SZOFTVER ÉS BEÉPÜLŐ MODUL

Szoftver és beépülő modul az EOS VR RENDSZERHEZ

Fedezd fel, hogyan készíthetsz magával ragadó háromdimenziós tartalmakat egy teljes képmezős EOS fényképezőgép és az RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE objektív segítségével, mindezt az EOS VR RENDSZER nyújtotta egyszerűbb és hatékonyabb munkafolyamat előnyeinek kihasználásával.
EOS VR Utility

Szoftver és beépülő modul az EOS VR RENDSZERHEZ

EOS VR Utility

Ami korábban több fényképezőgép-/fájlrendszerrel végzett igazítást, szinkronizálást és összetűzést igényelt, az a Canon EOS VR Utility1 használatával mostantól lényegesen egyszerűbben megoldható – az alkalmazással a térhatású felvételek és állóképek szerkesztéshez és lejátszáshoz való átalakítása sokkal hatékonyabban végezhető el.
EOS VR Utility

Szférikus átalakítás

Ahhoz, hogy a VR-headseten keresztül megfelelően lássuk a 180°-os VR felvételt vagy állóképet, a bal és jobb szem elé táruló képek sorrendjét fel kell cserélni, és a két kerek halszemoptikás képen szférikus átalakítást kell végezni. Ehhez a szférikus átalakításhoz a Canon EOS VR Utility alkalmazására van szükség, amely a két kerek halszemoptikás képet két egymás melletti, négyzet alakú képbe sűríti (ez a 180°-os VR képfájlok egyik szabványos formátuma), amelyek ezáltal készen állnak a VR-headsettel való megtekintésre, illetve a kompatibilis szoftveralkalmazásokkal vagy NLE-rendszerekkel való szerkesztésre. Az EOS VR Utility alkalmazásban egy jelölőnégyzet teszi lehetővé a felhasználók számára az átalakított és az át nem alakított nézet közötti váltást.

Alapvető szerkesztés

Lehetőség van a videofájl előnézetének megtekintésére és a fájl lejátszására, mindezt az exportáláshoz szükséges be- és kimeneti pontok megjelölése közben.

EOS VR Utility
EOS VR Utility

Több exportálási lehetőség

A videofájlok számos felbontással és professzionális kodekkel exportálhatók (a DPX és ProRes fájlokat is beleértve), és az exportálást követően máris készen állnak a kompatibilis NLE-alkalmazásokban, például az Adobe Premiere Pro alkalmazásban való szerkesztésre és árnyalásra. Az állóképeket a rendszer JPEG formátumban exportálja.

EOS VR beépülő modul az Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz

Az Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz készült új EOS VR beépülő modul1 segítségével a tartalomkészítők közvetlenül az NLE-alkalmazásból végezhetnek konvertálást és szerkesztést, illetve olyan speciális feladatokat hajthatnak végre, mint az árnyalás és a szerkesztés.
EOS VR beépülő modul Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz

Miért válaszd a Premiere Pro alkalmazást?

Az Adobe Premiere Pro alkalmazás iparágvezetőnek számít a sokrétű és magával ragadó VR-tartalmak készítése terén. Az Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz készült Canon EOS VR beépülő modul lehetővé teszi a szférikus átalakítás automatikus elvégzését, mindezt úgy, hogy közben egyetlen lépésben, zökkenőmentesen importálhatod Canon VR-fájljaidat. Az átalakított fájlokat ezután egyszerűen hozzáadhatod az idővonaladhoz, majd a szokott módon történő szerkesztést és árnyalást követően máris készen állnak a végleges exportálásra és a terjesztésre.

Előfizetés a további lehetőségekért

Minden felhasználó számára ingyenes próbaidőszakot biztosítunk, amelynek során állóképek és legfeljebb két perces videók átalakítását végezhetik el. A két perces vagy annál hosszabb videók EOS VR Utility alkalmazással való exportálásához, illetve az Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz készült EOS VR beépülő modullal való importálásához azonban előfizetés szükséges. Az EOS VR Utility alkalmazásra és az Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz készült EOS VR beépülő modulra való előfizetés keretében az alkalmazások fejlettebb, professzionális funkcióihoz, többek között az alábbiakhoz is hozzáférhetsz:

  • Két percnél hosszabb videofájlok átalakítása
  • A videofájlok kiváló minőségű, DPX/Pro Res formátumú exportálása

EOS VR Utility

Kapcsolódó termékek

  1. A kompatibilis Canon fényképezőgéppel rögzített 180°-os VR képek szférikus átalakításának elvégzéséhez az EOS VR Utility alkalmazás és az Adobe Premiere Pro alkalmazáshoz készült EOS VR beépülő modul szükséges. A magasabb szintű funkciókhoz és exportálási kodekekhez való hozzáféréshez előfizetéses szolgáltatás szükséges.
  2. A VR-kompatibilitáshoz szükség lehet a legújabb firmware-frissítésre

    MEGJEGYZÉS: EZ A VR RENDSZERSZOFTVER ELTÉRHET A KERESKEDELMI TERMÉKTŐL.