Canon EOS C300

EOS C300

Az EOS C300, ez a forradalmian új, professzionális kamera ötvözi a már sokat bizonyított Canon videotechnológiát és objektíveket az EOS nyújtotta kreativitással. A cserélhető EF objektívek még soha nem látott szabadságot biztosítanak, hogy Ön minden történetet elmesélhessen.

Előnyök

  • 8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelő; Full HD
  • Cserélhető objektívek (EF-bajonett)
  • Dual Pixel CMOS AF érzékelő a pontos és megbízható fókuszáláshoz.
  • Kompakt, moduláris, könnyű
  • 50 Mb/s MPEG-2 MXF CF-kártyára
  • Nagy érzékenység, alacsony zajszint
  • Canon Log Gamma
  • 24,00p videokészítés
  • Távoli Wi-Fi vezérlés
  • Zökkenőmentes integráció

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EOS C300

8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelő; Full HD


A 3 csatornás RGB-feldolgozás révén a Canon által külön videorögzítésre tervezett és gyártott 8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelővel Full HD minőségben rögzítheted a felvételeket. A Canon érzékelőtechnológiájának köszönhetően káprázatosan nagy felbontású képeket készíthet nagy érzékenységben és alacsony zajszinttel. Emellett kisebb mértékű a legördülő zár okozta torzítás, kevesebb energiát fogyaszt a készülék, ugyanakkor a nagyméretű érzékelőkre jellemző előnyöket – például a sekély mélységélességet – is élvezheti.

Cserélhető objektívek (EF-bajonett)


Az EF bajonettel rendelkező EOS C300 révén a Canon cserélhető EF objektívrendszere immár speciálisan videók készítésére való eszköz formájában öltenek testet: a megfizethető, mégis egyedülálló objektívek egész sora bővíti a kreatív lehetőségeket. 3 beépített, elektronikus ND-szűrő teszi rugalmasabbá a felvételkészítést.

Kompakt, moduláris, könnyű


Az EOS C300 különösen kompakt és alapvető felvételkészítéshez való összeállításban mindössze 1669 g-ot nyom (objektív nélkül). A gép a levehető markolatnak, fogantyúnak és több látószögű vezérlőegységnek köszönhetően tökéletesen kezelhető, a robusztus és cseppálló váz magnéziumötvözetből álló részei pedig garantálják, hogy különösen strapabíró és elnyűhetetlen maradjon.

50 Mb/s MPEG-2 MXF CF-kártyára


Broadcast minőségű, kész MPEG-2 MXF-fájlokat rögzíthet 50 Mb/s sebességgel két memóriakártyára (4:2:2) – memóriaváltásos és egyidejű rögzítési lehetőség közül választhat. Szabványos kimenetek (pl. HD-SDI), ezenkívül időkód, Genlock és Synch csatlakozó többkamerás felvételekhez.

Nagy érzékenység, alacsony zajszint


Az EOS C300 fokozott érzékenységgel bír: akár ISO 80000 érzékenység mellett is képes alacsony zajszintű képek rögzítésére, így szinte tetszőleges fényképezési viszonyok közötti használatra alkalmas.

Canon Log Gamma


A képek széles testreszabási lehetőségei között szerepel a beépített Canon Log Gamma, amellyel semleges képminőségű képek készíthetők nagy (800%-os) dinamikatartományban, ami maximális könnyedséget jelent az utómunkálatok során. 90-nél is több képparamétert állíthat be, melyeket egyedi képprofilokként tárolhat a gépben vagy az SD-kártyán.

24,00p videokészítés


A gépnek alapkivitelben PAL, NTSC és 24,00p üzemmódja is van, így a 23,98p és az 59,94i közötti tartományon belül választhat képfrekvenciát. Az alkotómunka rugalmasabbá tétele érdekében 1 képkocka/mp-es lépésekben állíthatja a lassú/gyors videorögzítést.

Távoli Wi-Fi vezérlés


Ha van hordozható számítógépe, táblagépe vagy okostelefonja, egy egyszerű webböngésző felületen keresztül vezeték nélkül is vezérelheti a gép beállításait: az ISO-érzékenységet, a fókuszt, a rekesznyílást és az ND-szűrőket. (Ehhez opcionális vezeték nélküli adapter szükséges.)

Zökkenőmentes integráció


Az EOS C300 géppel készült felvétek gond nélkül beilleszthetők a korábban kialakított munkafolyamatokba, mivel kompatibilisek az összes profi NLE szoftvercsomaggal.

Dual Pixel CMOS AF szervizfrissítéssel


Az EOS C300 frissíthető, hogy tartalmazza a Canon egyedi Dual Pixel CMOS AF funkcióját, amely rendkívül egyszerű kezelést és kreatív irányítást biztosít a fókuszálás felett. A képkocka közepén található témák folyamatos követése egyszerű, így élesek maradnak. Az AF-rögzítés funkció további szabályozási lehetőséget biztosít. A pontosabb és gyorsabb One-Shot fókuszálás segítségével könnyedén fókuszálhat a középponttól távolabbi témákra is.


*Térítéses szervizfrissítés szükséges a Canon szervizközpontjában.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EOS C300 funkcióiról és képességeiről.

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.

Látogass el a Canon Professional Network honlapjára!

CPN.jpeg

Fontos frissítés