Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

A kis méretű, megfizethető EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II ideális, általános célú változtatható gyújtótávolságú alapobjektív. Négyfokozatú képstabilizátora rossz fényviszonyok között is kiválóan teljesít.

Előnyök

  • Könnyű, kompakt kivitel
  • Nagy-látószög és rövid teleobjektív közti tartomány
  • Négyfokozatú képstabilizátor
  • Aszférikus lencsetagok a torzítás szabályzásához
  • 0,25 m-es közeli fókusztávolság
  • Super Spectra lencsebevonatok
  • Kör alakú blende kialakítás
  • Gyors autofókusz

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Kedvező árfekvésű, csúcsminőségű objektív


Az EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II jó minőségű zoom alapobjektív vonzó választás a könnyű csomaggal utazni szerető fényképészek számára. A 29 – 88 mm-es gyújtótávolság 35 mm-es formátum esetén, az objektív nagy zoomtartománya ideálissá teszi az általános felvételek elkészítésére. Közeli fotózáshoz 0,25 m (25 cm) távolság áll rendelkezésre a teljes zoomtartományban.

Képstabilizátor


A képek bemozdulásos életlenségének csökkentésére az EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS objektív a Canon l4 fokozatú képstabilizátor technológiájával. A fényképészek számára lehetővé teszi az életlenség észrevehető növekedése nélkül a normál értéknél négy fokozattal lassabb zársebesség használatát - ideális a rossz fényviszonyok közötti fényképezéshez.

Aszferikus lencse Super Spectra bevonattal


Mindamellett, hogy a Super Spectra bevonat biztosítja a színegyensúlyt és az éles és kontrasztos képeket, a digitális kamera érzékelőiről, illetve az objektív belső lencséiről visszaverődő fény elnyelésével csökkenti a szellemképhatást és a becsillanást. Az aszférikus lencsetag még teljes rekesznyílás mellett is borotvaéles, erős kontrasztú képeket ad

Kör alakú blendekialakítás


A nagy rekesznyílással készített képeknél a kerek blendenyílás sima, egyenletes elmosódást képez a háttérben, kihangsúlyozva az előtérben lévő képtárgyakat, és kiszűrve a zavaró momentumokat.

Forrasztásmentes üveg


Az EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II objektív gyártásához csak környezetbarát, ólommentes üveget használunk.

Tartozékok


Az EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II objektívet objektívsapkával és porvédő sapkával szállítjuk. A napellenző (EW-60C) és a puha lencsetok (LP814) opcionális tartozékként kapható.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II funkcióiról és képességeiről.

Related Products