A Canon cégcsoporthoz tartozó, európai székhelyű vállalatok

Legyen szó szoftvercégekről, videóhálózati megoldásokról vagy nyomtatási, képalkotási és orvosi technológiákról, mi rendelkezünk azzal a szakértelemmel és azokkal a képességekkel, amelyek révén továbbra is világvezető vállalat lehetünk a képalkotási technológiák terén.
 • Arcules

  Felhőben tárolt videókhoz szolgáltatásként kínált IoT vállalati ügyfelek számára. Az IoT és a videóadatok ötvözésével forradalmasította a videómegfigyelési ágazatot, a legmodernebb vívmányokat használva a felhőalapú és a mesterséges intelligencián alapuló technológiákban.

 • Axis

  Hálózati videókra specializálódott piacvezető vállalat. A videómegfigyelő rendszerek folyamatos megújítójaként emberek millióinak biztonságát fokozza világszerte, hozzájárulva az intelligensebben működő, biztonságosabb világ iránti egyre növekvő igény kielégítéséhez.

 • Briefcam

  Video Synopsis® megoldásokkal foglalkozó vezető iparági szolgáltató, amely gyors videómegtekintési és keresési, valós idejű riasztási és mennyiségi videóelemzési lehetőségeket biztosít.

 • Canon Medical Research Europe

  Vezető orvosi szoftverek kutatási és fejlesztési központja, amely áttörést jelentő technológiákat és értékes szellemi tulajdonokat biztosít a Canon Medical Systems számára.

 • Canon Medical Systems Europe

  Diagnosztikai képalkotó rendszerek fejlesztése és gyártása, mint például CT, MRI, ultrahangos és röntgensugaras rendszerek, valamint klinikai laboratóriumi rendszerek

 • Canon Production Printing

  Nyomtatási és másolási hardverek, illetve ezekhez kapcsolódó szoftverek fejlesztése, gyártása és értékesítése.

 • I.R.I.S.

  Az optikai karakterfelismerési technológiák (OCR) és a mobil beolvasás terén világvezető I.R.I.S. olyan szoftvereket és termékeket hoz létre, amelyek segítik az embereket abban, hogy növeljék produktivitásukat a dokumentumok beolvasása és átalakítása révén.

 • Milestone

  Nyílt platformú IP videókezelési szoftverek (VMS) világvezető szolgáltatójaként elkötelezetten dolgozik, hogy kiváló minőségű üzleti videóplatform-szoftvereket biztosítson hardverrel és szoftverrel foglalkozó partnerei számára, beépítve azokat a partnerek saját videómegoldásaiba, a lehetőségeket nem csupán biztonsági célokra korlátozva.

 • Nokavision

  A Canon Netherlands részét képező Nokavision Software B.V. az ügyfél-kommunikációs menedzsment és a digitális átalakulás számára szükséges megoldások vezető szolgáltatója.

 • NT-Ware

  Vezető technológiai vállalatként a nyomtatási és lapolvasási kezelőszoftverek létrehozására, fejlesztésére és támogatására specializálódott. Ezek között a legismertebb a uniFLOW.

 • Therefore

  Adatkezelési szoftverek szolgáltatójaként minden iparágat és részleget kiszolgál a legkisebb cégektől a legnagyobbakig.