Canon AS-2400

AS-2400

A 14 helyértékes asztali számológép elegáns ívelt kivitele jelentős környezetvédelmi előnyökkel jár együtt: így ideális választás szervezetek és egyéni felhasználók számára is.

Előnyök

  • 14 helyértékes asztali számológép
  • Stílusos, ívelt ház
  • Nagyméretű, állítható, dönthető kijelző
  • Alsó és felső rész részben Canon termékek újrahasznosításából készült
  • Dupla áramforrás: napelem és higanymentes elem
  • Kerekítés, tizedesjel-választás
  • Automatikus kikapcsolás

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon AS-2400

Elegáns, professzionális


A 14 helyértékes AS-2400 ötvözi az eleganciát és a praktikumot. A karcsú, ívelt ház nem csak kinézetre professzionális; jól elfér az asztalon vagy a polcon.

Állítható, dönthető kijelző


A nagyméretű, világos és állítható LCD kijelzőpanel minimálisra csökkenti a tükröződést. A panel dönthetősége jóvoltából minden megvilágításnál jól olvasható.

Környezetbarát kivitel


Ez a modell nemcsak ergonomikus, de a környezetre gyakorolt káros hatása is minimális: ez manapság jelentős szempont a vállalati és egyéni felhasználók számára egyaránt. Egyes műanyag összetevőket Canon termékek újrafelhasznált anyagából gyártottak.

Energiatakarékos


Dupla tápforrás (napelem és higanymentes elem) biztosítja az energiahatékony és biztonságos működést a különböző megvilágítási körülmények között. Ha az AS-2400 készülék használaton kívül van, életbe lép az energiatakarékosságot szolgáló automatikus kikapcsolás.

Összetett funkciók


Az AS-2400 számológép funkciók széles körét kínálja. A csúsztatható választókapcsoló könnyű tizedespont-kiválasztást és kerekítést tesz lehetővé. A végösszeg-memória automatikusan tárolja a részösszegeket. Az egyéb kényelmi célokat szolgáló billentyűk közé tartozik a haszonkulcsra és fordított sorrendre vonatkozó billentyű, továbbá az összes normál funkció, amely egy Canon számológéptől elvárható.

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon AS-2400 funkcióiról és képességeiről.