Powershot G9 X Mark II

Canon PowerShot G9 X Mark II

Okostelefonod rendkívül vékony, csatlakoztatható társa, amely könnyed kreativitást és kiváló képeket nyújt, valamint az általad kívánt mértékben vezérelhető.

Az új modell megtekintése

Fotótár

Zsebre tehető, kiváló teljesítmény – prémium minőségű eredmények

Ezzel a retró, rendkívül vékony és csatlakoztatható készülékkel – amely okostelefonod tökéletes társa lehet – egyszerű a professzionális stílusú állóképek és videók megörökítése, valamint megosztása. A nagy teljesítményű technológiákkal az általad kívánt mértékben szabályozhatod a DSLR gépeknél megszokott kreativitást.

A részletes műszaki leírás megtekintése

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Igazi, zsebre tehető teljesítmény

A zsebre tehető, szupergyors fényképezőgép nagy érzékelőjének, a DIGIC 7 processzornak és az optikai képstabilizátornak köszönhetően lenyűgöző az eredmény.

Rendkívül vékony, nagy teljesítményű kialakítás

A rendkívül vékony, profi PowerShot G9 X Mark II géppel bármilyen helyzetben gyönyörűen éles, tiszta fényképeket és bemozdulásmentes videókat készíthetsz. A nagy teljesítményű gép elfér a tenyeredben.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Prémium szintű képminőség bármilyen fényviszonyban

A nagy méretű érzékelő és az f/2–4,9 rekesznyílású objektív rengeteg fényt enged a fényképezőgépbe, és bármilyen helyzetben kiemelkedő felvételek készítését teszi lehetővé.

Egyszerű vezérlés

Alkoss annyi vezérlési lehetőséggel, amennyit csak szeretnél. Engedd, hogy a fényképezőgép végezze el a munkát, vagy profi funkciókkal emeld magasabb művészi szintre fotós tudásodat.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT
PowerShot G9 X Mark II Black Back

Ugyanolyan jó a videókhoz, mint a fényképekhez

Készíts és ossz meg lenyűgöző, tökéletesen elmosódásmentes Full HD videókat akár futás közben is, és fejezd ki magad a korlátlan és teljes körű kreatív vezérléssel.

Kreativitás erőfeszítés nélkül

Éld ki kreativitásodat a számos funkciónak köszönhetően, melyekkel egyszerűen megörökítheted a csillagos eget, valamint profi megjelenésű, egyedi képeket és rövid videoklipeket készíthetsz.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

Intelligens megosztás

A Bluetooth®**-kapcsolaton keresztül egyszerűen okoseszközödhöz csatlakozhatsz, és fenntarthatod a kapcsolatot*, így lehetőséged van a távoli felvételkészítésre, majd egy pillanat alatt megoszthatod alkotásaidat az interneten.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

USB-töltés

Töltsd PowerShot G9 X Mark II gépedet munka vagy az internet böngészése közben a szabványos USB-csatlakozós telefontöltőkkel vagy a számítógépeddel.

PowerShot G9 X Mark II Silver FRT

A Canon célja, hogy az üzleti tevékenységeiből származó, nettó széndioxid-kibocsátás értéke nulla legyen 2050-re.

Ezt terveink szerint úgy érjük el, hogy termékenként átlagosan évi 3%-os javulást érünk el az életciklusra vonatkozó CO2-kibocsátás-csökkentési mutatók tekintetében. Amelyet, ha fenntartunk, hozzávetőlegesen 50%-os csökkentést érhetünk el 2030-ra a 2008-as mutatókhoz viszonyítva. Mindezt a párizsi egyezményben megcélzott csökkentések elismeréseként kívánjuk megvalósítani.

Folytatjuk a célok hosszú távú felülvizsgálatát, hogy ellenőrizzük az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához való hozzájárulásunkat.

További részletek

PowerShot G9 X Mark II Black Front Flash Up

Műszaki adatok

1.0 type CMOS

1,0 típusú CMOS

Nagyméretű érzékelő a prémium minőségért

f/2 lens

f/2 objektív

Nagy rekesznyílás

7.5cm Touchscreen

7,5 cm-es érintőképernyő

Könnyen kezelhető érintőképernyő

Intelligent IS

Intelligens képstabilizátor

Stabil képek és videofilmek minden helyzetben

DIGIC 7

DIGIC 7

Nagy teljesítményű DIGIC feldolgozás

Fast continuous shooting

Gyors AF

Szupergyors AF és sorozatfelvétel RAW formátumban

Bluetooth

Bluetooth®

Állandó kapcsolat a fényképezőgép és az okoseszköz között

USB charging

USB-töltés

Kényelmes töltés USB-kábellel

A részletes műszaki leírás megtekintése

PowerShot G9-X Mark II Top lens Out
PowerShot G9 X Mark II BK WITB

A doboz tartalma

Minden, amire szükséged van kreativitásod kifejezésére; már csak egy memóriakártya és egy elegáns fényképezőgéptok hiányzik.

PowerShot G9 X Mark II digitális fényképezőgép

WS-DC12 csuklópánt

NB-13L akkumulátor

CB-2LHE akkumulátortöltő

Hálózati kábel

Felhasználóikézikönyv-készlet

Tartozékok

Kapcsolódó termékek

*4.0 (vagy újabb) verziójú Bluetooth-szal rendelkező okoseszközre van szükség. Ezen kívül iOS 8.4 (vagy újabb) vagy Android 5.0 (vagy újabb) operációs rendszert használó okoseszközre is szükség van.

**A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más terméknév és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.