Canon PowerShot G7 X Mark II

DSLR-gépeknél megszokott kreativitás egy csatlakoztatható, nagy érzékelővel rendelkező kompakt fényképezőgépben

Az 1,0 típusú érzékelőnek, a nagy fényerejű, f/1,8–2,8 Canon objektívnek és a kiváló DIGIC 7 feldolgozásnak köszönhetően ez a zsebméretű, nagy érzékelővel rendelkező kompakt fényképezőgép a DSLR-gépeknél megszokott kreativitást nyújtja fényképek és Full HD videofilmek esetén is.

0%

  A PowerShot G7 X Mark II felfedezése

  Zsebre vágható, prémium képminőség bármilyen fényviszonyban

  Digic7

  Kivételes felvételek bármilyen fényviszony mellett

  Megvilágítástól függetlenül csodálatos, éles és tiszta képeket készíthetsz a HS System rendszer jóvoltából, mely a DIGIC 7 elsőrendű feldolgozási teljesítményével ötvözi az 1,0 típusú, háttér-világítású, 20,1 megapixeles CMOS-érzékelőt.

  Nagy fényerejű precíziós optika

  Hihetetlenül nagy fényerejű, precíziós Canon optika f/1,8-2,8 objektívvel, 24 mm-es, 4,2-szeres optikai zoommal és akár 12 800-as ISO-val, mely minden helyzetben kiváló felvételeket eredményez.

  Gallery Components BEAUTY
  Dual_Sensing_IS

  Nagy teljesítményű optikai képstabilizátor

  Készíts gyönyörűen éles, tiszta fényképeket és bemozdulásmentes videofilmeket a kettős érzékelésű IS technológiát használó, 4 lépéses intelligens optikai képstabilizátornak köszönhetően.

  Kifinomult feldolgozás

  Rögzíts kiváló minőségű JPEG-képeket körülményes helyzetekben, gyenge megvilágítás mellett a kifinomult DIGIC 7 feldolgozással, és tapasztald meg az EOS esetében megszokott fényképezőgépen belüli diffrakciókorrekciót és az automatikus megvilágításoptimalizálást.

  G7_X_Mark_II

  Sorozatfelvétel

  Ragadd meg a körülötted történő spontán pillanatokat a szupergyors elindulással és a sebesen reagáló, 31 pontos AF-fel, vagy örökítsd meg a cselekményeket RAW esetén is 8 kép/mp-es állandó rögzítéssel.

  Continuous.jpg

  Egyaránt alkalmas Full HD videofilmek és fényképek rögzítéséhez is

  GX7_Mk11

  Határtalan kreativitás

  Kézi videó módban kreatívan vezérelheted a rekeszértéket, a záridőt és az ISO-érzékenységet, így végtelen módon kifejezheted magad.

  Éles fókusz

  Tűéles fókuszt érhetsz el manuálisan az MF kontúrkiemeléssel, vagy használd az érintéses AF-et a mozifilm hatású „pull focus” effektek létrehozásához.

  GX7_Mk11
  Dynamic_IS

  Stabil felvételek menet közben is

  Rögzíts hihetetlenül stabil videofilmeket teljes zoommal akár pásztázás vagy futás során az 5 tengelyes fejlett dinamikus képstabilizátor használatával, hogy ellensúlyozd a fényképezőgép bemozdulását, miközben a horizont egyenesen tartásáról az automatikus szintbeállítás gondoskodik.

  Profi minőség

  Erőfeszítés nélkül készíthetsz profi minőségű Full HD 60p videofilmeket a különböző képfrekvenciák (például 24, 25, 30, 50 és 60 kép/mp) kreatív rugalmasságát kihasználva.

  Expert-quality.jpg

  Oszd meg csodás műveidet a világgal

  Egyszerű gyorscsatlakozás

  Egyszerű gyorscsatlakozás

  A dinamikus NFC használatával egyetlen érintéssel azonnal csatlakoztathatod fényképezőgépedet egy kompatibilis okoskészülékhez, és megtapasztalhatod a fényképek és videofilmek gyors és egyszerű, vezeték nélküli megosztását a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül, vagy megoszthatod képeidet egy HDTV-n a Canon CS100 Connect Stationnel.

  Távoli fényképezés

  Távoli fényképezés

  Készíts távvezérlésű csoportfelvételeket, szelfiket vagy természetfotókat okoskészülékedről teljes körű kreatív vezérléssel, az érintéses AF-fel és az élő képmegjelenítéssel.

  Egyszerű és kényelmes

  A Wi-Fi gomb gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a fényképezőgép Wi-Fi funkcióihoz, továbbá munka vagy internetes szörfözés közeben is tölthető a szabványos USB-s okostelefon-töltőkkel vagy számítógépről.

  PowerShot_G7_X_Mark_II_Tech_6-power-bank

  Tapasztald meg a csodálatosan egyszerű vezérlést

  PowerShot_G7_X_Mark_2_Lifestyle_Munich

  Kifinomult, testre szabható vezérlőelemek

  Élvezd a kreatív vezérlést a testre szabható, kettős funkciójú objektívvezérlő tárcsa használatával. Válts könnyedén a folyamatos és fokozatos működtetés között az expozícióbeállítások vagy a fókusz módosításához.

  Intuitív, dönthető érintőképernyő

  Készíts képeket különböző szögekből, és élvezd az intuitív érintéses vezérlés előnyeit a 7,5 cm-es (1 040 000 sRGB-képpontos), billenthető érintőképernyővel.

  IMG_0313.jpg
  Powershot_G7_X_MarkII_Sample_Nick_Frank

  Automatikus semleges szűrő

  Használd az automatikus üzemmóddal rendelkező beépített, fizikai ND-szűrőt, hogy erős megvilágítás esetén csökkentsd a fényképezőgépbe jutó fényt, vagy éjszaka megnöveld a záridőt.

  u428

  u602

  RAW-támogatás
  Tapasztald meg az EOS-munkafolyamattal való zökkenőmentes integrációt a képstílusoknak és a 14 bites RAW-felvételkészítésnek köszönhetően.

  Fényképezőgépen belüli átalakítás
  A fényképezőgépen belüli RAW feldolgozás a lehető legjobb minőséget biztosítja a fényképek otthonról történő megosztáshoz.

  Gondtalan kreativitásra tervezve

  G7_X_Mark_II

  Fókuszon kívül eső háttér

  Csodálatosan elmosódott hátterű képeket készíthetsz azáltal, hogy a nagy, 9 lamellás blendének és a nagy érzékelőnek köszönhetően pontosabban vezérelheted a mélységélességet.

  *A Wi-Fi-kapcsolat és az egyéb funkciók modellenként és régiónként eltérőek lehetnek.

  Értékelések

  Műszaki adatok

  f1_8–2_8

  Nagy rekesznyílás a teljes zoomtartományban

  1,0 típusú CMOS ikonja

  Nagyméretű érzékelő a prémium minőségért

  DIGIC 7

  Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás

  Full HD 60p

  Egyenletesebb videók 1080p felbontással

  Movie

  Rekesz, zár és ISO-érzékenység vezérlése videofelvételeknél

  Intelligent

  Stabil képek és videofilmek minden helyzetben

  Wi-Fi

  Képek megosztása és mentése vezeték nélkül

  NFC

  Az NFC leegyszerűsíti az okostelefonos megosztást

  Wi-Fi

  Egyszerű hozzáférés a Wi-Fi-funkciókhoz

  20mp

  20,1 megapixeles CMOS-érzékelő

  24mm

  4,2-szeres nagy látószögű optikai zoom

  ring

  Gyors és intuitív vezérlés

  Fast

  Szupergyors AF és sorozatfelvétel RAW formátumban

  Fényképezőgépen_belüli_RAW

  Egyszerű RAW-feldolgozás számítógép használata nélkül

  Timelapsevideó

  Videojelenetek kreatív megörökítése

  A doboz tartalma

  Ajánlatok neked