Canon MAXIFY iB4050

MAXIFY iB4050

Nagy sebességű nyomtató kis irodákhoz beépített Wi-Fi, Ethernet, mobil és felhőalapú nyomtatási lehetőséggel. Kétoldalas nyomtatási lehetőség és nagy kapacitású tintapatronok a hatékony, magas minőségű üzleti dokumentumokhoz.

iB4050_Detail

Előnyök

  • Nagy teljesítményű nyomtató forgalmas, kis méretű irodához,két 250 oldalas papírkazettával
  • A Gyors első nyomat funkcióval nem kell várni a dokumentumok nyomtatására, 15 színes és 23 fekete-fehér nyomatra képes percenként
  • Wi-Fi és Ethernet csatlakozás: nyomtatás számítógépekről, okostelefonokról, táblagépekről és felhőalapú szolgáltatásokból
  • Nyomtasson akár 2500 fekete-fehér és 1500 színes oldalt az egyenként cserélhető XL tintapatronokkal
  • Készítsen minőségi dokumentumokat a kettősen ellenálló, üzleti nyomtatásra optimalizált HD tinta segítségével

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon MAXIFY iB4050

Nagy sebességű nyomtató kis irodákhoz


Legyen produktív és maradjon kapcsolatban ezzel a robusztus, nagy sebességű nyomtatóval, melyet kis irodák számára terveztek, 250-1500 oldal közötti, magas havi nyomtatási oldalszámmal. A Wi-Fi és Ethernet csatlakozási lehetőségek mellett a professzionális nyomtatási minőség és az egyszerűbb vezérlési opciók által ez a nyomtató tökéletes munkatárs az irodában.

Gyors dokumentumnyomtatás


Nem kell többé várakoznia üzleti dokumentumai miatt. Az ISO nyomtatási sebességű (23 fekete-fehér vagy 15 színes kép percenként) A4 dokumentumnyomtatás a hasonlóan sebes, 7 másodperc alatt elkészülő első nyomat funkcióval van kombinálva.

Üzleti minőség


A kettősen ellenálló, nagy sűrűségű tinták éles szöveget és élénk színeket biztosítanak. Ezek a pigmenttinták kimagaslóan ellenállóak – tehát nem halványulnak el idővel sem – emellett jelölés- és súrlódásállóak, ami tökéletessé teszi őket a magas minőségű üzleti dokumentumokkal való felhasználáshoz.

Költséghatékony működés


Nyomtasson akár 2500 fekete-fehér és 1500 színes A4-es dokumentumoldalt az egyenként cserélhető XL tintapatronokkal. Az egyenként cserélhető tintapatronok biztosítják a maximális produktivitást és a minimális pazarlást. A 4 színű multipack opció egy teljes cseretintakészletet tartalmaz a még költséghatékonyabb eredmény érdekében.

Megnövelt produktivitás szükség esetén


A két nagy kapacitású 250 oldalas kazetta biztosítja, hogy kevesebb időt kelljen a papír betöltésére szánnia, miközben az automatikus kétoldalas nyomtatás segít, hogy könnyedén nyomtathasson professzionális minőségű dokumentumokat – mindezt kevesebb papír felhasználásával.

Csatlakoztathatóság


A MAXIFY Cloud Link szolgáltatása lehetővé teszi a népszerű felhőalapú szolgáltatásokból (pl. Evernote, Dropbox, OneDrive vagy a Google Drive) való közvetlen nyomtatást okostelefonjáról a MAXIFY Printing Solutions alkalmazással. Az Apple AirPrint és a Google Cloud Print funkciók egyaránt elérhetők.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon MAXIFY iB4050 funkcióiról és képességeiről.

Quick 1st Print

Az első nyomat 7 másodpercen belül elkészül

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Használja és ossza meg vezeték nélkül

500 Sheet Capacity

Hatékony papírkezelés

Auto 2-sided Print

Automatikus kétoldalas nyomtatás

Tablet and smartphone ready

Táblagép és okostelefon csatlakoztatására kész

High Page Yield

Hatékony, XL méretű tintakazetták

MAXIFY Cloud Link

Nyomtatás felhőalapú szolgáltatásokból

Smartphone and Tablet print

MAXIFY Printing Solutions alkalmazás

  • MAXIFY iB4050
  • Tápkábel
  • Tartozék tintapatronok
  • Telepítő CD Windows operációs rendszerhez (a Mac illesztőprogramok online érhetők el)
  • Kézikönyvek

MAXIFY iB4050 Értékelések