Professzionális kijelzők

Canon DP-V2730

Nagy teljesítményű és rugalmasan használható 27 hüvelykes 4K referenciamonitor a kivételes HDR képalkotási teljesítményért; ideális élő közvetítéshez és utómunkához.

Műszaki adatok

 • 27"-es 4K HDR kijelző

  3840×2160 LCD-panel, 1000 cd/m²-es teljes képernyős fényerővel

 • Továbbfejlesztett HDR felügyelet

  Hullámforma-monitor, hamis szín, tartomány-ellenőrzés és még sok más

 • Kivételes képminőség

  Megfelel a Dolby Vision és az EBU TECH3320 szabványainak1

 • Két-/négykijelzős megjelenítés és 8K támogatás

  Zökkenőmentes többkamerás felügyelethez és nagy felbontású munkafolyamatokhoz

 • Távvezérlő/Többkijelzős csatlakozás

  Számítógéphez, táblagéphez vagy okostelefonhoz csatlakoztatható a távvezérlés érdekében

 • Kompromisszumok nélküli csatlakoztathatóság

  1 db HDMI-bemenet és 12G-SDI-csatlakozók (4 db bemenet és 5 db kimenet)

Díjnyertes, továbbfejlesztett HDR felügyeleti eszközök

A DP-V2730 a Canon díjnyertes, továbbfejlesztett HDR-felügyeleti eszközeivel segíti a HDR tartalom kiértékelését megjelenített jel minden aspektusában.

 • HDR hullámforma-monitor/RGB fényoszcilloszkóp

  Balról jobbra elemzi a képek fényerejét az IRE, PQ és HLG funkciót, valamint a több különböző gyártótól származó Log-jeleket is támogató figyelőskálával.

 • HDR hamis színek funkció

  Az IRE, PQ vagy HLG funkciók részletes és testre szabható színskálái alapján, vizuálisan jeleníti meg az expozíciót és a képlevágást.

 • Tartomány-ellenőrzés

  Monokrómra állítja a kijelző kimenetét, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók a legnagyobb fényerőszint megadásával könnyedén azonosíthassák a módosításra szoruló területeket.

 • Képpontszám-ellenőrző/kromatikus diagram

  Pontosan megvizsgálja egy adott képpont színét és fényerőértékeit. Emellett egy CIE-diagramot is megjelenít, amely a képpont színtérben elfoglalt helyét vagy az egész kép teljes színskáláját szemlélteti.

 • A színskálán kívüli állapot kijelzése

  Monokrómra állítja a kijelző kimenetét, és kiemeli a kijelölt színskálán kívül eső színeket. A felhasználók az ITU-R BT.709 és a natív skála között választhatnak.

 • HDR/SDR összehasonlítás nézet

  Egy fejlett funkció, amely a HDR-tartalmat SDR-tartalommá alakítja az egymás melletti kiértékeléshez. A funkció az eredeti tartalom engedélyezett felhasználói LUT vagy CDL fájlokkal való összehasonlítására is használható.

 • HDR hisztogram

  A fényerő egy képen történő eloszlásának grafikus ábrázolása. Ez a funkció az SDR- és a HDR-fényerőtartományokat is képes szemléltetni.

 • Képkocka-fénysűrűség monitor

  Egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a videófelvételek megtekintésekor folyamatosan figyelemmel kísérjék a legnagyobb fényerőszintben bekövetkező változásokat.

 • Többfunkciós információs nézet

  Egyszerre több HDR-felügyeleti eszköz is használható a megjelenített kép akadályozása nélkül.

DP-V2730

27"-es kijelző kivételes fényerővel

A DP-V2730 27 hüvelykes, 4K UHD LCD-panelje teljes képernyős és egyenletes, akár 1000 cd/m²-es fényerőt biztosít. A Canon helyi tompítástechnológiája rendkívül alacsony, 0,001 cd/m²-es feketeszintet biztosít.

Valósághű HDR színvisszaadás

A Canon élvonalbeli fényereje, a részletes árnyékok és a széles színskála a teljes képernyőn kiérdemelte a Dolby Vision-tanúsítványt és az EBU TECH3320 szabvány szerinti Grade1A fokozatot2.

DP-V2730
DP-V2730

Egyidejű két-/négykijelzős megjelenítés és 8K támogatás

Lehetővé teszi akár 4K képek megjelenítését két- vagy négykijelzős elrendezésben, SDI- és HDMI-jelekről egyaránt, valamint egyedi képprofilok vagy felhasználói referenciatáblázatok alapján. A DP-V2730 támogatja a jövő nagy felbontású 8K munkafolyamatait.

Kompromisszumok nélküli csatlakoztathatóság

A DP-V2730 1 db HDMI-bemenettel és 12G-SDI-csatlakozókkal (4 db bemenet és 5 db kimenet) rendelkezik, amelyek 4K60P 4:2:2 10 bites vagy 4K30P 4:4:4 12 bites jelet képesek továbbítani, így zökkenőmentesen integrálhatók több munkafolyamatba.

DP-V2730
DP-V2730

Távvezérlő/Többkijelzős csatlakozás

Csatlakoztassa a DP-V2730 kijelzőt számítógéphez, táblagéphez vagy okostelefonhoz, vagy akár több Canon kijelzőt is összekapcsolhat (LAN-kapcsolaton keresztül) a távoli vezérlés webes felhasználói felülete révén. Ez az érintésre optimalizált felhasználói felület lehetővé teszi az élő képmegtekintést, a részletes jelinformációkat, valamint a bemenetek, a felügyeleti eszközök és a beállítások közvetlen vezérlését.

Beépített SDI-váltó

A többfunkciós SDI-kimenet3 lehetővé teszi a négyutas SDI bemeneti váltó funkciót, és számos munkafolyamat-alkalmazást támogat, többek között kimeneti jel küldését rendezői monitorra, külső rögzítőre vagy az élő közvetítéshez használt megoldásra.

DP-V2730
DP-V2730

A doboz tartalma

DP-V2730 fő kijelzőegység
Beállítási útmutató
Óvintézkedéseket tartalmazó tájékoztató

Canon DP-V2730
Értékelések

Kapcsolódó termékek

 1. Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában). Az adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.
 2. A Grade 1A besorolást a kontrasztaránnyal, a csúcsvilágossággal, a feketeszinttel és a fényerő egyenletességével érte el.
 3. Fizetett licenc szükséges.