LEGRIA 4K and HD camcorders for video enthusiasts
alt text goes here

LEGRIA 4K ÉS HD VIDEOKAMERÁK AMATŐR VIDEÓSOKNAK

Alkoss a szenvedélyedet tükröző, kivételes videókat a speciális LEGRIA HF G termékcsaláddal.

Tökéletes minőség és kreativitás

A LEGRIA HF G termékcsalád kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkező optikát, 1.0 típusú 4K CMOS vagy HD CMOS PRO érzékelőt, intelligens optikai képstabilizátort, valamint széles körű kézi vezérlőelemeket rejt egy kompakt, egyszerűen használható vázban.

Nagy teljesítményű érzékelők

Az 1.0 típusú 4K CMOS vagy HD CMOS PRO érzékelő lenyűgöző minőségű képekről gondoskodik rossz fényviszonyok között is valósághű színvisszaadással. A széles dinamikatartománynak köszönhetően az apró részleteket a világos vagy sötét körülményektől függetlenül is megörökítheted.

High Performance Sensors

Intelligens optikai képstabilizálás

Készíts éles, részletgazdag videókat – kézben vagy menet közben is – az Erőteljes és Dinamikus optikai képstabilizátor segítségével. Az Intelligens IS rendszer a 4 mód közül pontosan a megfelelő beállításokat választja ki, így ellensúlyozza a mozgást, és megakadályozza az elmosódást.

Intelligent Optical Image Stabilisation

Teljes kézi vezérlés

Élvezd a teljes mértékű kreatív szabadságot. Használd együtt az intuitív fókuszvezérlést és a manuális fókuszgyűrűt, és válaszd ki a saját expozíció-, rekesz-, záridő- és erősítési beállításaidat egymástól függetlenül az érintőképernyőn és a testreszabható vezérlőtárcsán keresztül.

Full Manual control

Nem találtad meg, amit kerestél?