Professzionális kijelzők

Canon DP-V1830

A kivételes 4K HDR képalkotási teljesítményt nyújtó DP-V1830 professzionális kijelző kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően stúdiókban és forgatásokon egyaránt használható.

Műszaki adatok

 • 18" 4K HDR kijelző

  3840×2160 LCD-panel, 1000 cd/m²-es teljes képernyős fényerővel

 • Kivételes képminőség

  Megfelel a Dolby Vision és az EBU TECH3320 szabványainak*

 • Továbbfejlesztett HDR felügyelet

  Hullámforma-monitor, hamis szín, tartomány-ellenőrzés és még sok más

 • Kompromisszumok nélküli csatlakoztathatóság

  1 db HDMI-bemenet és 12G-SDI-csatlakozó (4 db bemenet és 4 db kimenet)

 • Két-/négykijelzős megjelenítés és 8K támogatás

  Zökkenőmentes többkamerás felügyelethez és nagy felbontású munkafolyamatokhoz

 • Strapabíró és hordozható

  Kompakt és könnyű 7,5 kg-os váz

* A Grade 1A besorolást a kontrasztaránnyal, a csúcsvilágossággal, a feketeszinttel, a fényerő egyenletességével és a késleltetési idővel érte el.

TERMÉKTÁMOGATÁS

Frissítés elérhető

Az új készülékszoftver (1.1 verzió) vadonatúj funkciókat kínál, többek között további HDR felügyeleti eszközöket, SDI/HDMI többnézetes funkciót és egyebeket. Az egyszerűbb többkamerás gyártás érdekében mostantól – plusz költségek mellett – a beépített SDI-váltó is rendelkezésre áll.

HDR felügyeleti eszközök

A DP-V1830 a Canon díjnyertes, továbbfejlesztett HDR felügyeleti eszközeivel segíti a HDR tartalom kiértékelését, részletes és pontos információkat szolgáltatva a megjelenített jel minden aspektusáról.

 • HDR hullámforma-monitor/RGB fényoszcilloszkóp

  Balról jobbra elemzi a képek fényerejét az IRE, PQ és HLG funkciót, valamint a több különböző gyártótól származó Log-jeleket is támogató figyelőskálával.

 • HDR hamis színek funkció

  Az IRE, PQ vagy HLG funkciók részletes és testre szabható színskálái alapján, vizuálisan jeleníti meg az expozíciót és a képlevágást.

 • Tartomány-ellenőrzés

  Monokrómra állítja a kijelző kimenetét, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók a legnagyobb fényerőszint megadásával könnyedén azonosíthassák a módosításra szoruló területeket.

 • Képpontszám-ellenőrző/kromatikus diagram

  Pontosan megvizsgálja egy adott képpont színét és fényerőértékeit. Emellett egy CIE-diagramot is megjelenít, amely a képpont színtérben elfoglalt helyét vagy az egész kép teljes színskáláját szemlélteti.

 • A színskálán kívüli állapot kijelzése

  Monokrómra állítja a kijelző kimenetét, és kiemeli a kijelölt színskálán kívül eső színeket. A felhasználók az ITU-R BT.709 és a natív skála között választhatnak.

 • HDR/SDR összehasonlítás nézet

  Egy fejlett funkció, amely a HDR-tartalmat SDR-tartalommá alakítja az egymás melletti kiértékeléshez. A funkció az eredeti tartalom engedélyezett felhasználói LUT vagy CDL fájlokkal való összehasonlítására is használható.

 • HDR hisztogram

  A fényerő egy képen történő eloszlásának grafikus ábrázolása. Ez a funkció az SDR és a HDR fényerőtartományokat is képes szemléltetni.

 • Képkocka-fénysűrűség monitor

  Egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a videófelvételek megtekintésekor folyamatosan figyelemmel kísérjék a legnagyobb fényerőszintben bekövetkező változásokat.

 • Többfunkciós információs nézet

  Egyszerre több HDR felügyeleti eszköz is használható a megjelenített kép akadályozása nélkül.

18” Display with Exceptional Brightness

18"-es kijelző kivételes fényerővel

A DP-V1830 18 hüvelykes, 4K UHD LCD-panelje teljes képernyős és egyenletes, akár 1000 cd/m²-es fényerőt biztosít. Rendkívül alacsony, 0,001 cd/m²-es fekete szintjével a kijelző hibátlan HDR teljesítményt és pontosságot biztosít.

Valósághű színvisszaadás és részletgazdag HDR képminőség

A Canon speciális kijelzőjének és helyi tompítástechnológiájának köszönhetően magas fényerő, részletgazdag árnyékok és széles színskálák érhetők el a teljes képernyőn. Segítségével kivételes HDR tartalom készíthető, így rendelkezik a Dolby Vision tanúsítványával, illetve az EBU TECH3320 szabvány Grade1A besorolásával1.

1 A Grade 1A besorolást a kontrasztaránnyal, a csúcsvilágossággal, a feketeszinttel, a fényerő egyenletességével és a késleltetési idővel érte el.

Faithful Colour Reproduction and Detailed HDR Image Quality
Simultaneous Dual/Quad Display and 8K Support

Egyidejű két-/négykijelzős megjelenítés és 8K támogatás

A DP-V1830 akár 4K minőséget is lehetővé tesz két- vagy négykijelzős megjelenítéssel a stabil többkamerás felügyelethez. Ez a funkció támogatja az SDI- és a HDMI-jelek egyidejű megtekintését, valamint az egyes képprofilok vagy felhasználói referenciatáblázatok használatát minden egyes bemenethez*. A monitor 8K videójelek támogatására is képes, így ideális a jövőbeli nagy felbontású munkafolyamatokhoz.

*A készülékszoftver 2022. júliusi verziójától kezdve áll rendelkezésre

Beépített SDI-váltó

A DP-V1830 többfunkciós SDI-kimenettel* rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz négyutas SDI bemeneti váltóként működjön, így hatékonyabbá téve a többkamerás gyártást. Ez a beépített váltó számos munkafolyamat-alkalmazást támogat, többek között kimeneti jel küldését rendezői monitorra, külső rögzítőre vagy az élő közvetítéshez használt megoldásra.

*Fizetős licenc szükséges; a készülékszoftver 2022. júliusi verziójától kezdve áll majd rendelkezésre

Canon Camera
Lightweight and Portable Design

Könnyű és hordozható kialakítás

A kompakt, 7,5 kg-os váznak köszönhetően a DP-V1830 ideális megoldás út közben történő forgatáshoz is. A DC-bemenet, a VESA és a 19 hüvelykes konzolra szerelhető lehetőség rendkívüli rugalmasságot biztosít.

Kompromisszumok nélküli csatlakoztathatóság az egyszerű integrációért

A DP-V1830 HDMI- és 12G-SDI-csatlakozóval (4 db bemeneti és 4 db kimeneti) van felszerelve, amelyek 4K60P 4:2:2 10 bites vagy 4K30P 4:4:4 12 bites jelet képesek biztosítani, így zökkenőmentesen integrálhatók több munkafolyamatba.

Canon Camera
Canon Camera

Távvezérlő/Többkijelzős csatlakozás*

A további rugalmasság és a kényelmes vezérlés érdekében a DP-V1830 csatlakoztatható számítógéphez, táblagéphez vagy okostelefonhoz (LAN-kapcsolaton keresztül) a távoli vezérlés webes felhasználói felületének engedélyezéséhez. Ez az érintésre optimalizált felhasználói felület lehetővé teszi az élő képmegtekintést, a részletes jelinformációkat, valamint a bemenetek, a felügyeleti eszközök és a beállítások közvetlen vezérlését. Emellett a felhasználók több Canon kijelzőt is összekapcsolhatnak egy helyi hálózaton keresztül, így egyszerre tudják módosítani a képbeállításokat vagy válthatnak a bemeneti jelek között.

*A készülékszoftver 2022. júliusi verziójától kezdve áll rendelkezésre

DP-V1830

A doboz tartalma:

 • DP-V1830 kijelző

 • Beállítási útmutató

 • Óvintézkedéseket tartalmazó tájékoztató

[TÁMOGATÁS]

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

Ha további támogatásra és tanácsra van szükséged, a Canon külön szakértőinek egyike felveszi veled a kapcsolatot, és részletes tanácsokkal szolgál arról, hogy hogyan használhatod ezt a kijelzőt saját gyártási igényeidhez.

Kapcsolódó termékek