Canon Club

Martin Bissig Utazási előbeállítások

Alakítsd át képeid könnyedén a Canon nagykövete által megtervezett 5 előbeállítással. Adj teret kreatív ösztöneidnek a Canonnal.

IDŐUTAZÁS A MÚLTBA

Az „Időutazás a múltba” előbeállítás egy vintage korszakba repít vissza, és lenyűgöző fekete-fehér árnyalatokban idézi fel Srí Lanka gazdag múltját. Merítsd meg fotóid az erős kontrasztban és a szándékos zajban, hogy olyan kopott megjelenést kölcsönözz nekik, amely a régmúlt időkből suttog meséket. Az optimális eredmény érdekében exponáld túl a felvételeket a Lightroom programban, és nézd meg, hogyan alakulnak át lenyűgöző, időtálló remekművekké.

ELŐTTE

UTÁNA

KALIFORNIAI ÁLMOK

Merülj meg az örök kaliforniai nyárban a „Kaliforniai álmok” előbeállítással. Ez a digitális varázspor meleg, pasztell árnyalatokkal itatja át a képeket, és tökéletesen egyensúlyt teremt a ragyogó napfény és a lágy árnyékok között. Ragadd meg a nyugodt kaliforniai életstílust minden egyes kattintással, és alakítsd fényképeidet napsütötte pillanatképekké az ikonikus nyugati partról.

ELŐTTE

UTÁNA

POROS NAPOK

Elevenítsd fel Szaúd-Arábia napsütötte, száraz szépségét a „Poros napok” előbeállítással. Ez az egyedülálló eszköz meleg, piros-barna színpalettával árnyalja a felvételeket, így ideális tájképekhez, portrékhoz és a lenyűgöző történetmeséléshez. A „Poros napok” még a legvakítóbb napsütés mellett is gondoskodik arról, hogy képeid a sivatagi tájak magával ragadó vonzerejét sugározzák.

ELŐTTE

UTÁNA

FAGYPONT ALATT

Indulj el egy vizuális utazásra Grönland jeges tájaira a „Fagypont alatt” előbeállítással. Ez a különleges eszköz makulátlan fehérséggel és lenyűgöző kontrasztokkal javítja fel fényképeid, miközben megőrzi a színek élénkségét, anélkül hogy elnyomná a világosabb részeket. Ragadd meg az Északi-sark lélegzetelállító szépségét, ahol élénk színek táncolnak a tiszta, jeges fehér árnyalatok vásznán.

ELŐTTE

UTÁNA

ZARÁNDOK

Merítsd meg a látványvilágod Tibet spirituális vibrálásában a „Zarándok” előbeállítással. Az imazászlók, ősi lakóhelyek és buja esőerdők fényes árnyalatait tükröző gazdag színeket kínáló, előbeállítás révén a rejtett részletek is feltárulnak a sötétebb felvételek szakszerűen kiemelt fekete árnyalataiban. Tapasztald meg Tibet élénk színpalettáját, és csodáld meg, ahogy képeid egy misztikus táj részletes és színes krónikáivá alakulnak.

ELŐTTE

UTÁNA

Canon Ambassador Martin Bissig.

CANON NAGYKÖVET

Martin Bissig

Tudj meg többet Martin karrierjéről és Canon fotóstáskájáról.