Cinema objektívek

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Megfizethető, nagy formátumú Canon cinema objektív csúcsminőségű cine-szervó funkciókkal.

Előnyök

 • A Canon EF-bajonettel való kompatibilitás gyors és pontos támogatást nyújt a Dual Pixel CMOS autofókusz számára, tápellátást biztosít a videokamera és az objektív közötti szervónak, lehetővé teszi az objektív metaadatainak automatikus lekérését az utómunkálatok megkönnyítéséhez, és számos egyéb funkciót is elérhetővé tesz, például a peremsötétedés-korrekciót.

 • Speciális kialakítású videós objektív 18–80 mm-es fókusztávolsággal és 4,4-szeres optikai zoommal

 • Felsőkategóriás funkciói révén a Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S ideális választás a professzionális és a haladó amatőr videósoknak egyaránt

 • Opcionális Canon ZSG-C10 távoli zoom markolat (külön kapható), amely egyenletes zoomvezérlést és dedikált One-shot AF gombot tartalmaz, illetve a kézi, a vállra szerelt és az állványra helyezett használatot is lehetővé teszi

 • Kiemelkedő minőségű Canon optika, amely a teljes zoomtartományban stabil fényerőt kínál (T4.4 (F4))

 • A DC és USM motorok gyors, egyenletes és csendes szervóval támogatott zoomvezérlést és fókuszálást biztosítanak

 • 3 képstabilizációs üzemmód a tűéles, tiszta képű videókért

 • Egyszerű használni, mindössze 1,2 kg súlyú, így drónokkal is használható

 • A kilenclamellás írisz segítségével gyönyörű, filmszerű bokeh-hatás érhető el

 • Magas optikai felbontóképesség és optomechanikai kialakítás a 4K felvételekhez

 • Jelentős mértékben csökkentett „fókuszelmozdulás”, amely kisebb torzulást és egyenletesebb képeket eredményez

Termékjellemzők

 • Professzionális cine optika videósoknak

  Legyen szó filmekről vagy dokumentumfilmekről, esküvőkről vagy vállalati eseményekről, a Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (kompakt Cine Servo objektív) terméket úgy alakítottuk ki, hogy a hivatásos videósok és a haladó szintű amatőrök igényeinek egyaránt megfeleljen. Ez az erőteljes 4,4-szeres optikai zoomot és 18–80 mm-es fókusztávolságot kínáló objektív gyakorlatilag bármilyen feladatra ideális választás, hiszen alacsony, mindössze 1,2 kg-os súlya mellett pontos szervóval támogatott zoomvezérlést és fókuszálást biztosít, amellyel garantáltan egyenletes, professzionális hatású videókat készíthet.

 • Az EF-bajonettel való kompatibilitás minden előnye

  A Canon kompakt Cine Servo objektívet úgy alkottuk meg, hogy egyszerűen lehessen csatlakoztatni a Canon EF-bajonettes DSLR-gépekhez és a megoldással kompatibilis, cserélhető objektíves videokamerákhoz, így a Canon EF-bajonettzár által kínált funkciók tárházát is elérhetővé teszi, többek között 3 képstabilizációs üzemmódot, és kiemelkedően gyors autofókuszálást biztosít. A Dual Pixel CMOS AF segítségével gyorsan, mindössze egyetlen gomb megnyomásával pontos fókuszt érhet el, míg a folyamatos AF révén az élesség elvesztése nélkül követheti a témát. A peremsötétedés-korrekciónak köszönhetően a keret egészében fenntartható az egyenletes megvilágítás. Az objektív és a videokamera folyamatos kommunikációt folytat: a kamera lekéri az objektív metaadatait az utómunkálatok megkönnyítése érdekében, sőt akár a videokamera kijelzőjén is kiválaszthatja a T- és F-számokat.

 • Bámulatos bokeh

  A nagyszerű videó egyik ismérve a mélységélesség, amely segít a videó tárgyára irányítani a néző szemét és figyelmét. A Canon kompakt Cine Servo objektívét kilenclamellás írisszel szereltük fel, így az elkészült videó kellemes és sajátos, fókuszon kívüli bokeh-hatással adja vissza a beérkező fény által alkotott képet.

 • Alacsonyabb fókuszelmozdulás

  Amikor az ember fényképészeti objektívet használ egy videós projekthez, mindig fennáll az úgynevezett „fókuszelmozdulás” veszélye. A „fókuszelmozdulás” az a jelenség, amikor a közelítés és a távolítás során a perspektíva kis mértékben torzul. A Canon kompakt Cine Servo objektív azonban kifejezetten videósoknak készült, ami azt jelenti, hogy úgy terveztük meg, hogy csökkentse a fókuszelmozdulást, és a lehető legalacsonyabbra csökkentse a torzulást.

 • 4K minőségű optika

  A Canon kompakt Cine Servo objektívet jövőbiztosnak terveztük. A Canon mérnökei gondosan ügyeltek rá, hogy az objektív középső és szélső részei egyaránt tökéletes felbontóképességet biztosítsanak, míg a modulációátviteli (MTF) funkciót már a 4K videokamerák igényeihez optimalizáltuk. Ezenfelül csökkentettük a kromatikus aberráció mértékét, a színegyensúlyt pedig a többi Canon Cinema EOS objektívhez igazítottuk: a Canon kompakt Cine Servo objektív a 4K és a HD minőségben felvett videók esetében egyaránt fantasztikus képminőséget garantál.

 • Opcionális, leválasztható ZSG-C10 szervó markolat

  A kifejezetten a kompakt Cine Servo objektívhez készült opcionális Canon ZSG-C10 zoom markolat teljesen új felvételkészítési lehetőségekkel ismerteti meg Önt, hiszen egyszerű távoli aktiválást kínál a zoom szervóvezérléséhez és a One-shot AF funkcióhoz. Az objektívhez egy 20 tűs kábellel csatlakoztatható ZSG-C10 az objektívfoglalatra szerelve is működtethető (így vállra szerelve is kényelmesen videózhat vele), de leszerelhető, és kézben hordva is használható. A ZSG-C10 a lehető legkényelmesebb használat érdekében egy egyszerűen vezérelhető billenőkapcsolót, a felvétel indítására/leállítására szolgáló gombot és egy „one-shot AF” gombot is tartalmaz, illetve a markolat szöge is állítható.

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S
Értékelések