LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

LEGRIA 4K ÉS FULL HD VIDEOKAMERÁK
AMATŐR VIDEÓSOKNAK

Alkoss a történetmesélés iránti szenvedélyedet tükröző, lenyűgöző videókat a fejlett LEGRIA HF G termékcsaláddal.

Tökéletes minőség és kreativitás

A LEGRIA HF G termékcsalád modelljei számos fejlett technológiát és kreatív vezérlési lehetőséget egyesítenek egyetlen könnyen használható videokamerában, így ideális megoldást jelentenek a vloggerek, a youtuberek, a dokumentumfilm-készítők és a független filmkészítők számára egyaránt.

Fejlett technológia

Készíts egyenletes és élénk videókat kedvezőtlen fényviszonyok között is az olyan funkcióknak köszönhetően, mint az 1.0 típusú 4K CMOS vagy HD CMOS PRO érzékelő, a beépített ND-szűrő, az erőteljes 5 tengelyes képstabilizátor és a nagy dinamikatartomány.

Advanced technology

Kényelmes, kreatív felvételkészítés

A dönthető kereső, az intuitív érintőképernyő és a professzionális stílusú zoomgombok egyszerű kézi felvételkészítést tesznek lehetővé. A gyorsabb és egyszerűbb használat érdekében használd a testre szabható funkciógombokat és tárcsát, vagy csatlakoztass mikrofont és fejhallgatót a még jobb minőségű hang rögzítése érdekében.

Comfortable creative shooting

4K vagy Full HD?

Fedezd fel, hogy milyen előnyöket kínál a 4K és a Full HD videorögzítés a képfelbontás, az adattárolás, a szerkesztés és a lejátszás tekintetében, és találd meg azt a készüléket, amely a legjobban megfelel kreatív projektjeidhez, most és a jövőben egyaránt.

További információk

4k or Full HD?

Melyik Canon készülék felel meg legjobban a videózási igényeidnek?

Nem tudod, hogy melyik Canon készülék lenne a legmegfelelőbb számodra? Hasonlítsd össze a LEGRIA videokamerák, a cserélhető objektíves EOS fényképezőgépek és kompakt fényképezőgépeink nyújtotta előnyöket.

További információk

Which Canon camera is best for your video needs

Nem találtad meg, amit kerestél?