Professzionális kijelzők

Canon DP-V2730

Nagy teljesítményű és rugalmasan használható 27 hüvelykes 4K referenciamonitor a kivételes HDR képalkotási teljesítményért; ideális élő közvetítéshez és utómunkához.

Canon Camera

Műszaki adatok

 • Notification Imagee

  27"-es 4K HDR kijelző

  3840×2160 LCD-panel, 1000 cd/m²-es teljes képernyős fényerővel

 • Notification Imagee

  Továbbfejlesztett HDR felügyelet

  Hullámforma-monitor, hamis szín, tartomány-ellenőrzés és még sok más

 • Notification Imagee

  Kivételes képminőség

  Megfelel a Dolby Vision és az EBU TECH3320 szabványainak1

 • Notification Imagee

  Két-/négykijelzős megjelenítés és 8K támogatás

  Zökkenőmentes többkamerás felügyelethez és nagy felbontású munkafolyamatokhoz

 • Notification Imagee

  Távvezérlő/Többkijelzős csatlakozás

  Számítógéphez, táblagéphez vagy okostelefonhoz csatlakoztatható a távvezérlés érdekében

 • Notification Imagee

  Kompromisszumok nélküli csatlakoztathatóság

  1 db HDMI-bemenet és 12G-SDI-csatlakozók (4 db bemenet és 5 db kimenet)

Díjnyertes, továbbfejlesztett HDR felügyeleti eszközök

A DP-V2730 a Canon díjnyertes, továbbfejlesztett HDR-felügyeleti eszközeivel segíti a HDR tartalom kiértékelését megjelenített jel minden aspektusában.

DP-V2730

27"-es kijelző kivételes fényerővel

A DP-V2730 27 hüvelykes, 4K UHD LCD-panelje teljes képernyős és egyenletes, akár 1000 cd/m²-es fényerőt biztosít. A Canon helyi tompítástechnológiája rendkívül alacsony, 0,001 cd/m²-es feketeszintet biztosít.

Valósághű HDR színvisszaadás

A Canon élvonalbeli fényereje, a részletes árnyékok és a széles színskála a teljes képernyőn kiérdemelte a Dolby Vision-tanúsítványt és az EBU TECH3320 szabvány szerinti Grade1A fokozatot2.

DP-V2730
DP-V2730

Egyidejű két-/négykijelzős megjelenítés és 8K támogatás

Lehetővé teszi akár 4K képek megjelenítését két- vagy négykijelzős elrendezésben, SDI- és HDMI-jelekről egyaránt, valamint egyedi képprofilok vagy felhasználói referenciatáblázatok alapján. A DP-V2730 támogatja a jövő nagy felbontású 8K munkafolyamatait.

Kompromisszumok nélküli csatlakoztathatóság

A DP-V2730 1 db HDMI-bemenettel és 12G-SDI-csatlakozókkal (4 db bemenet és 5 db kimenet) rendelkezik, amelyek 4K60P 4:2:2 10 bites vagy 4K30P 4:4:4 12 bites jelet képesek továbbítani, így zökkenőmentesen integrálhatók több munkafolyamatba.

DP-V2730
DP-V2730

Távvezérlő/Többkijelzős csatlakozás

Csatlakoztassa a DP-V2730 kijelzőt számítógéphez, táblagéphez vagy okostelefonhoz, vagy akár több Canon kijelzőt is összekapcsolhat (LAN-kapcsolaton keresztül) a távoli vezérlés webes felhasználói felülete révén. Ez az érintésre optimalizált felhasználói felület lehetővé teszi az élő képmegtekintést, a részletes jelinformációkat, valamint a bemenetek, a felügyeleti eszközök és a beállítások közvetlen vezérlését.

Beépített SDI-váltó

A többfunkciós SDI-kimenet3 lehetővé teszi a négyutas SDI bemeneti váltó funkciót, és számos munkafolyamat-alkalmazást támogat, többek között kimeneti jel küldését rendezői monitorra, külső rögzítőre vagy az élő közvetítéshez használt megoldásra.

DP-V2730
DP-V2730

A doboz tartalma

DP-V2730 fő kijelzőegység
Beállítási útmutató
Óvintézkedéseket tartalmazó tájékoztató

Canon DP-V2730
Értékelések

Kapcsolódó termékek

 1. Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában). Az adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.
 2. A Grade 1A besorolást a kontrasztaránnyal, a csúcsvilágossággal, a feketeszinttel és a fényerő egyenletességével érte el.
 3. Fizetett licenc szükséges.