Partner with us

Működjön együtt partnereinkkel!

Egy akkreditált Canon partner számos dologban segíthet Önnek. A személyre szabott megoldások szakértőiként nem pusztán megfelelnek az Ön elvárásainak, de túl is szárnyalják azokat, mindeközben pedig folyamatosan törekszenek arra, hogy kiemelkedő ügyfélszolgáltatást nyújtsanak.

PARTNER KERESÉSE

Miért érdemes együttműködni egy akkreditált Canon partnerrel?

Canon partnereink helyi szakértelemmel rendelkeznek, útmutatást nyújtanak a megfelelő megoldás megtalálásában, és elsőrangú Canon megoldásokat és szolgáltatásokat biztosítanak, hogy az Ön összes üzleti igénye teljesülhessen.

Kapcsolat és bizalom

Partnereink számára kiemelt fontosságú, hogy stabil üzleti kapcsolatot alakítsanak ki az ügyfelekkel. Egyszerű kapcsolatba lépni és együttműködni velük, és tisztában vannak vele, hogy egy üzleti partner legfőbb erénye a megbízhatóság és a hitelesség.

GRAPHICS AND PRODUCTION

Mindvégig Ön mellett

A tervezési szakasztól a projekt leadásáig bátran támaszkodhat partnereink Canon-hálózaton belüli tapasztalataira és ismereteire, melyek birtokában mindvégig támogatást és útmutatást tudnak nyújtani Önnek.

WORKPLACE SOLUTIONS

Helyi piaci szakértők

Partnereink olyan helyi szakértők, akik segítséget tudnak nyújtani Önnek. Helyi tapasztalataik és ismereteik birtokában különösen értenek ahhoz, hogy megtalálják az Ön igényeinek optimálisan megfelelő megoldást.

BUSINESS PROCESS OPTIMISATION

Kimagasló színvonalú szolgáltatás

Minden partnerünk képzések egész sorát végzi el, hogy alkalmassá váljon a Canon partner minősítés megszerzésére. Ismereteiket rendszeresen frissítik, hiszen a tanulás élethosszig tart.

TECHNOLOGY SOLUTION
Készen áll együttműködni partnereinkkel?