A3 Professional Photo Printers

Professzionális fotónyomtatók

Vegye át a kreatív irányítást képei felett professzionális Canon fotónyomtatókkal.

A3 professzionális fotónyomtatók

A 8, 10 és 12 tintás rendszereknek köszönhetően ezek az A3 nyomtatók minden fényképész elvárásainak megfelelnek: a lelkes amatőröktől kezdve egészen a legprofibbakig.

PIXMA PRO-200

Az élénk színű fotónyomtatást, a sokoldalúságot és a használhatóságot előtérbe helyező PIXMA PRO-200 ideális választás a fotózás iránt lelkesedők és a feltörekvő fotósok számára.

További információ

PIXMA PRO-200 Lifestyle

imagePROGRAF PRO-300

Az asztali imagePROGRAF professzionális nyomtató A3+ méretű, galériaminőségű nyomatokat kínál egyszerű munkafolyamattal a magabiztos nyomtatáshoz.

További információ

ImagePROGRAF PRO-300

A megfelelő fotónyomtató kiválasztása

A professzionális Canon PIXMA nyomtató-termékcsaládot David Noton, Canon felfedező teszteli, és elmagyarázza a pigment- és festékalapú tintarendszerek közötti különbséget.

Speciális szoftvermegoldások

Canon profi fotónyomtató nyomathordozók

A Canon nyomtatód Canon tintákkal és fotópapírokkal való kombinálása optimális teljesítményt és kiváló minőséget biztosít minden nyomtatáskor.

Canon tinta profi nyomtatókhoz

A Canon több évet áldozott a FINE nyomtatófej-technológiai rendszerre és a tinták tökéletesítésére, hogy Ön a ma biztosított minőséget élvezhesse.

Canon Ink for Pro Printers

Professzionális fotónyomtatók támogatása

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás professzionális fotónyomtatódhoz.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

A következő is érdekelhet…