PRO- fotónyomtatók


A3 professzionális tintasugaras fotónyomtatók

Vegye át a kreatív irányítást képei felett a professzionális PIXMA fotónyomtatókkal. Ezek a 8, 10 vagy 12 tintás rendszerrel rendelkező, A3-as tintasugaras fotónyomtatók mindig azt a minőséget nyújtják, amelyet a képei megérdemelnek.

Professzionális PIXMA fotónyomtatók

A2 professzionális tintasugaras fotónyomtató

Élvezze, hogy a megragadó képeket a minőség romlása nélkül, akár A2-es méretben is kinyomtathatja. Használja ki a gyors nyomtatással és a színkalibrálással járó előnyöket: a különböző hordozótípusoknak (fényes, matt és művészi papírok, valamint vászon) köszönhetően olyan eredményhez juthat, amilyenhez csak szeretne.

imagePROGRAF PRO-1000

Profilkészítés

Készítsen egyedi ICC-profilokat a Canon színkezelő szoftverével

Hozzon létre egyszerűen a saját nyomtatójához, az Ön által használt papírhoz vagy munkakörnyezethez optimalizált, egyedi ICC-profilokat spektrométerrel és a Canon Color Management Tool Pro szoftverével. A szoftver egyszerűen követhető varázslójával kinyomtathatja az X-Rite kalibráló eszközökkel (Eye-One PRO, Color Munki) beolvasható mérési táblázatokat – így mindig kiváló színminőséget és pontosságot érhet el.

[MASTER] Picture_Colour-managment

A tinta és a papír találkozása

A professzionális fotónyomtatók termékcsaládjával készített, lélegzetelállító fotók a szenvedély és a technológia tökéletes kombinációját alkotják. A Canon több évet áldozott a FINE nyomtatófej-technológiai rendszerre és a tinták tökéletesítésére, hogy Ön a ma biztosított minőséget élvezhesse. A professzionális, pigmentalapú, 12 és 10 tintát alkalmazó rendszer és a speciális festékalapú, 8 tintás rendszer biztosítja, hogy a kreatív és az üzleti felhasználók egyaránt megtalálják a legjobb A3 vagy A2 nyomtatót, és így a leginkább költséghatékony és hatékony módon kaphassanak kiváló minőségű nyomatokat.

Fekete-fehér nyomatok

A kifejezetten ezt a célt szolgáló monokróm tintával és az illesztőprogram „Print Black and White Photo” (Fekete-fehér fényképnyomtatás) beállításával, valamint az egyenletes fényességet és a fokozott feketeszín-sűrűséget szolgáló különleges funkciókkal, pl. a Chroma Optimizer színtelítettség-optimalizálással a professzionális Canon nyomtató-termékcsalád új szintű minőséget biztosít a professzionális fekete-fehér nyomtatás terén.

PIXMA PRO nyomat

Támogatás professzionális PIXMA fotónyomtatódhoz

Illesztőprogramok, szoftverek, készülékszoftverek és útmutatók letöltése, online műszaki támogatás és hibaelhárítás professzionális PIXMA fotónyomtatódhoz.

Illesztőprogramok, szoftverek és útmutatók professzionális PIXMA fotónyomtatódhoz

Korábbi professzionális tintasugaras nyomtatók keresése

A korábbi professzionális PIXMA fotónyomtatók műszaki leírása és a kompatibilis tartozékok listája az archív termékek között található.

Archivált termékek