SPEEDLITE JELADÓ

CANON SPEEDLITE JELADÓ
ST-E3-RT (2. verzió) frissítés

eos-r5-ulla-lohmann-lifestyle_hero.jpg

Hozzon ki még többet az ST-E3-RT Speedlite jeladóból

A Canon Europe frissítést kínál az ST-E3-RT Speedlite jeladóval rendelkezők számára. A 2. verzióra történő frissítés egy térítés ellenében elérhető szolgáltatás, amely további funkciókkal biztosítja a kompatibilis Canon Speedlite vakuk (kompatibilis fényképezőgépekkel) hatékonyabb ellenőrzését, beleértve a zászlóshajó Speedlite EL-1 vakut is.

Az ST-E3-RT (2. verzió), illetve az ST-E3-RT által támogatott további funkciók

FE memória

A vakuexpozíció (FE) memóriafunkció1 használatával az ST-E3-RT Speedlite jeladó (2. verzió) képes tárolni az utolsó E-TTL vakubeállításokat, így lehetővé teszi a fotós számára, hogy manuális vakumódra váltson, szükség szerint kisebb módosításokkal a gyors, egyszerű és következetes beállítás érdekében.

el-1_sample_fe-memory.jpg

Mikrovaku

Az ST-E3-RT Speedlite jeladó (2. verzió) új, alacsony energiafogyasztású opciót tesz lehetővé egészen 1/8192 mp-es sebességig1, így a fotósok még pontosabban szabályozhatják a vakuteljesítményt 14 lépéses tartományban. Ez akkor ideális, ha a jelenet vagy portré hangulatának megőrzéséhez kevés fényre van szükség, miközben az expozíciót gyenge környezeti fény mellett kell kiegyensúlyozni.

el-1-lifestyle_micro-flash.jpg

Vezeték nélküli szinkron a második redőnyre

Az ST-E3-RT Speedlite jeladó (2. verzió) mostantól támogatja a vezeték nélküli szinkronizálást a második redőnyre1 távolról történő kioldáskor, amely számos kreatív lehetőséget kínál a művészi önkifejezéshez, például a fénycsíkok megörökítéséhez.

el-1-ambient-wireless-second-curtain-sync.jpg

Árazás

A Speedlite ST-E3-RT 2. verzióra történő frissítése egy térítés ellenében elérhető szolgáltatás, amelyet csak a Canon professzionális szervizközpontban lehet elvégezni.

el-1-ambient_pricing.jpg

A következő is érdekelheti...

 • Frissítések

  Javítsd Canon EOS, Cinema EOS és XA/XF fényképezőgéped teljesítményét, és mesélj még hatásosabb történeteket.

 • Speedlite EL-1

  Egy továbbfejlesztett Speedlite, amely maximális megbízhatóságot és még nagyobb sebességet kínál egy masszív, időjárásálló vázba építve.

 • Speedlite 600EX II-RT

  Legyen a te kezedben az irányítás még a legmostohább körülmények között is.

 • Speedlite 430EX III-RT

  Nagy teljesítményű, hordozható vaku rádiós vezérléssel.

  1. Megjegyzés: nem minden fényképezőgép és Speedlite vaku kompatibilis az összes frissítéssel. További részletekért tekintse meg a Canon ST-E3-RT Speedlite jeladó (2. verzió) termékoldalát.