Canonról

Az élet és az üzleti élet gazdagabbá tétele képalkotási élményekkel. Mindenhol, minden tettünk ezzel kezdődik.
about canon

Canonról

Vállalatunkat 1937-ben alapították, és vezető technológiai nagyvállalatként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk az embereknek újragondolni és feszegetni annak határait, hogy mi minden érhető el a képalkotással.

Folyamatos innovációnk révén mindvégig a képalkotási szakma elöljárói voltunk az elmúlt 80 évben, amely lehetővé tette számunkra, hogy olyan iparágvezető technológiákat fejlesszünk ki, amelyek már most támogatják a fotósok, videósok, irodai dolgozók, professzionális nyomtatók, orvosi képalkotó szakértők és egyebek jövőbeli igényeit.

Képalkotási technológiáink segítségével a meglévő termékeink gazdag kínálatán túl olyan új üzleti területeken kívánunk fejlődni, ahol képalkotási technológiánk túlszárnyalhatja a korábbi határokat. Ez a törekvés a műholdak fejlesztésére, az orvosi vívmányokra is kiterjed, bővítve a nyomtatási lehetőségeket, de ide tartoznak az ipari berendezések és a hálózati videókamerák is, melyek az intelligens városok létrejöttét segítik. A Canon optikai és képalkotási technológia terén nyújtott kiváló teljesítménye a csillagászat fejlődéséhez is hozzájárul.

Az újabb és újabb kihívások megoldásával szilárdan hiszünk a vállalati filozófiánk, a „Kyosei” fenntartásában – ennek jegyében célunk, hogy faji, vallási vagy kulturális hovatartozásától függetlenül minden ember harmonikusan éljen és dolgozzon együtt a közjó érdekét szem előtt tartva, egy virágzó társadalomhoz hozzájárulva.

Olvassa el A Canon történetét, hogy többet tudjon meg a vállalatról, valamint a Canon Frontier című kiadványt, hogy megismerje technológiai és kutatás-fejlesztési vívmányainkat. Ha többet szeretne megtudni a Canon történetéről, keresse fel a Canon nemzetközi weboldalát.
INNOVÁCIÓ

A Canon Europe

A Canon éves globális bevételének körülbelül negyedét fordítjuk jótékony célokra. A londoni (Egyesült Királyság) és amstelveeni (Hollandia) székhelyű Canon Europe a regionális értékesítési és marketingtevékenységeket hangolja össze Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A Canon Europe és a cégcsoporthoz tartozó vállalatok több mint 13 300 embert foglalkoztatnak nagyjából 120 piacon régiószerte.

Vállalatunk története

Az EMEA régióban már több mint 60 éve tevékenykedünk, és nem titkolt célunk, hogy a képalkotás segítségével átformáljuk világunkat.

A young girl of colour stands in front of a wall of blue corrugated metal. She has a big smile and is clasping her hands together in delight

A Canon európai székhelyű kutatási és gyártási létesítményei

A Canon számos kutatási és gyártási egységet működtet Európában, a Közel-Keleten és Afrikában, amelyek innovációval és új megoldásokkal egészítik ki fő üzleti területeinket:

 • Axis Communications

  Hálózati videómegoldások kutatása és fejlesztése.

 • BriefCam Ltd.

  Videóelemzési megoldások a videók kereshető, végrehajtható és számszerűsíthető információvá alakításához.

 • Canon Bretagne

  Tonerkazetták készítése, gyártása, újrahasznosítása és töltése egész Európában.

 • Canon France Research Centre

  Hálózati és kommunikációs technológiák kutatása és fejlesztése a kiváló minőségű, nagy mennyiségű videóadat-feldolgozás átviteléhez és csatlakoztatásához, valamint biztonságikamera-rendszerek és technológiák.

 • Canon Giessen

  Szerviz- és ügyféltámogatási központ, ahol a fénymásolók és fényképezőgépek újragyártását és javítását is végzik.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Klinikai döntéstámogató rendszerek mesterséges intelligenciával való automatizálásának kutatása és fejlesztése.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Vezető képalkotási technológiák biztosítása, és a modern szemészeti diagnosztikai berendezésekben használt szoftver fő beszállítója.

 • Canon Production Printing Germany

  Nagyon nagy sebességű és volumenű nyomtatók, kiegészítő berendezések, szoftverek és fogyóeszközök kutatása és fejlesztése, értékesítése és forgalmazása

 • Canon Production Printing Netherlands

  Nagy formátumú kereskedelmi célú nyomtatók, közepes és nagy sebességű iroda nyomtatók, fogyóeszközök stb. kutatása és fejlesztése.

 • Milestone rendszerek

  Videókezelési megoldások kutatása és fejlesztése.

 • NT-WARE

  Nyomtatás- és szkenneléskezelési megoldás fejlesztése és értékesítése.

 • Canon Camera

  A Canon cégcsoporthoz tartozó, európai székhelyű vállalatok

  Mi rendelkezünk az optikai technológia legszélesebb portfóliójával és továbbra is az iparág globális vezetője vagyunk. Ezt számos vállalatcsoporttal együttműködve tesszük, akik szoftveres, videóhálózati, nyomtatási és orvosi kutatási szakértelmükkel segítenek, hogy a leginnovatívabb képalkotó technológiákat tudjuk a piacra dobni.

  A következő is érdekelhet

  Kapcsolat

  Tudja meg, hogy léphet velünk kapcsolatba.