Canon MP1411-LTSC

MP1411-LTSC

A 14 helyiértékes készülék kétszínű, tintaszalagos nyomtatással, és komplex adó-, üzleti és valutaszámítási funkcióval rendelkezik. A nagy méretű, kétszínű kijelző és mutatós ezüstmetál bevonat társul.

Előnyök

  • 14 helyiértékes, kétszínű tintaszalagos nyomtatású számológép
  • Időtakarékos adó-, üzleti és valutaszámítási, valamint készpénzváltási funkció
  • Nagy méretű, kétszínű, háttérvilágítású kijelző
  • Méretes billentyűzet a nagy igénybevétel kiszolgálására
  • Elegáns ezüstmetál bevonat

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon MP1411-LTSC

Nagy sebességű, jó minőségű kétszínű nyomtatás


A profi irodai felhasználók számára nagy segítség a tartós igénybevételt is jól bíró számológép teljesítménye. A 4,3 sor/mp-es nyomtatási sebesség előnyös jellemző.A kétszínű nyomtatás jól elválasztja a fekete színű pozitív, és a vörös színű negatív számokat.

Adó-, üzleti és valutaszámítási funkciók


Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A két adószámítási billentyű segítségével meghatározhatók a különböző adónemek. A profitrés automatikusan kiszámítható a költség-eladás-árrésbillentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznemet is bármikor gyorsan és könnyedén átszámíthatja más pénznemre (és viszont).

Mindenre kiterjedő működés


A készpénzváltási számítások és a konstansszámítások gyorsan és pontosan történnek. A Számítási parancs jelzése lehetőség a számítógép állapotának ellenőrzésére nyújt lehetőséget. Külön csúsztatható választókapcsolók szolgálják a tizedesek, illetve a kerekítés, a végösszeg vagy az elemenkénti számítások egyszerű kiválasztását és működtetését.

Nagy méretű, kétszínű, háttérvilágítású kijelző


A nagy, kétszínű LCD-kijelző erős kontraszttal és becsillanásmentes megvilágítással segíti a számok azonnali leolvasását. A fekete háttéren látható nagy, jól olvasható Pure Green karakterek állandó használat esetén is kényelmessé teszik a képernyő megtekintését. A negatív számokat és a hibákat vörös szín jelzi.

Méretes billentyűzet


A nagy méretű, tartós, színkódolt gombokból álló, méretes billentyűzettel gyorsan, egyszerűen és szinte hibátlanul végezhető az adatbevitel. A nagy igénybevétel mellett is megbízható és kényelmes működtetést a hálózati tápellátásra való csatlakoztatás is szolgálja.

Elegáns ezüstmetál bevonat


Az MP1411-LTSC készülék ezüstmetál bevonata és az elegáns, kompakt kialakítás kifinomult jelleget csempész az irodába.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon MP1411-LTSC funkcióiról és képességeiről.