fun action picture of two woman pouring powder paint on each other
alt text goes here

Kiváló teljesítményű képrögzítés akár 120P, Full HD felbontás esetén

A Dual DIGIC DV6 processzorok biztosítják a rendkívül jó képminőséget és a fényképezőgépek magas képfrekvenciás, nagyszerű reakcióidejű teljesítményét.

Close up front view of Canon C200 video camera

8,85 megapixeles Super 35 mm-es CMOS érzékelő

A 4K DCI formátumot és a 4096×2160 pixeles felbontást támogató EOS C200 a széles képponttávolság segítségével maximálisra növeli az érzékelőt érő fény mennyiségét, így tudja biztosítani a nagy érzékenységet és az alacsony zajszintet.

Élesebb 2K és Full HD képek

A Super 35 mm-es CMOS érzékelővel rögzített 4K felbontású képadatok teljes mértékű kihasználása teszi lehetővé a túlmintavételezéses HD-feldolgozást, amellyel élesebb 2K (DCI) és Full HD felvételek készíthetők.

Diagram of 4k image solution

Nagy képfrekvencia a kiváló teljesítményű képfeldolgozásnak köszönhetően

A Canon intelligens Dual DIGIC DV6 processzoraival valóra válik a nagy dinamikatartományú Full HD felvételeknél a 4K/50P és az akár 120P értéket is elérő nagy képfrekvencia, így még jobb képminőség és még több kreatív önkifejezési lehetőség válik elérhetővé számodra.

Close up view of 2 women smiling
Man with guitar being filmed

Széles ISO-tartomány: 100 és 102400 között

A nagymértékű ISO-érzékenység vezérléssel minden részletet meg tudsz örökíteni a rendelkezésre álló fénnyel, miközben továbbra is kis mélységélességű felvételeket készíthetsz. Az ilyen mértékű érzékenység éles, erőteljes fényviszonyok és rosszul megvilágított körülmények között is lehetővé teszi a fényképezést.

További előnyök