Mod25_GALI

Ideális választás kreatív videofelvételekhez

Különleges, mozifilmes hatású videók

Készíts lélegzetelállító, egyedülálló mozifilmhatású felvételeket. A Dual Pixel CMOS AF kitűnően képes követni a témát, az érintő AF és a léptetőmotoros fókuszálási technológiával pedig lehetőség van a drámai fókuszátmenetekre.
Nézd meg működés közben is a Dual Pixel CMOS AF funkciót

EOS-M5
Steady_footage_everytime

Stabil felvételkészítés minden alkalommal

Akkor is bármilyen helyzetben bemozdulásmentes felvételeket készíthetsz, ha optikai képstabilizátorral nem rendelkező objektíveket használsz; mindez a beépített 5 tengelyes képstabilizálásnak köszönhető, amellyel még szebb eredményeket érhetsz el, ha azt dinamikus képstabilizátorral kompatibilis EF-M vagy EF-S objektívvel együtt használod.
Nézd meg működés közben a beépített 5 tengelyes képstabilizálást

Mod38_HP

Lenyűgöző minőség

Készíts lenyűgöző mélységű és tisztaságú Full HD videókat 60 kép/perc sebességgel. A magas képfrekvencia remekül használható az akcióval teli jelenetek akadásmentes visszaadására, de a lassított visszajátszáshoz is remek funkciók állnak rendelkezésre.

Kreatív vezérlés

Fedezd fel a benned rejlő kreativitást a rekesz, a záridő és a hangszabályozás teljes körű használatával Kézi videó módban. A külső mikrofon csatlakoztatása további hangrögzítési lehetőségeket nyújt.

Mod39

Pofonegyszerű szerkesztés

A Csúcsfény árnyalat elsőbbség funkcióval a legkisebb csúcsfényeket is megőrizheted. A Canon által biztosított képstílusok használatával a lehető legszélesebb szerkesztési tartományt élvezheted, valamint könnyedén összeegyeztetheted az EOS és a Cinema EOS eszközökön készített felvételek hangulatát és képi világát.

EC394

Az EOS M5 további előnyei

EOS M5

EOS M5

A Canon vezető tükör nélküli fényképezőgépe tökéletes DSLR-minőséget és -sebességet nyújt a lelkes amatőröknek.

További információk