STARGAZING BINOCULARS
alt text goes here

CSILLAGFIGYELÉSHEZ VALÓ
TÁVCSÖVEK

Nézd a bolygókat, csillaghalmazokat, csillagködöt és galaxisokat a legnagyobb nagyítású, időjárásálló távcsöveinkkel.

Láss többet éjszaka

A csillagfigyelő távcsöveink nagyobb tárgylencsével rendelkeznek, hogy több fényt engedhessenek be éjjel, valamint nagyobb nagyításra is képesek, hogy távolabb láthass velük. Kézi csillagfigyelés esetén a képstabilizátor stabilabbá teszi a képet, vagy akár egy állványhoz is könnyedén csatlakoztathatod a távcsövet.

Merülj el jobban az űrben

A 18-szoros és 15-szörös, még nagyobb nagyítást biztosító távcsöveinkkel jobban elmerülhetsz az űrben, és távolabbi bolygókat, csillagokat fedezhetsz fel nagyobb részletgazdagsággal. A 10x42L IS WP távcsövek világosabb képet biztosítanak az éjszakai megfigyelés esetén.

Binoculars stargazing

Kerülj közelebb, és élvezd a kiemelkedő minőséget

A Canon precíziós optikáinak köszönhetően akár egy fénypont is tisztán látható, amelyhez pontos színvisszaadás párosul a megfigyelt téma azonosítása érdekében. Az optika Porro II prizmát, rendkívül kis fényszórású (UD) lencseelemeket, valamint a Super Spectra lencsebevonatot tartalmaz.

Canon precision optics

A szélsőséges időjárás elviselésére készült

Távcsöveink a strapabíró kialakításuknak és minőségi időjárásálló szigetelésüknek köszönhetően szélsőséges időjárási körülmények közötti használatra is alkalmasak, hiszen az esőnek és a viharoknak is remekül ellenállnak.

Built to withstand harsh weather

Csillagászathoz ajánlott távcsövek

Ezeket a modelleket a nagyszerű csillagfigyelő élményekhez választottuk ki.

Egyéb tevékenységek

Ismerd meg teljes távcsőkínálatunkat, és tudj meg mindent, ami a számodra megfelelő távcső kiválasztásához szükséges.