EOS C100 Mark II

Tökéletes megoldás az egyszemélyes videokészítéshez – az EOS C100 Mark II segítségével valóra válthatod legmerészebb vizuális elképzeléseidet is. Ez az intuitív kamera a Cinema EOS képalkotási teljesítmény következő lépcsőfokát és mellé valódi kreatív szabadságot kínál.

Előnyök

  • 8,3 megapixeles Super 35 mm CMOS érzékelő; Full HD
  • Dual Pixel CMOS AF és Arcfelismeréses AF*
  • ISO 102 400; alacsony zajszint
  • Kettős formátumú rögzítés (AVCHD/MP4) akár 1080/60p felbontás mellett
  • OLED kijelző; továbbfejlesztett EVF
  • Beépített Wi-Fi és távvezérlési opciók
  • HDMI-kimenet
  • EF-bajonettzár
  • Professzionális hang
  • CPS videoszolgáltatás támogatása

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EOS C100 Mark II

Éld át a minőség élményét elképzeléseid megvalósításában


A Canon által külön videorögzítésre tervezett és gyártott 8,3 megapixeles, Super 35 mm típusú CMOS érzékelővel lélegzetelállító Full HD minőségben rögzítheted a felvételeket. A csúcsmodellnek számító EOS C500 Digital Cinema kamerához tervezett technológián alapuló, új videofeldolgozási rendszerrel káprázatosan nagy felbontású képeket készíthetsz megnövelt érzékenységgel (akár ISO 102 400) és alacsony zajszinttel, emellett kisebb mértékű a legördülő zár okozta torzítás, valamint bámulatosan kicsi mélységélesség érhető el. A Canon Log Gamma 12 lépésben állítható expozíciós szintet biztosít (800%-os dinamikatartomány), ami maximális rugalmasságot jelent az utómunkálatok során, miközben a Wide DR opció a széles dinamikatartományú felvételeknek köszönhetően gyorsabb munkát tesz lehetővé, mivel szükségtelenné teszi a színárnyalatok beállítását.

Élvonalbeli autofókusz a még jobb vezérlésért


Az EOS C100 Mark II a minimális erőfeszítés mellett hihetetlen vezérlést lehetővé tevő Canon Dual Pixel CMOS AF érzékelővel rendelkezik. A Folyamatos AF automatikusan követi és a képernyő közepére fókuszálja a témákat, így egyszerűbben megörökítheted az eseménydús jeleneteket. A megnövelt pontosságú One-shot AF móddal a fókuszálás igazán gyerekjáték.
Az Arcfelismeréses AF – amely a felvételen szereplők arcára reagál – szintén használható, így az interjú és más videók készítése a független filmkészítők számára is egyszerű feladat.

Válaszd ki a feladatodnak megfelelő paramétereket


Készíts felvételeket korlátok nélkül a felvételkészítés céljainak eléréséhez. Rögzíts AVCHD vagy MP4 fájlokat két SD-memóriakártyára akár 1080/60P felbontás mellett – memóriaváltásos és egyidejű rögzítési lehetőség közül választhatsz. A kreatív hatás fokozása érdekében ráadásul MP4 formátumban lassított és gyorsított felvételt is készíthetsz. A munkafolyamat maximális rugalmassága és a gyorsaság érdekében akár HD-minőségű AVCHD felvételeket is készíthetsz, miközben MP4-fájlokat rögzítesz SD felbontásban.

Könnyű és egyszerűen használható


Az EOS C100 Mark II segít kiteljesíteni ambiciózus filmkészítő éned sokoldalúságát. Könnyű és egyszerűen elcsomagolható, illetve hordozható; cseppálló, strapabíró vázát arra tervezték, hogy képes legyen ellenállni az elemek erejének. A használata is hasonlóképp filmkészítőbarát. Egy 3,5”-os, 1,23 millió pixeles OLED kijelzőpanel és egy nagyméretű, dönthető EVF gondoskodik arról, hogy minden felvétel irányítását biztosan a kezedben tarthasd. A kiegészítő automatikus funkciók között megtalálható a Megnyomható automatikus Iris és az Automatikus fehéregyensúly, ugyanakkor a profi felhasználók választhatják a teljes kézi vezérlést is. A hatékony fókuszsegéd funkciók a kézi fókuszálást segítik.

Egyszerűbb megosztás, nagyszerűbb vezérlés


A beépített Wi-Fi funkció a fájlok egyszerű megosztása és a böngészőalapú távvezérlés érdekében lehetővé teszi az FTP-fájlátvitelt. A vezérlési lehetőségek körét tovább bővítheted az opcionális Canon Remote Control RC-V100 távirányítóval, így akár korábban megközelíthetetlen helyekről is készíthetsz felvételeket.

Külső rögzítési lehetőségek


A HDMI-kimenettel az EOS C100 Mark II képes nagy bitsebességű felvételeket rögzíteni külső eszközökre, és ezáltal megfelelni a legszigorúbb filmes produkciók minőségi követelményeinek is. A beágyazott időkód a video- és audiofájlokkal együtt látható.

Engedd szabadjára a kreativitásod a cserélhető EF-objektívekkel


Kreatív lehetőségeidet a cserélhető objektívek széles választékával bővítheted. Az EF-bajonettzár kompatibilis a Canon 4K EF Cinema objektívekkel, valamint több mint 80 EF-objektívvel, többek között speciális lehetőségeket kínáló makró- és halszemobjektívekkel is. 3 manuális vezérlésű, beépített ND-szűrő fokozza a sokoldalúságot.

Rögzítsd a hangot a felvétel teljessé tételéhez


A felvételnek professzionális hatást kölcsönző audió funkciókkal egyetlen hangot sem mulaszthatsz el. A rögzítési lehetőségekkel LPCM vagy Dolby AC3 formátumú hang rögzíthető. A felső markolaton két XLR-bemenet és sztereó mikrofon található. A kamera vázán egy beépített mikrofon kapott helyet, amely a lehető legkisebb konfiguráció használata esetén is biztosítja a folyamatos rögzítést.

CPS-támogatás


Az EOS C100 Mark II kamerához ingyenesen jár a Canon Professional Services (CPS) támogatása, amely számos exkluzív előnyt biztosít. További részletekért lásd: http://cpn.canon-europe.com/content/services.do.

*Az Arcfelismeréses AF funkció kompatibilis Canon objektívek esetén áll rendelkezésre

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EOS C100 Mark II funkcióiról és képességeiről.

Full HD movies

Full HD videofelvételek

Dual Pixel CMOS AF

Dupla pixeles CMOS AF

Optimises people shots

Portréképek optimalizálása

WiFi Cert Share

A videofelvételek vezeték nélküli megosztása

AVCHD

28 Mb/s-os rögzítés AVCHD formátumban

MP435MBPS

35 Mb/s-os rögzítés MP4 formátumban

DIGICDV4

DIGIC képfeldolgozás

OLED

8,8 cm-es organikus LED

Dual SDXC card slots

Kettős SDXC-kártyanyílás

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.