EOS C100 Mark II

Tökéletes megoldás az egyszemélyes videokészítéshez – az EOS C100 Mark II segítségével valóra válthatod legmerészebb vizuális elképzeléseidet is. Ez az intuitív kamera a Cinema EOS képalkotási teljesítmény következő lépcsőfokát és mellé valódi kreatív szabadságot kínál.

Előnyök

  • 8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelő; Full HD
  • Dual Pixel CMOS AF és Arcfelismeréses AF*
  • ISO 102 400; alacsony zajszint
  • Kettős formátumú rögzítés (AVCHD/MP4) akár 1080/60p felbontás mellett
  • OLED kijelző; továbbfejlesztett EVF
  • Beépített Wi-Fi és távvezérlési opciók
  • HDMI-kimenet
  • EF-bajonettzár
  • Professzionális hang
  • CPS videoszolgáltatás támogatása

Részletes jellemzés

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EOS C100 Mark II

Éld át a minőség élményét elképzeléseid megvalósításában


A Canon által külön videorögzítésre tervezett és gyártott 8,3 megapixeles, Super 35 mm típusú CMOS érzékelővel lélegzetelállító Full HD minőségben rögzítheted a felvételeket. A csúcsmodellnek számító EOS C500 Digital Cinema kamerához tervezett technológián alapuló, új videofeldolgozási rendszerrel káprázatosan nagy felbontású képeket készíthetsz megnövelt érzékenységgel (akár ISO 102 400) és alacsony zajszinttel, emellett kisebb mértékű a legördülő zár okozta torzítás, valamint bámulatosan kicsi mélységélesség érhető el. A Canon Log Gamma 12 lépésben állítható expozíciós szintet biztosít (800%-os dinamikatartomány), ami maximális rugalmasságot jelent az utómunkálatok során, miközben a Wide DR opció a széles dinamikatartományú felvételeknek köszönhetően gyorsabb munkát tesz lehetővé, mivel szükségtelenné teszi a színárnyalatok beállítását.

Élvonalbeli autofókusz a még jobb vezérlésért


Az EOS C100 Mark II a minimális erőfeszítés mellett hihetetlen vezérlést lehetővé tevő Canon Dual Pixel CMOS AF érzékelővel rendelkezik. A Folyamatos AF automatikusan követi és a képernyő közepére fókuszálja a témákat, így egyszerűbben megörökítheted az eseménydús jeleneteket. A megnövelt pontosságú One-shot AF móddal a fókuszálás igazán gyerekjáték.
Az Arcfelismeréses AF – amely a felvételen szereplők arcára reagál – szintén használható, így az interjú és más videók készítése a független filmkészítők számára is egyszerű feladat.

Válaszd ki a feladatodnak megfelelő paramétereket


Készíts felvételeket korlátok nélkül a felvételkészítés céljainak eléréséhez. Rögzíts AVCHD vagy MP4 fájlokat két SD-memóriakártyára akár 1080/60P felbontás mellett – memóriaváltásos és egyidejű rögzítési lehetőség közül választhatsz. A kreatív hatás fokozása érdekében ráadásul MP4 formátumban lassított és gyorsított felvételt is készíthetsz. A munkafolyamat maximális rugalmassága és a gyorsaság érdekében akár HD-minőségű AVCHD felvételeket is készíthetsz, miközben MP4-fájlokat rögzítesz SD felbontásban.

Könnyű és egyszerűen használható


Az EOS C100 Mark II segít kiteljesíteni ambiciózus filmkészítő éned sokoldalúságát. Könnyű és egyszerűen elcsomagolható, illetve hordozható; cseppálló, strapabíró vázát arra tervezték, hogy képes legyen ellenállni az elemek erejének. A használata is hasonlóképp filmkészítőbarát. Egy 3,5”-os, 1,23 millió pixeles OLED kijelzőpanel és egy nagyméretű, dönthető EVF gondoskodik arról, hogy minden felvétel irányítását biztosan a kezedben tarthasd. A kiegészítő automatikus funkciók között megtalálható a Megnyomható automatikus Iris és az Automatikus fehéregyensúly, ugyanakkor a profi felhasználók választhatják a teljes kézi vezérlést is. A hatékony fókuszsegéd funkciók a kézi fókuszálást segítik.

Egyszerűbb megosztás, nagyszerűbb vezérlés


A beépített Wi-Fi funkció a fájlok egyszerű megosztása és a böngészőalapú távvezérlés érdekében lehetővé teszi az FTP-fájlátvitelt. A vezérlési lehetőségek körét tovább bővítheted az opcionális Canon Remote Control RC-V100 távirányítóval, így akár korábban megközelíthetetlen helyekről is készíthetsz felvételeket.

Külső rögzítési lehetőségek


A HDMI-kimenettel az EOS C100 Mark II képes nagy bitsebességű felvételeket rögzíteni külső eszközökre, és ezáltal megfelelni a legszigorúbb filmes produkciók minőségi követelményeinek is. A beágyazott időkód a video- és audiofájlokkal együtt látható.

Engedd szabadjára a kreativitásod a cserélhető EF-objektívekkel


Kreatív lehetőségeidet a cserélhető objektívek széles választékával bővítheted. Az EF-bajonettzár kompatibilis a Canon 4K EF Cinema objektívekkel, valamint több mint 80 EF-objektívvel, többek között speciális lehetőségeket kínáló makró- és halszemobjektívekkel is. 3 manuális vezérlésű, beépített ND-szűrő fokozza a sokoldalúságot.

Rögzítsd a hangot a felvétel teljessé tételéhez


A felvételnek professzionális hatást kölcsönző audió funkciókkal egyetlen hangot sem mulaszthatsz el. A rögzítési lehetőségekkel LPCM vagy Dolby AC3 formátumú hang rögzíthető. A felső markolaton két XLR-bemenet és sztereó mikrofon található. A kamera vázán egy beépített mikrofon kapott helyet, amely a lehető legkisebb konfiguráció használata esetén is biztosítja a folyamatos rögzítést.

CPS-támogatás


Az EOS C100 Mark II kamerához ingyenesen jár a Canon Professional Services (CPS) támogatása, amely számos exkluzív előnyt biztosít. További részletekért lásd: http://cpn.canon-europe.com/content/services.do.

*Az Arcfelismeréses AF funkció kompatibilis Canon objektívek esetén áll rendelkezésre

Műszaki jellemzők

Tudj meg még többet a(z) Canon EOS C100 Mark II készülékről, annak funkcióiról és képességeiről.

Full HD movies

Full HD videofelvételek

Dual Pixel CMOS AF

Dupla pixeles CMOS AF

Optimises people shots

Portréképek optimalizálása

WiFi Cert Share

A videofelvételek vezeték nélküli megosztása

AVCHD

28 Mb/s-os rögzítés AVCHD formátumban

MP435MBPS

35 Mb/s-os rögzítés MP4 formátumban

DIGICDV4

DIGIC képfeldolgozás

OLED

8,8 cm-es organikus LED

Dual SDXC card slots

Kettős SDXC-kártyanyílás

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.