MAXIFY felhőalapú nyomtatás

Éld át az olyan felhőalapú szolgáltatásokból való közvetlen nyomtatás szabadságát, mint az Evernote, a Dropbox, a OneDrive és a Google Drive – mindezt a nyomtató képernyőjéről vagy pedig távolról, Canon PRINT alkalmazást használó mobiltelefonról vagy táblagépről. A multifunkciós nyomtatókhoz már speciális beolvasási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

MAXIFY-Cloud-Printers

MAXIFY-Print-from-Cloud

MAXIFY-Scan-to-Cloud

Nyomtatás felhőből

A MAXIFY nyomtatókkal közvetlenül a nyomtató képernyőjéről nyomtathatja ki dokumentumait a felhőalapú online szolgáltatásokból. A Canon PRINT alkalmazás segítségével okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan nyomtathat az interneten keresztül.

Beolvasás a felhő tárhelyre

A multifunkciós MAXIFY nyomtatókkal a nyomtató képernyőjéről közvetlenül szkennelhet az Evernote, Dropbox, OneDrive, és Google Drive felhőalapú szolgáltatásokba a MAXIFY Cloud Link segítségével.*

MAXIFY-Scan-to-email2

Beolvasás e-mailbe

Beolvasás e-mailbe

A MAXIFY nyomtatók Beolvasás e-mailbe funkciójának köszönhetően bármely megadott e-mail címre elküldheti a beszkennelt anyagokat. A Csatolás e-mailhez funkcióval pedig csatolmányként piszkozatot hozhat létre webmail (Gmail, MS Exchange, Yahoo!) fiókjában. A Beolvasás e-mailbe és a Csatolás e-mailhez funkciók egyaránt közvetlenül elérhetők a nyomtató képernyőjéről.*

Canon PRINT alkalmazás

CPIS-2.0.0_55

A Canon PRINT alkalmazás nem csupán vezeték nélküli nyomtatást tesz lehetővé, hanem menet közben is hozzáférést biztosít a MAXIFY Cloud Link szolgáltatásokhoz. Dokumentumait távolról is kinyomtathatja az Evernote, Dropbox, OneDrive, Google Drive stb. szolgáltatásokból – gyakorlatilag bárhonnan. Ezenkívül a nyomtató állapotát és a tintaadatokat is ellenőrizheti, valamint hozzáférhet a nyomtató használati útmutatójához.

MAXIFY-Printing-Solutions-app

A Canon PRINT alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store és a Google Play áruházból.

Google Cloud Print

A MAXIFY nyomtatók a Google Cloud Print szolgáltatást is támogatják, így okostelefonja, táblagépe és hagyományos számítógépe segítségével gyakorlatilag bárhonnan kinyomtathatja Google dokumentumait, e-mailjeit, fényképeit és PDF formátumú mellékleteit. A fájlok biztonságosan küldhetők nyomtatásra az interneten keresztül akár a nyomtató mellől, akár egy másik földrészről is.

MAXIFY Google_Cloud_Print

*A felhőbe és az e-mailbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.