Sponsorship at Canon Hero

Szponzorálás a Canonnál

Az EMEA-térségben végzett szponzorálási és partneri tevékenységeink a legkülönfélébb társadalmi, kulturális és sporttevékenységeket ölelik fel, melyek támogatják üzleti és vállalati társadalmi felelősségvállalási céljainkat. E tevékenységeinken keresztül igyekszünk gazdagítani képalkotási szakértelmünket és széles termékportfóliónkat, hogy változást tudjunk elérni a társadalmon belül.

Jelentkezés szponzorálásra


Expo 2020 Dubai
A Canon a 2020-as dubaji világkiállítás hivatalos nyomtatási és képalkotási szolgáltatója. Ez a platform izgalmas lehetőséget nyújt számunkra innovatív technológiáink, termékeink és szolgáltatásaink bemutatására a 2021. október 1. és 2022. március 31. között zajló hat hónapos ünnepségen.
Dubai Expo 2020
Visa pour l'image
A Canon immár 29 éve támogatja a világ egyik legnevesebb fotóriporteri fesztiválját, a Visa pour l’image-t. Egyhetes tanfolyamot tartunk az Európa számos pontjáról érkező médiaszakos hallgatóknak, ezalatt megtanítjuk őket a történeteik elmesélésére, amelyek a konfliktustól a természeten át egészen a környezetig és az emberekig minden témára kiterjednek.
Visa L’image
A Canon Foundation Európában
A Foundation filozófiája a „Kyosei”, amelynek jelentése együtt élni és dolgozni a közjó érdekében.
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Jelentkezés szponzorálásra

Amikor véleményezzük azt a rengeteg szponzorálási kérelmet, amely a Canon Europe-hoz érkezik, az alábbi kritériumok segítenek eldönteni, hogy partneri viszonyt alakítsunk-e ki:

  • Nem szponzorálunk személyeket vagy csapatokat. Ide tartoznak a bloggerek, vloggerek és az olyan utazási projektek, melyek során egy adott személy ingyen szeretne megkapni egy terméket az általa kínált promócióért cserébe.
  • A Canon nagyköveti programmal kapcsolatos további információért keresse fel a Canon Pro oldalt.
  • A rendezvénynek/tevékenységnek páneurópai projektnek kell lennie. A helyi tevékenységekre vonatkozóan vegye fel a kapcsolatot az adott Canon-irodával.
  • A rendezvény/tevékenység nem lehet vallási színezetű vagy politikai vonatkozású, illetve semmilyen háborúhoz nem lehet köze.
  • Az általunk véleményezett rendezvénynek/tevékenységnek támogatnia kell fenntarthatósággal kapcsolatos célkitűzéseinket.


Amennyiben az Ön által javasolt rendezvény vagy tevékenység megfelel a fenti feltételeknek és szeretné, ha ajánlatát fontolóra vennénk a szponzoráláshoz, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szponzorálási stratégiánk teljesülése nagyrészt a már folyamatban lévő partneri együttműködéseink függvénye, és hogy a további támogatásokhoz szükséges költségvetés nagyon korlátozott. Mivel rengeteg kérelem érkezik hozzánk, sajnálatos módon nem mindig tudunk személyesen válaszolni az összes megkeresésre. Ha ajánlatát elfogadjuk, a jelentkezése beérkezésétől számított 60 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ha szeretne jelentkezni szponzorálásra, kérjük, töltse ki az űrlapot, és csapatunk egy tagja fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.