TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

UTAZÁSHOZ VALÓ
TÁVCSÖVEK

Utazz könnyedén a legegyszerűbben hordozható, stabilizátorral ellátott távcsöveinkkel.

Könnyű és kényelmesen használható

A jól kiegyensúlyozott és könnyedén hordozható kompakt távcsöveink stabilitást, tisztaságot és többféle nagyítást tesznek elérhetővé. Huzamosabb időn keresztül vagy esetenkénti megfigyelésre is kényelmesen használhatók.

Utazz könnyedén

Könnyű távcsövünk – 8x25 IS – súlya mindössze 480 gramm, és könnyen elfér a táskádban vagy a zsebedben. A nagyobb 10x30 IS II, 12x36 IS III és 10x32 IS modellek tömege 600, 660 és 780 gramm, viszont nagyobb nagyítással és szélesebb látószöggel rendelkeznek, ezáltal a szafarikhoz is ideálisak.

Travel light

Szuperegyenletes kép

Sokkal nyugodtabb megtekintési élményben lehet részed egy mozgó autóból, hajóról, vagy séta közben. A Canon optikai képstabilizátora (IS) számtalan típusú mozgás korrigálására alkalmas, ezáltal szuperegyenletes képet és csökkentett szemterhelést eredményez.

A super steady view

Ideális kalandokhoz, utazáshoz, előadásokhoz és koncertekhez

A tökéletes útitárs – a kompakt távcsövek a távoli városok felhőkarcolóinak fürkészésére, valamint a vidéki állatok azonosítására és természet megfigyelésére egyaránt ideális megoldást jelentenek. De fedett előadásokon vagy koncerteken is használhatod őket, hogy az első sorból nézhesd az eseményeket.

Compact binoculars

Kerülj közelebb, és élvezd a kiemelkedő minőséget

A Canon optikai szakértelmének köszönhetően tiszta, részletes képélményben lesz részed. Ezenfelül minden távcsövet a saját látásodnak megfelelően állíthatsz be, a gumírozott markolatnak köszönhetően kesztyűben is könnyedén megtarthatod a nagyobb nagyítású modelleket.

Canon’s optical expertise

Utazáshoz ajánlott távcsövek

Válassz a legegyszerűbben hordozható, képstabilizáló távcsöveink közül a legszebb utazási élményeidhez.

Egyéb tevékenységek

Ismerd meg teljes távcsőkínálatunkat, és tudj meg mindent, ami a számodra megfelelő távcső kiválasztásához szükséges.

Kapcsolódó termékek