd meg, hogyan áll rajtad egy ruha, nyomtasd ki, és mutasd meg családodnak vagy barátaidnak otthon.

 • Miért válaszd a Canon fotófülke-megoldásait?

  A Canont nemcsak napjainkban, hanem már az elmúlt 80 év során is vezető vállalatként tartották számon a képalkotás területén. Digitális fényképezőgépeket, objektíveket, nyomtatókat, tartozékokat és kábeleket, valamint a fényképezőgép vezérléséhez szükséges szoftvereket tervezünk, fejlesztünk és gyártunk – ez az iparág egyik vezető kombinációja. A mi rendszerünk valóban átfogó, és mindezt házon belül hoztuk létre, ami bizalmat ébreszt a szakértői látásmódunk iránt.

  • Hatalmas termékválaszték

   A Canon minden pénztárcához tud kiváló fényképezőgépeket, objektíveket, tartozékokat és SELPHY nyomtatókat biztosítani.

  • Lenyűgöző képminőség

   A Canon úttörő szerepet tölt be a képminőség terén, és lenyűgöző eredményeket kínáló hihetetlen nyomtatóival immár világelső a nyomtatótechnológia terén.

  • Pontos eredmények minden alkalommal

   A Canon fényképezőgépeket és objektíveket úgy tervezték, hogy precíz eredményeket nyújtsanak. Az automatikus zárvezérléstől a hihetetlen színtudományig, amely az érzékelőink megalkotásában csúcsosodik ki.

  • Minimális állásidő

   Termékeinket úgy alakítottuk ki, hogy éveken át megbízható teljesítményt nyújtsanak, melyhez olyan háttérszolgáltatás párosul, amely képzést, szervizelést és támogatást nyújt – ez mind a Canon csomag része.

  Kapcsolódó termékek

  Válassz DSLR és tükör nélküli fényképezőgépek, illetve nyomtatók széles köréből, és válaszd ki a szükséges objektíveket átfogó kínálatunkból, amely biztosítja számodra a fotófülkéhez szükséges eszközöket.

 • DSLR fényképezőgépek

  EOS 2000D

  Ismerje meg a fantasztikus 24,1 megapixeles fotók és Full HD videók nyújtotta lehetőségeket. Bontakoztassa ki a kreativitását ezzel a szórakoztató és egyszerűen kezelhető DSLR fényképezőgéppel.
 • DSLR fényképezőgépek

  EOS 850D

  Tedd meg a következő lépést a kreatív vezérlés világában, és örökíts meg gyönyörű részletekkel teli fotókat, valamint lenyűgöző 4K videókat egy könnyű, csatlakoztatható DSLR géppel, amely nemcsak inspirál, hanem jutalmaz is.
 • Objektívek DSLR fényképezőgépekhez

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Vigye EOS gépét több helyre egy rendkívül könnyedén hordozható, zoom alapobjektívvel.
 • Otthoni nyomtatók

  SELPHY CP1300

  Stílusos és hordozható a kompatibilis okoseszközökről és fényképezőgépekről történő gyönyörű vezeték nélküli nyomtatáshoz és igazolványkép-készítéshez.
 • DSLR fényképezőgépek

  EOS 250D

  A világ legkönnyebb DSLR fényképezőgépe mozgatható képernyővel1, Canon DIGIC 8 processzorral, 4K videofelbontással és Kreatív segéd funkcióval.
 • SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

  Szeretnél többet megtudni erről a megoldásról?