Birdwatching binoculars
alt text goes here

MADÁRFIGYELÉSHEZ VALÓ
TÁVCSÖVEK

Nagy teljesítményű madár- és vadvilágfigyelő távcsövek.

Canon minőség és teljesítmény

Minden madárfigyeléshez való távcsövünk a Canon precíziós optikával és egy optikai képstabilizátorral rendelkezik a hosszantartó, kényelmes és nyugodt madárfigyelés élményének biztosítása érdekében.

Kerülj annyira közel, amennyire csak szükséges

A 8-szoros és 10-szeres nagyítású távcsöveink sokoldalú hordozhatóságot kínálnak a kényelmes madárfigyelés érdekében. Adott nagyításnál a nagyobb fényerejű távcsövek a gyengébb fényviszonyokhoz jobbak, míg a 12-szeres és 14-szeres nagyítású modellek a kisebb madarak, vagy a távoli vadvilág megfigyelésére nagyszerűek.

8x to 10x binocular

Élvezd a világosabb képet

Minél több fényt gyűjt össze a távcső, annál világosabb képet látsz. A 10x42L IS WP távcsövünk a Canon prémium L-sorozatú optikájával rendelkezik, és világos képmezőt nyújt, ami kevés fény vagy gyenge megvilágítás esetén is ideálissá teszi madarak megfigyeléséhez.

10x42L IS WP binoculars

Szuperegyenletes kép

Élvezd a hihetetlenül egyenletes képet, valamint a madarak könnyű azonosítását és követését, mindezt nagyfokú nagyítás mellett is – akár repülésük közben – a Canon optikai képstabilizátorának (IS) köszönhetően, amely tökéletesen korrigálja a sokféle típusú mozgást és remegést.

További információk

A super steady view

Kerülj közelebb, és élvezd a kiemelkedő minőséget

Élvezd az egyszerű madárfelismerést, legyen szó bármekkora nagyításról a Canon alacsony torzítású Porro II prizmaoptikával és Super Spectra lencsebevonattal rendelkező precíziós optikáinak köszönhetően, amelyek világos, tiszta és részletes képet eredményeznek.

Canon precision optics

Nézz vele bármilyen időjárásban

A prémium szintű vízálló 10x42L IS WP távcsöveink a japán ipari szabványoknak (JIS7) megfelelő időjárásálló szigeteléssel rendelkeznek, így a legmostohább szabadtéri viszonyoknak is képesek ellenállni. A többi modell tartós, gumírozott felületű markolattal és különböző mértékű időjárásállósággal rendelkezik.

waterproof 10x42L IS WP

Még nagyobb látószög

Az alacsonyabb, 8-szorostól 10-szeresig nagyító távcsövek szélesebb látószögűek a gyorsan mozgó, távoli madarak egyszerűbb megfigyelése érdekében. Az azonos nagyítású távcsövek a tárgyakat azonos mértékben nagyítják fel, de néhányuk szélesebb látószöggel rendelkezik, amelyhez sokkal részletesebb kép párosul.

See a wider view 8x to10x binoculars

Madárleshez ajánlott távcsövek

Válassz a különböző nagyítások közül a legnagyszerűbb madárfigyelési élmény érdekében.

Egyéb tevékenységek

Ismerd meg teljes távcsőkínálatunkat, és tudj meg mindent, ami a számodra megfelelő távcső kiválasztásához szükséges.

*Images shown for illustrative purposes only.

Kapcsolódó termékek