BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

TÁVCSÖVEK
VERSENYEKHEZ
ÉS SPORTESEMÉNYEKHEZ

Ne maradj le a sporteseményeken semmi lényegesről, például a ló- és motorversenyen, vagy a légi bemutatókon.

Kerülj közelebb kényelmesen

A kompakt és hordozható versenytávcsöveink kényelmes közelségbe visznek. Az optikai képstabilizátor kiemelkedően stabil képet eredményez, míg a széles képmező megkönnyíti a pálya vagy az égbolt pásztázását és a gyorsan mozgó témák követését.

Kerülj annyira közel, amennyire csak szükséges

A 8 és 12-szeres közötti nagyítású távcsövek a szabadtéri sporteseményekhez ideálisak. A légi bemutatókon vagy bárhol, ahol messze vagy a történésektől, a 10 és 12-szeres nagyítás az ideális; míg a benti eseményekhez a 8-szoros nagyítás a jó választás.

Get as close as you need

Hihetetlenül stabil kép

Lazíts a pálya mellett kezedben egy kiemelkedően stabil képpel, a Canon optikai képstabilizátorának (IS) köszönhetően, amely a különféle mozgásokat és rázkódásokat ellensúlyozza. Találd meg könnyedén, és kövesd a gyorsan mozgó témákat az egyenletes pásztázást segítő funkciónak köszönhetően.

Super steady handheld viewing

Nagyszerű minőség a kép teljes szélességében

A Canon precíziós optikájának és Super Spectra lencsebevonatának köszönhetően a sporteseményekhez való távcsöveinkkel tiszta, éles részletességgel kerülsz közelebb a történésekhez. A térelem egy teljes szélességében részletes képmezőt biztosít és csökkenti a szem terhelését.

Canon precision optic

Egyszerű, kényelmes működtetés

A jól kiegyensúlyozott kialakítás kényelmes, könnyű kezelhetőséget biztosít, huzamosabb használat mellett is. A nagy, gumis szemkagyló szemüveg viselése esetén visszahajtható, a dioptriabeállító pedig a látásodnak megfelelően állítja be az optikát. A szíjnak és a hordtoknak köszönhetően biztonságban tudhatod a távcsövedet.

Easy comfortable operation

Sporteseményekhez ajánlott távcsövek

Válaszd ki a különböző nagyítások közül azt, amelyik segítségével nagyszerű közelségbe kerülsz az eseményekhez.

Egyéb tevékenységek

Ismerd meg teljes távcsőkínálatunkat, és tudj meg mindent, ami a számodra megfelelő távcső kiválasztásához szükséges.

Kapcsolódó termékek