Canon EOS C100

EOS C100

A felhasználóbarát és megfizethető C100 videokamera a professzionális HD képkészítés, a kompakt kialakítás és a sokoldalú objektívválaszték révén tökéletes választás egyszemélyes felhasználásra.

Előnyök

 • 8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelő; Full HD
 • Nagy érzékenység, alacsony zajszint
 • 24 Mb/s AVCHD SD-kártyákra
 • Automatikus felvételkészítési funkciók
 • Dual Pixel CMOS AF érzékelő a pontos és megbízható fókuszáláshoz.
 • Cserélhető EF-objektívek
 • Canon Log Gamma
 • Kompakt, moduláris, könnyű
 • Professzionális hang
 • Zökkenőmentes integráció
 • CPS videoszolgáltatás támogatása

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EOS C100

8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelő; Full HD


A 3 csatornás RGB-feldolgozás révén a Canon által külön videorögzítésre tervezett és gyártott 8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelővel Full HD minőségben rögzítheted a felvételeket. A kamera használatával káprázatosan nagy felbontású képek készíthetők nagy érzékenységgel és alacsony zajszinttel, emellett kisebb mértékű a legördülő zár okozta torzítás, valamint bámulatosan kicsi mélységélesség érhető el.

Nagy érzékenység, alacsony zajszint


Akár ISO 80000 érzékenység mellett is képes alacsony zajszintű képek rögzítésére, így szinte bármilyen felvételi körülmények között használható.

24 Mb/s MPEG-4 AVCHD SD-kártyákra


MPEG-4 AVCHD/H.264 fájlokat rögzíthetsz 24 Mb/s sebességgel két SD/SDHC/SDXC-memóriakártyára (4:2:0) – ehhez a memóriaváltásos és az egyidejű rögzítési lehetőségek közül választhatsz. A kimeneti lehetőségek között megtalálható a zárfunkcióval ellátott HDMI-kimenet, az AV- és az USB-csatlakozó.

Canon Log Gamma


A beépített Canon Log Gamma funkcióval semleges képminőségű képek készíthetők 12 lépésben állítható expozíciós szinttel (800%-os dinamikatartománnyal) és ISO 850 alapbeállítással. A nagy dinamikatartomány funkcióval hasonlóan széles expozíciós tartománnyal rendelkező felvétel készíthető fokozatbeállítás nélkül.

Cserélhető EF-objektívek


Kreatív lehetőségeit a cserélhető objektívek széles választékával bővítheti. Az EF-bajonettzár kompatibilis a Canon 4K EF Cinema objektívjeivel, valamint több mint 60 EF-objektívvel, többek között makró- és halszemobjektívekkel is. 3 beépített, manuális ND-szűrő teszi rugalmasabbá a felvételkészítést.

Kompakt, moduláris, könnyű


Kis méretének és súlyának köszönhetően az EOS C100 kamera szűk helyeken is kényelmesen használható. Az alapvető felvételkészítésre alkalmas összeállításban a kamera súlya csupán 1020 g (objektív nélkül), míg a levehető markolat, fogantyú és a több látószögű vezérlőegység tökéletes kezelhetőséget biztosít. A robusztus és cseppálló váz magnéziumötvözetből készült részei garantálják, hogy a kamera különösen strapabíró és elnyűhetetlen maradjon.

Automatikus felvételkészítés


Az egyszemélyes használatot olyan automatikus funkciók segítik, mint az egyfelvételes autofókusz, a megnyomható automatikus rekesz és az automatikus fehéregyensúly. Szükség esetén lehetőség van teljesen manuális vezérlésre is, a nagy teljesítményű fókuszsegéd funkció pedig segíti a kézi fókuszálást, és éles, részletgazdag képet biztosít.

Professzionális hang


A professzionális hangrögzítési lehetőségekkel LPCM vagy Dolby AC3 formátumú hang rögzíthető. A felső markolaton két XLR-bemenet és sztereó mikrofon található.

Zökkenőmentes integráció


A széles körű NLE támogatás révén egyszerűen integrálható a meglévő utófeldolgozási munkafolyamatokba.

CPS-támogatás


Az EOS C100 kamerához ingyenesen jár a Canon Professional Services (CPS) támogatása, amely számos előnyt biztosít: CPS-támogatás a nagyobb eseményeken, kiemelt szervizszolgáltatás (nem mindenhol érhető el), valamint helyi CPS-támogatás egyes európai országokban.

Dual Pixel CMOS AF szervizfrissítéssel


Az EOS C100 frissíthető, hogy tartalmazza a Canon egyedi Dual Pixel CMOS AF funkcióját, amely rendkívül egyszerű kezelést és kreatív irányítást biztosít a fókuszálás felett. A képkocka közepén található témák folyamatos követése egyszerű, így élesek maradnak. Az AF-rögzítés funkció további szabályozási lehetőséget biztosít. A pontosabb és gyorsabb One-Shot fókuszálás segítségével könnyedén fókuszálhat a középponttól távolabbi témákra is.


*Térítéses szervizfrissítés szükséges a Canon szervizközpontjában.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EOS C100 funkcióiról és képességeiről.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.

Fontos frissítés