Alt tag name: Canon C200 video camera and lens kit.
alt text goes here

Kompakt és sokoldalú konfiguráció

A beépített Wi-Fi, ND-szűrők és EF-bajonett lehetővé teszi az EOS C200 egyszerű konfigurálását, így nemcsak biztosítja a különböző felvételekhez szükséges látványt és vezérlést, hanem rendkívül hordozható és robosztus is.

Távvezérlés és előnézet Wi-Fi-n keresztül

A beépített Wi-Fi és Ethernet támogatása a böngésző távoli vezérlését és a képek előnézeti megtekintését teszi lehetővé számítógépről vagy mobileszközről. Ezek a hasznos funkciók akkor fontosak, ha a kamera drónra vagy darura van erősítve.

VDU Screen displaying browser remote.
C200 video camera button controls.

10 fokozatú beépített optikai ND-szűrő

Az EOS C200 beépített optikai ND-szűrőjének 2, 4, 6, 8 vagy 10 fokozatú expozícióvezérlése lehetővé teszi a gyors és egyszerű nyomógombos működtetést, ezzel csökkentve az elkészítési időt.

A kényelmes használatot biztosító EVF-V70

Az EVF-V70 opcionális elektronikus kereső erőteljes környezeti fény esetén is használható, a csodálatos színvisszaadásra képes, páratlan Full HD OLED képernyő és a beépített kameravezérlés pedig ideális választássá teszi egy felhasználó számára.

Close up view of Canon C200 video camera built in camera controls.

Gyárilag kompatibilis a Canon hatalmas EF-objektívválasztékával

Az EOS C200 EF-objektíve gyárilag támogatja a Canon objektívek kommunikációs protokolljait, optimalizálva a kamera- és objektívteljesítményt a Canon EF-objektívekkel, többek között a 4K elektronikus hírgyűjtéshez kifejlesztett Cine Servo és Cine Prime objektívekkel.

Large range of Canon EF lenses

PL-objektívbajonett opció

Ezzel az opcionális szolgáltatással lehetséges a bajonettváltás PL-bajonettre, így még több objektív közül válogathatsz.

Close up view of Canon PL lens with mount

További előnyök