PRO- fotónyomtatók


A3 professzionális tintasugaras fotónyomtatók

Vegye át a kreatív irányítást képei felett a professzionális PIXMA fotónyomtatókkal. Ezek a 8, 10 vagy 12 tintás rendszerrel rendelkező, A3-as tintasugaras fotónyomtatók mindig azt a minőséget nyújtják, amelyet a képei megérdemelnek.

A2 professzionális tintasugaras fotónyomtató

Élvezze, hogy a megragadó képeket a minőség romlása nélkül, akár A2-es méretben is kinyomtathatja. Használja ki a gyors nyomtatással és a színkalibrálással járó előnyöket: a különböző hordozótípusoknak (fényes, matt és művészi papírok, valamint vászon) köszönhetően olyan eredményhez juthat, amilyenhez csak szeretne.

Print Studio Pro

A Canon Print Studio Pro beépülő modulja tökéletes munkamenetet biztosít az elkészült képtől egészen a kész, kinyomtatott termékig. Ez az egyedülálló szoftver kifejezetten a professzionális PIXMA nyomtatókhoz készült, és könnyedén szakértői szintű fényképnyomatok készíthetők vele.

Jóváhagyott papírok

Kreatív beállítások hozzáadása érdekében a professzionális PIXMA nyomtatókba számos speciális papír, pl. Baryta, Fine Art és Canvas is betölthető. Nézd meg, hogyan használhatod és töltheted le a más vezető gyártók papírjaihoz való ICC-profilokat. 

Canon papírok

A Canon széles fotópapír-választékában fényes, félfényes, matt és csillogó bevonatú papírok is megtalálhatók. LUCIA vagy ChromaLife100+ tintákkal együtt használva élethűen megragadják a fényképek lényegét, és olyan hibátlan nyomatokat eredményeznek, amelyek inspirációt jelenthetnek az eljövendő generációk számára.

Profilkészítés

Készítsen egyedi ICC-profilokat a Canon színkezelő szoftverével

Hozzon létre egyszerűen a saját nyomtatójához, az Ön által használt papírhoz vagy munkakörnyezethez optimalizált, egyedi ICC-profilokat spektrométerrel és a Canon Color Management Tool Pro szoftverével. A szoftver egyszerűen követhető varázslójával kinyomtathatja az X-Rite kalibráló eszközökkel (Eye-One PRO, Color Munki) beolvasható mérési táblázatokat – így mindig kiváló színminőséget és pontosságot érhet el.

PIXMA PRO Output

A tinta és a papír találkozása

A professzionális fotónyomtatók PIXMA termékcsaládjával készített, lélegzetelállító fotók a szenvedély és a technológia tökéletes kombinációját alkotják. A Canon több évet áldozott a FINE nyomtatófej-technológiai rendszerre és a tinták tökéletesítésére, hogy Ön a ma biztosított minőséget élvezhesse. A professzionális, pigmentalapú, 12 és 10 tintát alkalmazó rendszer és a speciális festékalapú, 8 tintás rendszer biztosítja, hogy a kreatív és az üzleti felhasználók egyaránt megtalálják a legjobb A3 nyomtatót, és így a leginkább költséghatékony és hatékony módon kaphassanak kiváló minőségű nyomatokat.

Fekete-fehér nyomatok

A kifejezetten erre a célra szolgáló 3 vagy 5 monokróm tintával és az illesztőprogram ‘Print Black and White Photo’ (Fekete-fehér fényképnyomtatás) beállításával, valamint az egyenletes fényességet és a fokozott feketeszín-sűrűséget szolgáló különleges funkciókkal, pl. a Chroma Optimizer színtelítettség-optimalizálással a professzionális PIXMA nyomtató-termékcsalád új szintű minőséget biztosít a professzionális fekete-fehér nyomtatás terén.

Támogatás professzionális PIXMA fotónyomtatódhoz

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás professzionális PIXMA fotónyomtatódhoz.

Korábbi professzionális tintasugaras nyomtatók keresése

A korábbi professzionális PIXMA fotónyomtatók műszaki leírása és a kompatibilis tartozékok listája az archív termékek között található.