Hero

EOS 5D Mark IV – Canon Log frissítés

Továbbfejlesztett dinamikatartomány

Jobb dinamikatartományt és egyszerűbb színárnyalást érhetsz el videofelvételeiden, ha EOS 5D Mark IV készülékedet Canon Log frissítéssel, a Canon Cinema EOS termékcsaládhoz elérhető alapvető funkcióval használod.

Részletes felvételek rossz fényviszonyok mellett is

A dinamikatartomány 800%-os növelésével a Canon Log a kép legsötétebb és legfényesebb részein is minimálisra csökkenti az elveszett részletek mennyiségét. 400 értékű ISO-érzékenységgel 12 fokozatban a legnagyobb dinamikatartomány érhető el, ami rossz fényviszonyok megörökítéséhez tökéletes.

Detailed shots in difficult light

Maximális szabadság az utómunkában

A Canon Log a felvétel rögzítését követően módosítja a képfeldolgozási adatokat, így a videósok és fotósok egyetlen színárnyalási eljárásban végezgetik el a felvételek színárnyalását és kombinálását, bármely másik fényképezőgépen. A zajt is csökkenti, különösen a színárnyalás során esetlegesen előforduló árnyékos területeken.

Maximum freedom in post production

További információért töltsd le a „Canon Log – Kezelési kézikönyv” című dokumentumot

Fontos információ


A Canon Log és a hangcímke frissítése kölcsönösen kizárja egymást, tehát a fényképezőgép egyszerre nem használható mindkét frissítéssel.

Amennyiben korábban megvásároltad a Canon Log frissítését, majd hangcímkefrissítést is vettél, a Canon Log ezt követően nem használható (és fordítva).

Important information

Árazási útmutató


Ez a szolgáltatás a Canon szerviz- és javítási központjaiban és a hivatalos helyi CPS szolgáltatási partnereknél érhető el.

A Canon szerviz- és javítási központjainak díjszabása*: 98,18 euró

A hivatalos CPS szolgáltatási partnerek díjai eltérőek lehetnek.

*Mindegyik ár tartalmazza az áfát és a visszaküldési költségeket. Az árak nem tartalmazzák a bejövő szállítási költségeket.

Az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

A CPS-tagok a tagsági szintnek megfelelő Fast Track átfutási időre jogosultak.

Pricing guide

SZOLGÁLTATÁS LEFOGLALÁSA

VÁSÁRLÓ

CPS/ÜZLETI