Canon 12x36 IS III

Erős, hordozható, 12-szeres nagyítású távcső, amely közelebb visz a kisebb madarakhoz, sőt a távoli területek megfigyelésére is alkalmas.

Előnyök

 • Nagy teljesítményű, hordozható távcső, mely 12-szer közelebb visz

 • Szuperegyenletes nézet nagy teljesítményű optikai képstabilizátorral

 • Precíziós Canon optika a nagy felbontáshoz és az élethű színekhez

 • Jól kiegyensúlyozott, gumírozott kialakítás a tartósságért és a kényelemért

 • Ideális madarak megfigyeléséhez, utazáshoz és sporteseményekhez

GALLERY_12x36 IS III_Lifestyle

Termékjellemzők

 • Nagy teljesítményű, hordozható távcső, mely 12-szer közelebb visz

  Nagy teljesítményű és hordozható távcső, mely 12-szer közelebb hozza, valamint intenzívvé és élessé teszi a távoli és alig látható tárgyakat. Könnyen magaddal viheted, bárhová mész. Ideális madárfigyeléshez, utazáshoz és látványsportokhoz.

 • Szuperegyenletes nézet a nagy teljesítményű optikai képstabilizátor révén

  A nagy teljesítményű optikai képstabilizátor gyorsan és pontosan ellensúlyoz sok különféle típusú rezgést és mozgást. Emellett a pásztázás által okozott rázkódást is kiegyenlíti, ha követed a témát, vagy ha mozgó járműben tartózkodsz. A jelentős mértékben csökkentett energiafogyasztás akár 9 órányi folyamatos használatot biztosít egyetlen akkumulátorkészlettel*.

 • Precíziós optika a kiváló, nagy felbontású képért

  Élvezd a nagy felbontású és kis torzítású, kiváló minőséget a Canon precíziós optikájának köszönhetően. Az optika Super Spectra bevonattal rendelkezik, mely a Canon megújult EF objektívválasztékát jellemzi, és élénk, nagy kontrasztú képet nyújt pontos színvisszaadással, miközben kiküszöböli a szellemképeket és „becsillanást” okozó, nem kívánatos belső tükröződéseket.

 • Csodálatos képmező a széleken is

  A téroptikának és a Porro II prizmakialakításnak köszönhetően megtapasztalhatod a csodálatos képmezőt, melyhez tiszta, sík és alacsony torzítású kép társul egészen a szélekig. Lásd kényelmesen a teljes képmezőt a nagy, 14,5 mm-es szemtávolsággal – ideális szemüvegeseknek.

 • Jól kiegyensúlyozott kialakítás az egyszerűségért, tartósságért és kényelemért

  Egyszerűségre, tartósságra és kényelemre tervezve prémium markolattal és élménnyel, valamint nagy, gumis szemkagylókkal a kényelmes és kiegyensúlyozott használathoz. A kényelmes helyen található képstabilizátor gomb és az egyenletes fókusz beállítógyűrűje bármelyik kéz egyetlen ujjával is elérhető, míg a széles és tartós külső gumiborítás megkönnyíti a kezelést és a kézben tartást. *Tesztelés a Canon szabványai alapján, a részletekért lásd a műszaki adatokat

Canon 12x36 IS III
Értékelések