A Canon cégcsoporthoz tartozó, európai székhelyű vállalatok

Legyen szó szoftvercégekről, videohálózati megoldásokról vagy nyomtatási és fényképészeti technológiákról, mi rendelkezünk azzal a szakértelemmel és azokkal a képességekkel, amelyek révén továbbra is világvezető vállalat lehetünk a képalkotási technológiák terén. Itt többet is megtudhat a Canon csoport európai székhelyű vállalatairól.

Arcules

Arcules

Felhőben tárolt videókhoz szolgáltatásként kínált IoT vállalati ügyfelek számára. Az IoT és a videoadatok ötvözésével forradalmasította a videomegfigyelési ágazatot, a legmodernebb vívmányokat használva a felhőalapú és a mesterséges intelligencián alapuló technológiákban.

Axis Communications

Axis

Hálózati videókra specializálódott piacvezető vállalat. A videomegfigyelő rendszerek folyamatos megújítójaként emberek millióinak biztonságát fokozza világszerte, hozzájárulva az intelligensebben működő, biztonságosabb világ iránti egyre növekvő igény kielégítéséhez.

BriefCam

Briefcam

Video Synopsis® megoldásokkal foglalkozó vezető iparági szolgáltató, amely gyors videomegtekintési és keresési, valós idejű riasztási és mennyiségi videoelemzési lehetőségeket biztosít.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

A korábban Toshiba Medical Systems néven működő Canon Medical Systems diagnosztikai képalkotó rendszereket fejleszt és gyárt, többek között CT, MRI, ultrahangos és röntgensugaras rendszereket, valamint klinikai laboratóriumi rendszereket.

Cognitas

Cognitas

A Cognitas egy németországi székhelyű Canon vállalat, amely testreszabott megoldásokat kínál a teljes dokumentációs folyamathoz, és kezelési kézikönyveket, használati útmutatókat, online súgórendszereket, szoftverleírásokat és katalógusokat dolgoz ki.

DocsPro

DocsPro

A Canon Netherlands részeként működő DocsPro dokumentumrögzítésre, dokumentumkezelésre és intelligens dokumentumfeldolgozásra specializálódott.

Iris

I.R.I.S.

Az optikai karakterfelismerési technológiák (OCR) és a mobil beolvasás terén világvezető I.R.I.S. olyan szoftvereket és termékeket hoz létre, amelyek segítik az embereket abban, hogy növeljék produktivitásukat a dokumentumok beolvasása és átalakítása révén.

milestone

Milestone

Nyílt platformú IP videokezelési szoftverek (VMS) világvezető szolgáltatójaként elkötelezetten dolgozik, hogy kiváló minőségű üzleti videoplatform-szoftvereket biztosítson hardverrel és szoftverrel foglalkozó partnerei számára, beépítve azokat a partnerek saját videomegoldásaiba, a lehetőségeket nem csupán biztonsági célokra korlátozva.

Nokavision

Nokavision

A Canon Netherlands részét képező Nokavision Software B.V. az ügyfél-kommunikációs menedzsment és a digitális átalakulás számára szükséges megoldások vezető szolgáltatója.

NTware

NT-Ware

Vezető technológiai vállalatként a nyomtatási és lapolvasási kezelőszoftverek létrehozására, fejlesztésére és támogatására specializálódott. Ezek között a legismertebb a UniFlow.

Therefore

Therefore

Adatkezelési szoftverek szolgáltatójaként minden iparágat és részleget kiszolgál a legkisebb cégektől a legnagyobbakig.