Canon 12x36 IS III

12x36 IS III

A nagy teljesítményű, hordozható, 12-szeres nagyítású, képstabilizátoros távcső ideális madarak megfigyeléséhez, utazáshoz és sporteseményekhez

Előnyök

  • Nagy teljesítményű, hordozható távcső, mely 12-szer közelebb visz
  • Szuperegyenletes nézet nagy teljesítményű optikai képstabilizátorral
  • Precíziós Canon optika a nagy felbontáshoz és az élethű színekhez
  • Jól kiegyensúlyozott, gumírozott kialakítás a tartósságért és a kényelemért
  • Ideális madarak megfigyeléséhez, utazáshoz és sporteseményekhez
Binoculars

Termékjellemzők

Ismerd meg jobban a következőt: Canon 12x36 IS III

Nagy teljesítményű, hordozható távcső, mely 12-szer közelebb visz


Nagy teljesítményű és hordozható távcső, mely 12-szer közelebb hozza, valamint intenzívvé és élessé teszi a távoli és alig látható tárgyakat. Könnyen magaddal viheted, bárhová mész. Ideális madárfigyeléshez, utazáshoz és látványsportokhoz.

Szuperegyenletes nézet a nagy teljesítményű optikai képstabilizátor révén


A nagy teljesítményű optikai képstabilizátor gyorsan és pontosan ellensúlyoz sok különféle típusú rezgést és mozgást. Emellett a pásztázás által okozott rázkódást is kiegyenlíti, ha követed a témát, vagy ha mozgó járműben tartózkodsz. A jelentős mértékben csökkentett energiafogyasztás akár 9 órányi folyamatos használatot biztosít egyetlen akkumulátorkészlettel*.

Precíziós optika a kiváló, nagy felbontású képért


Élvezd a nagy felbontású és kis torzítású, kiváló minőséget a Canon precíziós optikájának köszönhetően. Az optika Super Spectra bevonattal rendelkezik, mely a Canon megújult EF objektívválasztékát jellemzi, és élénk, nagy kontrasztú képet nyújt pontos színvisszaadással, miközben kiküszöböli a szellemképeket és „becsillanást” okozó, nem kívánatos belső tükröződéseket.

Csodálatos képmező a széleken is


A téroptikának és a Porro II prizmakialakításnak köszönhetően megtapasztalhatod a csodálatos képmezőt, melyhez tiszta, sík és alacsony torzítású kép társul egészen a szélekig. Lásd kényelmesen a teljes képmezőt a nagy, 14,5 mm-es szemtávolsággal – ideális szemüvegeseknek.

Jól kiegyensúlyozott kialakítás az egyszerűségért, tartósságért és kényelemért


Egyszerűségre, tartósságra és kényelemre tervezve prémium markolattal és élménnyel, valamint nagy, gumis szemkagylókkal a kényelmes és kiegyensúlyozott használathoz. A kényelmes helyen található képstabilizátor gomb és az egyenletes fókusz beállítógyűrűje bármelyik kéz egyetlen ujjával is elérhető, míg a széles és tartós külső gumiborítás megkönnyíti a kezelést és a kézben tartást.

*Tesztelés a Canon szabványai alapján, a részletekért lásd a műszaki adatokat

A termék műszaki adatai

Tudj meg még többet a Canon 12x36 IS III funkcióiról és képességeiről.

12x36 IS III Értékelések