1_hero_canon_cps_EOS_PL-EF-cinema_lock_lens

A Cinema EOS PL–EF Cinema Lock objektívek foglalatának cseréje

Hogyan működik?

A kompatibilis objektívek beállításainak módosításához Cinema EOS kamerád objektívfoglalata is kicserélhető.

Opciók

Az EOS C700 és C300 Mark II gépek eredeti EF bajonettjét Cinema Lock vagy PL bajonettre cserélheted, illetve fordítva; az EOS C200 gépek normál EF bajonettjét normál PL bajonettre lehet cserélni.

A felszerelésedet közvetlenül vagy a hivatalos helyi CPS szervizpartneren (APS) keresztül elküldheted a Canon szerviz- és javítási központjába, illetve közvetlenül is vásárolhatsz PL bajonettet (az EOS C200 kivételével) és/vagy SHIM készletet az önálló beszereléshez.

cps_lock_mount_replacement_options

Az objektívfoglalatok cserelehetőségei

Típus EF Cinema Lock PL
C700 - Van
C700 PL Van -
C300 Mark II Van Van
C300 Mark II PL Van -
C200 - Van

Szolgáltatási változatok és árazási útmutató

Az objektívfoglalat-csere szolgáltatások igény szerint sokféle módon elvégezhetők.

Az objektívfoglalat-csere rögzítési szolgáltatása

Az egyszerű, fix áras bajonettrögzítési szolgáltatást az általad biztosított bajonettel nyújtjuk. Ez akkor jelent ideális megoldást, ha már van PL bajonetted, vagy ha egy korábbi bajonettcserét követően a fényképezőgépre szeretnéd visszaszereltetni az eredeti bajonettet.

Ár*: 535,50 euró

A szolgáltatás a következő termékekre terjed ki: EOS C200, EOS C300 Mark II, EOS C300 Mark II PL, EOS C700, EOS C700 PL, EOS C700 GS PL.

cps_lens_mount_replacement_services

Objektívfoglalat-csere szolgáltatás objektívfoglalattal

A Canon egy Cinema Lock funkcióval ellátott EF bajonettet, illetve egy PL bajonettet biztosít, amelyet Cinema EOS kamerádra rögzít. Az eredeti bajonett alkatrészeit visszaküldjük a fényképezőgéppel, hogy később visszahelyezhesd.

Ár*: 1428,00 euró
A következő termékekre terjed ki: EOS C300 Mark II, EOS C300 Mark II PL.

Ár*: 1666,00 euró 
A következő termékekre terjed ki: EOS C700, EOS C700 PL, EOS C700 GS PL.

A szolgáltatás az EOS C200 gépekre nem terjed ki.

cps_mount_replacement_services_cinema_eos

Bajonettcsere szolgáltatás objektívfoglalattal és SHIM készlettel

A Canon az általad választott bajonettet biztosítja és rögzíti, a fényképezőgépet és az eredeti bajonettet pedig egy SHIM készlettel (a megfelelő illesztéshez) együtt küldi vissza, hogy később saját magad is kicserélhesd az objektívfoglalatot.

Ár*: 1606,50 euró
A következő termékekre terjed ki: EOS C200, EOS C300 Mark II, EOS C300 Mark II PL.

Ár*: 1844,50 euró
A következő termékekre terjed ki: EOS C700, EOS C700 PL, EOS C700 GS PL.

cps_lock_mount_replacement_and_SHIM

Önállóan végzett bajonettcsere

Önálló beszereléshez PL bajonettet (az EOS C200 kivételével) és/vagy SHIM készletet (a megfelelő illesztéshez) közvetlenül a Canontól is vásárolhatsz.

Az árakkal kapcsolatban fordulj hozzánk (lásd alább).

cps_lock_mount_replacement_self_install

*Mindegyik ár tartalmazza az áfát és a visszaküldési költségeket. Az árak nem tartalmazzák a bejövő szállítási költségeket. Az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A CPS-tagok ingyenes normál visszaküldésre és a tagsági szintnek megfelelő Fast Track átfutási időre jogosultak.

Ez a szolgáltatás a Canon szerviz- és javítási központjaiban érhető el közvetlenül vagy a helyi CPS hivatalos szolgáltatási partnereken keresztül. További kérdésekkel, illetve a fényképezőgép lefoglalásával kapcsolatban írj e-mailt a cps.services@canon.de címre.

Canon Professional Services

A tagok hozzáférést kapnak a CPS elsőbbségi támogatáshoz, mind helyben, mind pedig nagyobb eseményeken; elsőbbségi Fast Track szervizt és – a tagságuk szintjétől függően – ingyenes cserekészüléket és visszaküldést, valamint karbantartási kedvezményeket kapnak. Emellett az exkluzív tagsági ajánlatokat is igénybe vehetik.

Csatlakozás

További információk

Canon Professional Services