Canon EOS C300 Mark II

Szeretnéd, hogy kapcsolatba lépjen veled a Canon képviselője?

Kérjük, töltse ki az alábbi rövid űrlapot, ha szeretné, hogy a Canon termékszakértője felvegye Önnel a kapcsolatot.

Űrlap kitöltése

Új szereplő a kreatív filmkészítésben

Tartós, nagy teljesítményű és könnyen használható! Az EOS C300 Mark II segítségével lenyűgöző 4K/Full HD videók készíthetők, a kiemelkedő, 15 fokozatú dinamikatartomány, a külső RAW kimenet és a Canon Log2 pedig segítséget nyújtanak kreatív elképzeléseid megvalósításában.

0%

  Az EOS C300 Mark II bemutatása

  A felvételkészítés és megjelenítés képminőségének új szintje

  capture and see

  Készíts kiemelkedően nagy felbontású képeket

  A kifejezetten videorögzítésre tervezett és továbbfejlesztett 8,85 megapixeles Super 35 mm CMOS-érzékelővel káprázatosan nagy felbontású képeket készíthetsz nagy érzékenységgel, alacsony zajszinttel, valamint bámulatosan nagy részletességgel.

  Full control

  capture and see

  Rendkívül sokoldalú XF-AVC kodek

  A rendkívül sokoldalú XF-AVC H.264 kodekkel kiváló minőségű kreatív felvételkészítési lehetőségek kiterjedt választékát élvezheted. Rögzíts káprázatos 4K felvételeket akár 410 Mb/s/10 bit sebességgel a meglévő 4K munkafolyamatokba való könnyű integrálásért, és válaszd ki könnyedén a célodnak leginkább megfelelő felbontás és kodektípus kombinációját.

  Továbbfejlesztett Full HD képfeldolgozás

  A túlmintavételezéses HD-feldolgozás egy korszerű debayer algoritmus a képfeldolgozáshoz, mely hatékonyan használja ki a 4K képrögzítésben lévő kimeríthetetlen lehetőségeket a Full HD felvételkészítés során. A videokamera 4K képet rögzít, az RGB csatornák három különálló 8 megapixeles 4K jellé különülnek el, majd a 4K RGB jelek ezt követően egyesülnek, és belül Full HD (1920×1080) jellé egyszerűsödnek le. Ez javítja az észlelt felbontást, és számottevően tisztább Full HD képek rögzítését teszi lehetővé.

  bayer

  Nagy dinamikatartományú képek Canon Log 3*, Log 2, Log és Wide DR Gamma funkciókkal

  hdr tab hdr tab

  Canon Log gammagörbék

  Canon log
  eos c300

  Canon Log

  Az eredeti Canon Log beállítás a Cinema EOS család minden kamerájában telepítve van. Akár 12 lépéses dinamikatartományt és viszonylag egyszerű árnyalást tesz lehetővé.

  Canon Log 2

  A Canon Log 2 a dinamikatartományt akár 15 lépéssel növeli. Ez a görbe kompatibilis a rugalmas árnyalási lehetőségeket biztosító, jól bevált Cineon munkafolyamatokkal, és különösen jól használható az árnyékos részek részleteinek megtartásában.

  hdr on
  c500 30-300mm cine zoom & codex camera

  Canon Log 3*

  A Canon Log 3 14 lépéses, kiterjesztett dinamikatartományt biztosít, és az eredeti Canon Logra jellemző, viszonylagosan egyszerű árnyalási tulajdonságokkal rendelkezik, miközben a világos részek több részletét őrzi meg.

  *Készülékszoftver frissítésére lehet szükség.

  Nagyobb feldolgozási teljesítmény a Dual DIGIC DV5 processzorral

  A Canon Dual DIGIC DV5 processzorait használva az EOS C300 Mark II jelentősen nagyobb feldolgozási képességgel rendelkezik, mint elődje, így nagy adatsebességű 4K videofilmeket lehet vele rögzíteni, Log2 támogatással és sok egyéb fontos fényképezőgép-funkcióval együtt.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Mozgó témák pontosabb rögzítése

  A jelentős mértékben javított érzékelőkiolvasási sebesség még kevesebb legördülő zár okozta torzítást eredményez – így még a mozgásban lévő témák is jobban megtartják a megfelelő formájukat.

  Válasszon jobb képkeresőt

  Az opcionális EVF-V70 képkereső kiváló képminőséget biztosít, széles színskálával, az 1920×1080 képpontos OLED-képernyőnek köszönhetően pedig ideális választás a fontos 4K projektekhez. A nagyító üzemmód jól használható a pontos fókuszáláshoz, a zebravonalak pedig az expozíciómérésben nyújtanak segítséget.

  A négy kiosztható gomb és az egyszerűen használható joystick a kezébe adják az irányítást, így csak az Ön előtt lévő témára kell összpontosítania.

  eos c700 evf

  Könnyedén megvalósíthatod kreatív ötleteidet

  EOS C300 Mark II

  Rögzíts belülről elképesztő 4K képeket

  A legalább 130 Mb/s* állandó sebességet garantáló VPG130 szabványt használó kettős CFast 2.0™ memóriakártyák segítségével egyidejűleg készíthet lenyűgöző 4K/UHD felbontású képeket, akár 410 Mb/s/10 bites sebességgel. *A 2K proxy fájlok SD-kártyán tárolhatók, és a 4K RAW felvételek külső eszközökre vihetők át a hatékony munkafolyamat érdekében. Használd ki a 4K képrögzítésben lévő kimeríthetetlen lehetőségeket a Full HD felvételkészítés során a jobb minőségű és számottevően tisztább eredményekkel, melyek a túlmintavételezéses HD-feldolgozásnak köszönhetőek.

  *Készülékszoftver frissítésére lehet szükség. Továbbiak…

  • A Canon hivatalos licenc alapján használja a CFast 2.0™ védjegyet, amelyet különböző joghatóságoknál is bejegyezhettek.

  Automatikus funkciók: azonnal készítheted a felvételeket!

  Az EOS C300 Mark II innovatív automatikus funkcióinak köszönhetően neked csak az eseményekre kell koncentrálnod. Ez magába foglalja a Dual Pixel CMOS AF-et 80%-os vízszintes és függőleges irányú lefedettséggel, az arcérzékeléses AF-et (kompatibilis objektívekkel) és az automatikus fehéregyensúlyt, így nem maradsz le a felvételről. A továbbfejlesztett autofókusz képes kiválasztani az AF-sebességet (kompatibilis objektívvel), az AF témakövető funkció pedig biztosítja, hogy a fókuszálás természetesebb legyen.

  Készíts felvételeket magabiztosan, tetszőleges fényviszonyok mellett

  Készíts felvételt bárhol, és rögzíts alacsony zajszintű képeket mindenféle kihívást jelentő körülmény között az akár ISO 102 400 értékű, széles ISO-tartománynak köszönhetően, amely fokozott érzékenységet és páratlan teljesítményt nyújt gyenge megvilágítás mellett is. A beépített semleges szűrők további 10 fokozatot kínálnak az expozícióvezérlésben (kiterjesztési módban) erős fény esetén, vagy ha nagy rekesznyílásra van szükség.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  A CD-nél is jobb, csúcsminőségű hang

  Az EOS C300 Mark II támogatja az LPCM 24 bit/48 kHz audiót, mely a CD-t leköröző hangminőséget eredményez. 4 csatornás bemenetet nyújt, beleértve a mikrofoncsatlakozót, a belső monó mikrofont, valamint két XLR csatlakozót, melyeknek köszönhetően többféle hangforrást lehet kiválasztani és összekeverni a hang rögzítéséhez a környezet megragadásával együtt.

  Cserélhető objektívek hatalmas választéka EF és PL bajonettel

  Növeld kreatív lehetőségeid számát a Canon jelenleg elérhető több mint 90 cserélhető EF és EF Cinema objektívével. A servo zoom támogatás tovább növeli a felvételkészítés sokoldalúságát. A kamera EF bajonettje egy hivatalos Canon szervizközpontban kicserélhető Cinema Lock funkcióval ellátott EF bajonettre vagy PL bajonettre, és fordítva.

  EOS C300 Mark II

  Zökkenőmentesen integrálható a professzionális munkafolyamatokba

  Új XF-AVC formátum a könnyebb integráció érdekében

  Az új fejlesztésű XF-AVC 4K fájlformátum könnyen integrálható a már meglévő munkafolyamatokba, miközben egyszerre rögzít 2K vagy Full HD Proxy fájlokat az SD-kártyára ugyanabban a formátumban, és tovább növeli az utómunkálatok hatékonyságát.

  Színskálák széles választéka

  Az EOS C300 Mark II színskálák választékát kínálja, hogy megfeleljen a munkafolyamatodnak és a végső kimeneti hordozónak, beleértve a BT.2020, Canon Cinema Gamut és a DCI-P3 lehetőségeket is.

  Videogaléria

  EOS C300 Mark II

  A színfalak mögött

  A München városi szörfösei című film forgatása

  Meríts inspirációt

  Műszaki adatok

  4K

  2K

  Full HD1080

  Dual DIGIC DV5

  Dupla pixeles CMOS AF

  XF AFC

  XF AVC 422

  Széles dinamikatartományú (Wide DR) gammabeállítások

  CFast 2.0

  Túlmintavételezés

  Arcfelismerő technológia

  • A Canon hivatalos licenc alapján használja a CFast 2.0™ védjegyet, amelyet különböző joghatóságoknál is bejegyezhettek.
  A doboz tartalma

  Ajánlatok neked