Sokszínűség, méltányosság és befogadás

A Canon arra törekszik, hogy sokszínű kultúrát alakítson ki, miközben befogadó munkahelyet hoz létre, és azon dolgozik, hogy mindenki számára méltányosabb társadalmat építsen ki. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában összesen több mint 22 000 munkatársat foglalkoztatunk, akik 102 nemzetiséget képviselnek, világszinten pedig 180 000 munkavállalót alkalmazunk, így nálunk mindenféle életútra akad példa.
Group of people standing in front of a park bridge
Hiszünk a „Kyosei” filozófiájában – a közjó érdekében történő együttélésben és együttműködésben. Ez a törekvésünk, hogy fontos szerepet töltsünk be a társadalom jobbá tételében, összhangban van a befogadóbb és méltányosabb világ iránti vágyunkkal.

Szeretnénk egy olyan sokszínű, befogadó és méltányos munkahelyet kialakítani, amely tükrözi azoknak a közösségeknek a sokszínűségét, ahol tevékenykedünk, és azokét az ügyfelekét is, akiknek az EMEA-térségben szolgáltatásokat nyújtunk. Ezt olyan munkakörnyezet megteremtésével igyekszünk elérni, ahol az embereket nagyra értékelik és tisztelik, ahol az emberek úgy érzik, hogy tartoznak valahova, miközben személyesen és szakmailag is fejlődhetnek.

PETER SAAK, Executive Vice President, Canon EMEA Developing Regions Business Group

Befogadó jövőkép megvalósítása

„A sokszínűség, a méltányosság és a befogadás alapvető fontosságú ahhoz, ahogy a kollégák tükrözik és megtestesítik vállalati „Kyosei” filozófiánkat. Így fejezzük ki azt is, hogy elkötelezettek vagyunk egy olyan sokszínű szervezet létrehozása iránt, ahol az emberek maguk lehetnek, és minden lehetőséget megkapnak ahhoz, hogy sikeresek legyenek szerepükben, és fejlesszék karrierjüket.”
Group of people standing on a softball pitch

Sokszínű kultúra kialakítása

Vezetőnkkel és munkatársainkkal együtt jó példákat mutatva támogatjuk a befogadó hozzáállást. Olyan környezetet szeretnénk teremteni, ahol mindenki úgy érzi, hogy tisztelik, és megbecsülik, és mind személyes, mind szakmai értelemben sikeresen helyt tud állni.

Canon Camera

Befogadó munkahely kialakítása

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy munkavállalóinknak a nálunk töltött időszak minden szakaszában befogadó és méltányos munkahelyi légkört biztosítsunk.

Canon Camera
Group of people at a food buffet
Two people having a meeting

Mindenki számára méltányos társadalom kialakítása

A Kyosei vállalati filozófiánkon keresztül arra összpontosítunk, hogy felelős üzleti partnerként hozzájáruljunk egy mindenki számára jobb társadalom létrejöttéhez azzal a feladatunkkal, hogy befogadóbb és méltányosabb világot hozzunk létre.

Canon Camera

További tájékoztatás

A sokszínűség, a méltányosság és a befogadás a fenntarthatósági programunk kulcsfontosságú pillérei, és erősítik vállalati értékeinket. Célunk, hogy olyan növekedési, tanulási és fejlődési lehetőségeket biztosítsunk, amelyek támogatják az olyan élvonalbeli technológiai újításokba fektetett munkánkat, amelyek fejlesztik a vállalkozásokat, és javítják az emberek életminőségét.