Szponzori tevékenység

Canon Camera

Az EMEA régióban végzett szponzorálási tevékenységeink közösségi, kulturális és sport-tevékenységeket ölelnek fel, amelyek támogatják márka-, üzleti és vállalati társadalmi felelősségvállalásunk célkitűzéseit, és összhangban vannak márkacélunkkal – képalkotás világunk átformálásához.

Vállalatunk Kyosei filozófiáján keresztül arra törekszünk, hogy képalkotó szakértelmünkkel igazi változást érjünk el társadalmunkban. A Kyosei az elkötelezettségünket fejezi ki, hogy minden ember, kultúrától, szokásoktól, nyelvtől vagy fajtól függetlenül, harmonikusan élhessen és dolgozhasson együtt a közjó érdekében.

Visa pour l'image

Visa Pour l’Image, a fotóriporterek nemzetközi fesztiválja, amely nagyszerű kiállításokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, vetítésekkel és díjátadókkal várja a látogatókat a világ minden részéről.

Örömünkre szolgál és büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 30 évben folyamatosan támogattuk a Visa pour l’image fesztivált.

Visa pour l’image 2022
Canon foundation final

A Canon Foundation Európában

A Foundation filozófiája a „Kyosei”, amelynek jelentése együtt élni és dolgozni a közjó érdekében.

A Canonnál biztosítani szeretnénk, hogy az általunk támogatott tevékenységek olyan érzelmes módon kapcsolódjanak és jussanak el ügyfeleinkhez, amelyek támogatják márkánk „Képalkotás világunk átformálásához” célját.

Minden partnerünknek meg kell felelnie az értékeinknek, ezért kizárólag olyan tevékenységekben vagyunk hajlandók részt vállalni, amelyek: 

  • Innovatívnak, merésznek és/vagy vizionáriusnak számítanak
  • Platformot biztosíthatnak számunkra képalkotó technológiánk és szolgáltatásaink bemutatására
  • Támogatják elkötelezettségünket a fenntarthatóság iránt
  • Vállalatunk filozófiájának a „Kyosei”-nek a bemutatása – együtt élni és dolgozni a közjó érdekében.
  • Ez összhangban van vállalati „Az élet és az üzleti élet gazdagabbá tétele képalkotási élményekkel” víziónkkal

 Jelenleg nem keresünk új lehetőségeket, amelyben partnerként tevékenykedhetnénk, de a javaslatok mérlegelésekor a következő szempontokat használjuk a döntésünk elősegítéséhez:

  • Nem szponzorálunk személyeket vagy csapatokat. Ide tartoznak a bloggerek, vloggerek és az olyan utazási projektek, melyek során egy adott személy ingyen szeretne megkapni egy terméket az általa kínált promócióért cserébe. A Canon nagyköveti programmal kapcsolatos további információért keresse fel a Canon Pro oldalt
  • A rendezvénynek/tevékenységnek páneurópai projektnek kell lennie. A helyi tevékenységekre vonatkozóan vegye fel a kapcsolatot az adott Canon-irodával.
  • A rendezvény/tevékenység nem lehet vallási színezetű vagy politikai vonatkozású, illetve semmilyen háborúhoz nem lehet köze.
  • Az általunk véleményezett rendezvénynek/tevékenységnek támogatnia kell fenntarthatósággal kapcsolatos célkitűzéseinket.

A következő is érdekelheti

Kapcsolat

Tudja meg, hogy léphet velünk kapcsolatba.