Group of people pouring coulored powder on a woman.
alt text goes here

Pontos és megbízható autofókusz

A Canon Dual Pixel CMOS AF technológiájának lenyűgöző AF-követése a képmező több mint 80%-án használható vízszintesen és függőlegesen egyaránt az érintőképernyős kiválasztás és vezérlés segítségével.

Dual Pixel CMOS AF technológia

Az EOS C200 része a Canon speciálisan kifejlesztett autofókusz technológiája, amely pixelenként két fotodiódát használ két külön kép létrehozásához, így a fáziskülönbség-érzékelő AF segítségével egyenletes, gyors és pontos autofókusz érhető el.

Canon Dual Pixel CMOS AF demonstration
Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

Egyszerű érintőképernyős fókuszpont-kiválasztás

A Canon 4”-es érintőképernyős LCD monitora gyors, intuitív használatot és felügyeletet nyújt, így egy kameraman is kézben tudja tartani az irányítást. Érintsd meg a témát a keretben, és hozd fókuszba a képet.

Arcfelismerés

Az EOS C200 Dual Pixel CMOS AF rendszere két arckövetési móddal rendelkezik, amelyek automatikusan felismerik és követik a kijelölt arcot a kereten belül, vagy priorizálják azt az előre kiválasztott fókuszponttal szemben.

Face Detection

Folyamatos autofókusz tárgykövetés

Az EOS C200 Dual Pixel CMOS AF rendszere automatikusan követi a kiválasztott tárgyat, így fókuszban tudja tartani mozgás közben is.

Picture of a group of people on a boat

Dual Pixel fókuszvezetés

A 4K képek gyakran könyörtelennek bizonyulnak, ha a manuális fókuszálásról van szó. A Canon Dual Pixel fókuszvezetés funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára a kritikus fontosságú fókusz magabiztos kézzel történő tartását és vezérlését a kijelölt fókuszpontokhoz hozzáadott elülső/hátsó fókuszjelzők segítségével, így a fókusz iránya és eltérése egyértelművé válik.

photo of man on bike with woman showing face detection feature of video
Canon VDU displaying menu and AF speed

Az automatikus fókuszálás finombeállítása

A Canon autofókusz finombeállítására szolgáló új menüfunkciója lehetővé teszi a felhasználó számára az AF sebességének és érzékenységének meghatározását, így nagyobb rugalmasság és szabályzás érhető el.

További előnyök