Objektívek EOS M fényképezőgépekhez

Canon Mount Adapter EF-EOS M

A kis tömegű adapter segítségével bármilyen EF objektívet EOS M gépedhez rögzíthetsz a képminőség romlása vagy a sebesség csökkenése nélkül.

Előnyök

 • Kisméretű, könnyű EF-M adapter EOS M fényképezőgépekhez

 • A termékcsalád minden tagjával kompatibilis

 • Eltávolítható állványcsatlakozó

Termékjellemzők

 • Kisméretű, könnyű EF-M adapter

  Az EOS M fényképezőgéphez illeszkedő, kisméretű és könnyű EF-EOS M adapter mindig magával viheti, bármerre is jár. Az adapterternek köszönhetően EOS M gépével is használhatja az EF-M bajonett, így a Canon kiterjedt EOS rendszerébe tartozó bármely objektívet csatlakoztathatja - így kreatív lehetőségek egész tárházát tárul fel Ön előtt.

 • A Canon teljes EF és EF-S objektív-termékcsaládjával kompatibilis

  Bővítse ki EOS M rendszerét és fedezze fel saját kreativitását. Az EF-EOS M adapterternek köszönhetően kiaknázhatja a Canon teljes EF és EF-S objektívkínálatát – így tovább használhatja régi objektíveit, de újakat is bátran kipróbálhat elképzelései megvalósítása érdekében. A kiterjedt termékkínálatban fix fókuszú és zoomobjektívek is megtalálhatók a 8 mm-estől a 800 mm-es fókusztartományig - így Ön bármit megörökíthet, legyen az lenyűgöző és határtalan tájkép vagy akár teleobjektíves felvétel a távoli élővilágról. Akár speciális objektívekkel is kísérletezhet: örökítse meg szokatlan közelségből a mindennapok rejtett részleteit a makró objektívvel, vagy keltsen egyedi fényképészeti hatást a halszemoptikával.

 • Eltávolítható állványcsatlakozó

  A fényképezőgép tökéletes egyensúlya érdekében az EF-EOS M adapter eltávolítható állványcsatlakozóval rendelkezik, így a nehéz objektíveket rátámaszthatja az állványra, hogy képei mindig gyönyörűek és elmosódástól mentesek legyenek.

Canon Mount Adapter EF-EOS M
Értékelések