RF objektívek

Canon RF 800mm F5.6L IS USM

Töltsd ki a képkockát távoli részletekkel ennek a lenyűgöző 800 mm-es szuper teleobjektívnek köszönhetően. Az EOS R sorozatú fényképezőgépekhez tervezett objektív olyan vadvilág- és sportfotósok számára készült, akik minden körülmények között kompromisszumok nélküli teljesítményt keresnek.

A Canon RF 800mm F5.6L a legjobb választás

Canon Camera

A teljesítmény határainak feszegetése

Az RF 800mm F5.6L IS USM objektívet a közönség lenyűgözésére tervezték. A könnyed irányítás érdekében többek között gyors F5.6 rekeszértékkel és 4,5 fokozatú képstabilizátorral rendelkező*, valamint speciális bevonatokkal ellátott fluorit, UD és Super UD lencsetagokkal új sztenderdeket állít fel az optikai kiválóság terén.

* Beépített képstabilizációval együtt.

Magabiztos vezérlés

Ez a Canon eddigi legkönnyebb és legrövidebb, 800 mm-es L-sorozatú objektívje, amelyet a speciális optikai kialakítás tesz lehetővé. Az optimalizált súlyelosztás bizalomgerjesztő, míg az állandó kézi fókuszálás mindig rendelkezésre áll a pontos AF-vezérléshez.

Canon Camera
Canon Camera

Strapabíró és gyors reagálású, bármilyen feladatra

Az L sorozat kialakítása a használhatóságot helyezi előtérbe. A könnyű magnéziumötvözetből készült, hőszigetelő festék védi a belső optikát, miközben a külső elemek fluorbevonata por- és nedvtaszító.

Az EOS R sorozathoz tervezve

Az RF 800mm F5.6L IS USM a Canon objektívcsalád legnagyobb tudású tagja. Az 1/8-os fokozatú rekeszmechanizmus és a 2,6 m-es minimális fókusztávolság kiemelkedő rugalmasságot biztosít a felvételkészítéshez, míg a képstabilizátor-rendszer a még jobb stabilitás érdekében beépített képstabilizátor-rendszerrel működik együtt.

Canon Camera
Canon Camera

Csináld a magad módján, és vedd át az irányítást!

Az RF 800mm F5.6L IS USM számos egyedi opciót kínál, többek között két fókusz-előbeállítást és egy testreszabható AF stop gombot. Teljesen kompatibilis az RF extenderekkel, és a fókusz iránya még meg is fordítható, hogy megfeleljen a megszokottnak.

Műszaki adatok

 • 800 mm-es fókusztávolság

 • f/5.6 maximális rekeszérték

 • 4,5 fokozatú képstabilizátor1

 • 9 lamellás blende

 • Testre szabható kezelőszervek

 • RF objektívfoglalat

IRATKOZZ FEL MOST

Meríts inspirációt, iratkozz fel most!

Ne maradj le a Canon legújabb ajánlatairól – tippek, trükkök, újdonságok és helyi eseményekre szóló meghívók.
Canon RF 800mm F5.6L IS USM

A doboz tartalma

Minden, amire szükséged van a szuper teleobjektívekkel készített, lenyűgöző felvételekhez

 • RF 800mm F5.6L IS USM

 • E-180E objektívsapka

 • ET-155 (WIII) napellenző

 • LS600 puha objektívtok

 • Széles pánt objektívhez

Canon RF 800mm F5.6L IS USM
Értékelések

Tartozékok

Kapcsolódó termékek

A következő is érdekelhet

 1. Minden adatot a Canon szabványos tesztelési eljárásai alapján állapítottunk meg (ellenkező megjegyzés hiányában). Az adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.