EOS-1D X

A EOS-1D X ötvözi a sebességet és a kimagasló képminőséget, megalkotva a professzionális fényképezőgépek új generációját. A kettős „DIGIC 5+” processzorral rendelkező, teljes képmezős, 18 megapixeles érzékelő magasra teszi a mércét, az akár 12 képkocka/másodperc sebességű felvételkészítés pedig új távlatokat nyit.

EOS-1D X

Előnyök

  • 18,1 megapixeles, teljes képes CMOS-érzékelő
  • Akár 12 képkocka/mp, illetve 14 képkocka/mp nagy sebességű üzemmódban
  • 100–51200 ISO, max. H:204800
  • 61 pontos AF-rendszer
  • 100 000 képpontos RGB AE mérés
  • Full HD 1080p EOS videó
  • Kettős „DIGIC 5+” processzorok
  • Clear View II 8,11 cm (3,2”) 1 040 000 LCD
  • Ethernet csatlakozó

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon EOS-1D X

18,1 megapixeles, teljes képmezős CMOS-érzékelő


A Canon 18,1 MP-es, teljes képmezős CMOS-érzékelője lenyűgöző teljesítményt, valamint rendkívül alacsony zajszintű, nagyfelbontású képeket biztosít még a leggyengébb fényviszonyok esetén is. A teljes képmezős érzékelő gondoskodik az optimális eredményekről a nagy látószögű objektívek használata esetén, ráadásul a mélységélesség jobb szabályozását is lehetővé teszi. A képfelbontás meghaladja a vezető fotóügynökségek által előírt minőséget, így ideális az extra nagy méretű nyomatok készítéséhez akár A2-es méretig, még képkivágás után is.

Rendkívül nagy sebességű felvételkészítés


Rögzítsen minden mozdulatot a max. 12 képkocka/mp sebességű sorozatfelvétellel, mely lenyűgöző, 14 képkocka/mp szuper nagy sebességre növelhető, és akár 180 nagyméretű JPEG-kép (38 RAW kép) elkészítését is lehetővé teszi egyetlen sorozatban.

Kiemelten nagy ISO-tartomány


A kivételesen nagy, 100-tól 51200-ig terjedő – sőt, 204800 ISO-értékig kiterjeszthető – ISO-tartománynak köszönhetően a felvételkészítést soha nem kell megszakítani, sem vakító fényben, sem gyenge fényviszonyok között.

61 pontos AF-rendszer


A 41 kereszttípusú, kiemelt érzékenységű érzékelővel rendelkező, 61 pontos, precíziós AF-rendszer gyors és pontos fókuszt biztosít a gyorsan mozgó témákhoz – bármilyen fényviszonyok között. Az 5 középső AF-pont dupla kereszttípusú, így különösen nagy precizitás érhető el.

Következetes, pontos fénymérés


A speciális DIGIC 4 processzorral rendelkező, 100 000 képpontos RGB AE fénymérési rendszer nem csupán a fényerőt méri, hanem a színt is, így gondoskodva a rendkívül pontos expozícióról a természetes hatású képekért, még összetett megvilágítási helyzetekben is.

Full HD EOS videók


DSLR fényképezőgéppel akár Full HD (1080p) videót is rögzíthet, méghozzá a felhasználó által beállítható különböző vezérlőkkel, köztük az expozíciót, a képfrekvenciákat, a hangot, valamint a tömörítés szabályozását. A HDMI-kimenetnek köszönhetően a felvételek és a képek nagy felbontásban játszhatók vissza.

Kettős „DIGIC 5+” processzorok


A Canon legújabb generációs, kettős „DIGIC 5+” processzorai a mai legfejlettebb képfeldolgozást biztosítják a kategória legkiválóbb képminőségért. A 14 bites képfeldolgozásról 4 analóg-digitális konverter gondoskodik a finom színátmenetekért és természetes hatású színekért, továbbá magasabb ISO-érzékenység esetén a fejlett zajcsökkentésért.

Nagyméretű, tükröződésgátló LCD


A nagyméretű, 1 040 000 képpontos, 3,2”-es Clear View II LCD kijelzőn egyszerűen és pontosan megtekinthető a képek és videók. A rendkívül strapabíró, tükröződésgátló, edzett üveg szerkezet még a legerősebb napfényben is gátolja a tükröződést.

Ethernet csatlakozó


A beépített Ethernet csatlakozó segítségével a képek gyorsan és könnyen átvihetők közvetlenül számítógépre, illetve hálózaton keresztül az ügyfélgépekre, élő közvetítés formájában.

Díjak

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon EOS-1D X funkcióiról és képességeiről.

18.1 megapixel CMOS

18,1 megapixeles CMOS-érzékelő

Large sensor for maximum control over depth of field

Nagy érzékelő a maximális mélységélesség-szabályozáshoz

High speed shooting

Nagy sebességű felvételkészítés

Great low light shots

Remek felvételek gyenge megvilágítás mellett

Sharp images in all conditions

Éles képek a körölményektől függetlenül

Stunning 1080p movies

Lenyűgöző 1080p videók

Powerful DIGIC processing

Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

Create instant back up of images

Biztonsági másolatok készítése azonnal

Large bright screen for clear viewing

Jól látható, nagyméretű és nagy fényerejű kijelző

Keeping your sensor clean of dirt

Folyamatos objektívtisztítás

Creativly combine images

Több képkocka egyesítése egyetlen képben

Widest selection of Lenses

Objetkívek hihetetlenül széles választéka

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Ötletek, oktatóanyagok, termékinformációk, hírek és újdonságok kifogyhatatlan tárháza várja a Canon professzionális fotósait és videósait, továbbá a haladó szintű lelkes amatőröket a világ minden tájáról.

Fontos frissítést

EOS-1D X Support