EOS, PowerShot and IXUS Camera Software and Apps

EOS, PowerShot és IXUS fényképezőgép-szoftverek és alkalmazások

A Canon opcionális szoftverek és alkalmazások választékát kínálja, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki EOS, PowerShot vagy IXUS fényképezőgépéből. Az egyes szoftverelemek és alkalmazások leírásai a letöltésükhöz szükséges hivatkozásokkal együtt ezen az oldalon találhatók. Előfordulhat, hogy egyes régebbi termékek az aktuális szoftverrel hivatalosan nem használhatók. Ez azt jelenti, hogy a készülékéhez tartozó támogatási oldalról nem feltétlenül tölthető le az összes szoftver.

Aktuális szoftver

Leírások az EOS, PowerShot vagy IXUS fényképezőgépéhez jelenleg elérhető Canon szoftverekhez.

Digital Photo Professional

A Digital Photo Professional program (DPP) az EOS digitális fényképezőgépek, valamint a PowerShot modellek kiváló teljesítőképességű, RAW (nyers) képformátumhoz készült képfeldolgozó, képmegtekintő és képszerkesztő szoftvere. A DPP segítségével könnyedén hajthatja végre RAW képek alapszintű és bonyolultabb szerkesztését és nyomtatását. Íme néhány példa az elérhető szerkesztési funkciókra: forgatás, fehéregyensúly-beállítás, dinamikatartomány-beállítás, színbeállítás, valamint a tónusgörbe tulajdonságainak finomhangolása.
A DPP a következő az ICC (International Colour Consortium) profilt használó színtereket támogatja: sRGB, Adobe RGB, Wide Gamut RGB és Colour Management System (CMS).
Amennyiben elérhető, a DPP legfrissebb verzióját vagy az aktuális verzió frissítését speciális Digital Photo Professional oldalunkról töltheti le.
A Digital Photo Professional Canon fényképezőgépe eredeti szoftverbeállításai között szerepel.

ELÉRHETŐ LETÖLTHETŐ ANYAGOK KERESÉSE

Vissza a tetejére

Digital_Photo_Professional
EOS_Movie_Utility

EOS MOVIE Utility

Az EOS MOVIE Utility szoftverrel megtekintheti a megfelelő kamerákkal rögzített filmeket, a filmekből pedig állóképes klipeket menthet. A Canon Log Gamma használatával készített videók lejátszásához a View Assist is használható.
Továbbá lehetősége van több 4 GB-os videofájl összefűzésére és mentésére is.
Amennyiben elérhető, az EOS MOVIE Utility legfrissebb verzióját vagy az aktuális verzió frissítését speciális EOS MOVIE Utility oldalunkról töltheti le.

ELÉRHETŐ LETÖLTHETŐ ANYAGOK KERESÉSE

Vissza a tetejére

EOS Utility

Az EOS Utility segítségével EOS fényképezőgépéről könnyedén vihet át képeket számítógépére. Az összes képet egyszerre átviheti, vagy egyesével ki is választhatja az átvinni kívánt képeket. A szoftver könnyen integrálható a Digital Photo Professional és az ImageBrowser EX szoftverekkel.
Az EOS Utility ezen kívül a fényképezőgép számítógépről történő távoli vezérlését is lehetővé teszi a fényképezőgéphez mellékelt csatlakozókábelen (USB), Wi-Fi-n (amennyiben a fényképezőgépen van), vagy pedig külön vezeték nélküli adón keresztül.
Amennyiben elérhető, az EOS Utility legfrissebb verzióját vagy az aktuális verzió frissítését speciális EOS Utility oldalunkról töltheti le. Ugyancsak hasznos és letölthető az EOS Utility szoftver felhasználói kézikönyve.
Az EOS Utility EOS fényképezőgépe eredeti szoftverbeállításai között szerepel.

ELÉRHETŐ LETÖLTHETŐ ANYAGOK KERESÉSE

Vissza a tetejére

EOS_Utility_Web
Image_Browser_Web

ImageBrowser EX

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a ZoomBrowser EX és az ImageBrowser szoftvereket felváltotta az ImageBrowser EX.
Az ImageBrowser EX szoftverprogram a Canon fényképezőgépével készített képek kezelésére szolgál. Átlátható műveletek végrehajtását teszi lehetővé a képek letöltésétől, rendezésétől és szerkesztésétől kezdve egészen azok nyomtatásáig vagy e-mail mellékletben való elküldéséig.
Az Adobe Photoshop számos funkciója használható a szoftveren, például a JPEG és RAW formátumú képek kivágása és konvertálása, valamint a kontraszt és a telítettség beállítása. Személyes fényképalbumok készítésére és nyomatására is lehetőség van, a szoftverhez tartozó PhotoStitch szoftver segítségével pedig több képből készíthet panorámaképet.
Az ImageBrowser EX szoftveren keresztül a Map Utility is elérhető, így felcímkézheti, hol készült a kép. Ez csak a GPS-funkcióval rendelkező fényképezőgépekre vonatkozik.
Amennyiben elérhető, az ImageBrowser EX legfrissebb verzióját vagy az aktuális verzió frissítését speciális ImageBrowser EX oldalunkról töltheti le.
Az ImageBrowser EX Canon fényképezőgépe eredeti szoftverbeállításai között szerepel.
Az ImageBrowser EX a Microsoft szerverről automatikusan telepíti a Microsoft Silverlight beépülő modult. A sikeres telepítéshez ellenőrizze, hogy van-e élő internetkapcsolata.

ELÉRHETŐ LETÖLTHETŐ ANYAGOK KERESÉSE

Vissza a tetejére

Picture Style Editor

A Picture Style Editor szoftverprogram saját személyre szabott képstílusfájlok létrehozását teszi lehetővé, így képei olyanok lehetnek, amilyennek látni szeretné őket. A képstílusokat ezt követően a RAW-feldolgozási fázis során alkalmazhatja képeire, vagy pedig betöltheti őket a fényképezőgépbe, és a felvételkészítéskor használhatja.
Amennyiben elérhető, a Picture Style Editor legfrissebb verzióját speciális Picture Style Editor oldalunkról töltheti le. Ugyancsak hasznos és letölthető a Picture Style Editor szoftverprogram felhasználói kézikönyve.
A Picture Style Editor EOS fényképezőgépe eredeti szoftverbeállításai között szerepel.

ELÉRHETŐ LETÖLTHETŐ ANYAGOK KERESÉSE

Vissza a tetejére

Picture_Style_Editor
Photo_Stitch

PhotoStitch

A PhotoStitch egy nagy témáról készített több fénykép kiválasztását és egyszerű összefűzését teszi lehetővé egyetlen panorámakép létrehozásához. Az eszköz elsősorban olyan tájképek készítésénél jelent hasznos segítséget, amelyek túl nagyok az egyetlen fényképen való rögzítéshez.
Amennyiben elérhető, a PhotoStitch legfrissebb verzióját vagy az aktuális verzió frissítését speciális PhotoStitch oldalunkról töltheti le. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a PhotoStitch az ImageBrowser EX szoftver részeként is kapható.
A PhotoStitch Canon fényképezőgépe eredeti szoftverbeállításai között szerepel.

ELÉRHETŐ LETÖLTHETŐ ANYAGOK KERESÉSE

Vissza a tetejére

EOS Movie Plugin

Az EOS Movie Plugin adott felső kategóriás Canon EOS fényképezőgépek videofelvételeinek „naplózását és átvitelét” teszi lehetővé Apple Final Cut Pro szerkesztőrendszerbe.
A beépülő modul az EOS videofelvételeket az Apple kiváló minőségű ProRes 4:2:2 kodekjével képes konvertálni az Apple normál konvertálási sebességének mintegy duplájával. A felhasználók a felvétel szerkesztésekor ráadásul időkódot, valós neveket és metaadatokat is hozzáadhatnak a felvételhez.
Amennyiben elérhető, az EOS Movie Plugin legfrissebb verzióját speciális EOS Movie Plugin oldalunkról töltheti le.

ELÉRHETŐ LETÖLTHETŐ ANYAGOK KERESÉSE

Vissza a tetejére

Canon RAW Codec

A Canon RAW Codec olyan Windows rendszerhez való beépülő modul, amelynek köszönhetően a Windows Picture, a Fax Viewer és hasonló programok segítségével importálhatja és jelenítheti meg Canon RAW formátumú képeit.
A Canon RAW Codec csak adott modellkehez érhető el, a legfrissebb verzió pedig szükség esetén speciális Canon RAW Codec oldalunkról tölthető le.

ELÉRHETŐ LETÖLTHETŐ ANYAGOK KERESÉSE

Vissza a tetejéreArchivált szoftver

Leírások a korábbi szoftverekhez, amelyeket a Canon most lecserélt.

ZoomBrowser EX és ImageBrowser

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a ZoomBrowser EX, amely korábban a Windows rendszerekhez volt elérhető, valamint az ImageBrowser, amely korábban a Mac rendszerekhez volt elérhető, most az ImageBrowser EX nevű szoftverben egyesül.
A ZoomBrowser EX és az ImageBrowser szoftverprogramok egyaránt képei egyszerű kezelését és szerkesztését teszik lehetővé. Segítségével RAW képeket dolgozhat fel, panorámaképeket hozhat létre, valamint számítógépéről távolról is készíthet felvételeket.
Most már a ZoomBrowser EX és az ImageBrowser valamennyi funkciója elérhető az ImageBrowser EX szoftverben, amelyet az EOS, a PowerShot vagy az IXUS fényképezőgép-család weboldaláról a terméket kiválasztva tölthet le.

Vissza a tetejére

Zoom_Browser_Web

További ajánlatok…