Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

EF 800mm f/5.6L IS USM

Az EF 800mm f/5.6L IS USM magnéziumötvözetű kialakítása könnyű szuper-teleobjektívvé teszi. A Canon kiemelkedő optikája kivételes képminőséget biztosít, az objektív méretének minimálisra csökkentése mellett.

Előnyök

  • L-sorozatú
  • 4 lépéses képstabilizátor állványérzékeléssel
  • Fluorit, UD- és szuper UD-objektívelemek
  • 4,5 kg tömegű, magnéziumötvözetű kialakítás
  • Super Spectra lencsebevonat
  • Gyűrűs USM autofókusz és bármikor használható manuális fókusz

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

L-sorozatú felépítés


Az EF 800mm f/5.6L IS USM a Canon precíziós optikájának legjavát nyújtja. Az L-sorozat a Canon vezető objektívcsaládja, amely a kiemelkedő képminőséget kivételes működéssel egyesíti. A por- és páravédő tömítések még mostoha időjárás esetén is megfelelően védenek.

4 lépéses képstabilizátor


A Canon 4 lépéses kompenzációs képstabilizátor technológiájával akár negyedakkora zársebesség is használható, miközben a kép nem lesz érzékelhetően elmosódottabb. Az automatikus úsztatás-érzékelés kikapcsolja a képstabilizátort, ha a fotós vízszintes vagy függőleges irányban mozgó témát követ. Az állványérzékelés automatikusan javítja a képstabilizátor működését állványról történő fényképezés esetén.

Aszferikus, fluorit, UD- és szuper UD-elemek


Az optimális vizuális teljesítmény érdekében az objektív négyféle speciális optikai elemet tartalmaz: aszférikus elemeket a szférikus hibák javítása érdekében, valamint fénytörő fluorit, UD- és szuper UD- (rendkívül alacsony diszperziós) elemeket a másodlagos színleképezési hibák kiküszöböléséhez. Az eredmény éles és kontrasztos, torzításmentes kép egészen a kép széléig.

Magnéziumötvözetű kialakítás


A minödssze 4,5 kg tömegű EF 800 mm f/5,6L IS USM viszonylag könnyű szuper-teleobjektív, amely korlátozottan használható kézből fényképezésre is. Magnéziumötvözetű kialakítása miatt tömege felveszi a versenyt a rövidebb teleobjektívekével.

Gyűrűs USM autofókusz manuális fókuszra váltással


A Canon gyűrűs USM autofókuszrendszere rendkívül magas frekvenciájú rezgést alkalmaz, amelynek eredménye a gyors, pontos és gyakorlatilag zajtalan működés, kiváló pozícióvezérlés mellett. Az autofókuszálás közben nem forgó, nagyméretű gyűrű segítségével bármikor át lehet váltani manuális fókuszra, így a fotósok rögtön elkezdhetik a felvétel finombeállítását. Az EF 300mm f/2.8L IS USM objektívnél már megismert fókusz-előbeállítás segítségével speciális fókuszpozíció választható ki és tárolható, illetve szükség esetén azonnal előhívható.

Super Spectra bevonat


A Super Spectra bevonat segít a pontos színegyensúly és nagy kontraszt elérésben, miközben elnyomja a becsillanást és a szellemképet a fény elnyelésével, amely különben visszatükröződne az objektív külső elemein és a digitális EOS érzékelőkön.

Kör alakú blende kialakítás


A Kör alakú blende kialakítás sima, egyenletes háttér-homályosítást (bokeh) eredményez, amely ideális a témák elkülönítéséhez nagy rekesznyílás esetén.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EF 800mm f/5.6L IS USM funkcióiról és képességeiről.

Related Products

Segíthetünk következő objektíved kiválasztásában?

Objektívválasztónk a teljes termékválasztékot magában foglalja, és segít megtalálni a neked és EOS fényképezőgépednek leginkább megfelelő objektívet.

Nagy látószögű objektívek

Szélesíts a látómeződön és komponálj többet a képeidre nagy látószögű objektívjeink segítségével.