About Canon Hero

Canonról

A Canon a digitális képalkotási technológiák globális szolgáltatója. Az 1937-ben Japánban alapított vállalat több mint 187 000 embert foglalkoztat a Japánban, az amerikai kontinensen, Európában, Ázsiában és Óceániában lévő marketing- és gyártói létesítményekben. 

Canonról

A Canont nemcsak napjainkban, hanem már az elmúlt 80 év során is vezető vállalatként tartották számon a képalkotás területén. Ügyfeleknek szóló, vállalatok közötti és ipari digitális képalkotási megoldásokat biztosító vezető szolgáltatóként tevékenykedünk. Az, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a technológiára, részét képezi a Canon vállalati hagyományának, és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy segítsünk az embereknek újragondolni mindazt, ami a képalkotással lehetséges.


Képalkotási technológiáink segítségével a meglévő termékeink gazdag kínálatán túl olyan új üzleti területeken kívánunk fejlődni, ahol képalkotási technológiánk túlszárnyalhatja a korábbi határokat. Ez a törekvés a műholdak fejlesztésére, az orvosi vívmányokra is kiterjed, bővítve a nyomtatási lehetőségeket, de ide tartoznak az ipari berendezések és a hálózati videokamerák is, melyek az intelligens városok létrejöttét segítik. A Canon optikai és képalkotási technológia terén nyújtott kiváló teljesítménye a csillagászat fejlődéséhez is hozzájárul.


Az újabb és újabb kihívások megoldásával szilárdan hiszünk a vállalati filozófiánk, a „Kyosei” fenntartásában – ennek jegyében célunk, hogy faji, vallási vagy kulturális hovatartozásától függetlenül minden ember harmonikusan éljen és dolgozzon együtt a közjó érdekét szem előtt tartva, egy virágzó társadalomhoz hozzájárulva.


Olvasd el A Canon történetét, hogy többet tudj meg a vállalatról, valamint a Canon Frontier című kiadványt, hogy megismerd technológiai és kutatás-fejlesztési vívmányainkat. Ha többet szeretnél megtudni a Canon történetéről, keresd fel a Canon nemzetközi weboldalát.

Canon Europe

A Canon Europe

Az 1957-ben létrehozott Canon Europe a vállalat három regionális központjának egyike, és a Canon éves globális bevételének megközelítőleg negyedéhez járul hozzá. A londoni (Egyesült Királyság) és amstelveeni (Hollandia) székhelyű Canon Europe a regionális értékesítési és marketingtevékenységeket hangolja össze Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A Canon Europe és a cégcsoporthoz tartozó vállalatok több mint 13 500 embert foglalkoztatnak nagyjából 120 piacon régiószerte.

Vállalatunk történetének áttekintése

A Canon európai székhelyű kutatási és gyártási létesítményei

A Canon számos kutatási és gyártási egységet működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, amelyek innovációval és új megoldásokkal egészítik ki fő üzleti területeinket:


  • A Canon Research Centre France S.A.S tevékenységének középpontjában a nagy teljesítményű kommunikációs hálózatok, a kiváló minőségű videoadat-feldolgozás és a webes protokollok állnak.
  • A franciaországi Canon Bretagne egész Európában gyárt és tölt újra tonerkazettákat, emellett az Európa-szerte begyűjtött Canon kazetták újrahasznosításával is foglalkozik. 
  • A Németországban működő Canon Giessen egy szolgáltató- és támogatóközpont, amely az első irodaiberendezés-gyártó vállalat volt, amelyet a Canon nem Japánban alapított.
  • A lengyelországi székhelyű Canon Ophthalmic Technologies vezető képalkotási technológiákat biztosít, és a modern szemészeti diagnosztikai berendezésekben használt szoftver fő beszállítója. 
  • A hollandiai Venlóban található Technologies B.V. nemcsak az nemzetközi központja, hanem innovációs és technológiai központ is egyben. Főbb tevékenységei közé tartozik a nagy formátumú, lapadagolós és vágott lapos nyomtatási rendszerek kutatás-fejlesztése, gyártása és logisztikája, valamint a fogyóeszközök és pótalkatrészek biztosítása.
  • Az Printing Systems az innovációs és technológiai központja, amely Németországban, Poing városában található. A vállalat nagysebességű fekete-fehér és színes tekercses nyomtatási rendszerek, szoftverek és munkafolyamat-megoldások kutatás-fejlesztésére és gyártására szakosodott, emellett professzionális szolgáltatásokat kínál.

A Canon cégcsoporthoz tartozó, európai székhelyű vállalatok

Folyamatosan törekszünk az innovációra a fő üzleti tevékenységünkben és a növekedést elősegítő új területeken, emellett folyamatosan bővítjük portfóliónkat olyan vállalatokkal, amelyek képesek új, izgalmas színt vinni a Canon képalkotási szakértelmébe. Legyen szó szoftvercégekről, videohálózati megoldásokról vagy nyomtatási és fényképészeti technológiákról, mi mindig azt a szakértelmet keressük, amely segít abban, hogy világvezető vállalat maradjunk a képalkotási technológiák terén. Itt többet is megtudhatsz a Canon csoport európai székhelyű vállalatairól.

A csoporthoz tartozó vállalatok megtekintése

A következő is érdekelheti: